- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
işte bende bundan bahsediyorum sorun aramaması değil.unuttum demesiii.unuttum dedi resmen yaa :gitme: siz olsanız napardınız
ooooo sizin iş baştan yaşmış...
çayı sana tercih ettiysen zaten büyük sorun vardır
sevdiğini unutur mu diyorsun sevmiyordur belkibilmiyorumkismile
sana değer vermeyenlerle ne diye vakit kaybedersin salla gitsin
sana değerini verecek erkek mi yok :umursamaz:
sen karsindakine fazla hassas davrandigin icin bunun karsiligini bekliyorsun sadece degilse bana gore sevgilinin dediginde birsey yok olabilir unutabilir normal yani gun icersinde isleri varken insan untuabilir..
dogum gununde dahi bu kadar yogunsa bence o adama yazik aslinda.. bi de tutmus beni unuttu diyosunuz..
ben şimdi napcağimi söylerdim ama kötü örnek olmak istemiyorumsempatiksalakcinni
sen sakince açık açık konuş halledin problemlerinizi kendine çeki düzen versin
canim cay molasi is arasinda verilmez mi ben mi yanlis anliyorum????anlamadınız işi yoktu boştu.çay molası vermişti.o zaman beni unutmuş.işi olsa tabikide bişey demem.ama boş vaktinde beni unutuyor.ve şimdi aklıma geldin diyor
7. ayında bu tarz bi tavırla karşılıyosan ve bundan rahatsız oluyosan belirt çünkü daha yeni sayılırsınız böyle şeylerin pek yaşanmaması lazım konuş bu durumu eğer düzelmezse daha farklı şeyler düşünebilirsin baştan tavır koymayınca daha da tepene çıkabilir
benimde sinir olduğum bu.tamam sorun ortada.ben bu konuyu açacağm ona ama yarın sabah msj atmayıp aradığında seni unuttum aklıma gelmedin demek istiyorum.aynı şeyi yaşasın.tabi anlayacak bilerek yaptığımı ama en iyi anlamasının yolu bu.sizce bu çok mu çocukça olur ?
canim cay molasi is arasinda verilmez mi ben mi yanlis anliyorum????
bunu anlayacak biri olsaydı sana öyle davranır mıydı sanıyorsunbilmiyorumkismile
burnuma hoş kokular gelmedi bilmiyorumkismile
evet tabiki konuşucam ve tavır koyucam .bazı arkadaşlar sorun yok diyor ama tamam abartıyorda olabilirim ama bana göre çok büyük sorun var.unuttum demesi bi hakaret bence.ben neden hiç unutmuyorum onu :gitme:
evet doğru ama çok yoğun çalışmıyorki.kendi demişti benim %90-95 vaktim boş diye.bugün kutlamalar yapılmış iş arkadaşları pastalar almışlar.yani çooookk boş vakti vardı
bilmiyorumkismile konuşçam onunla
onlar bizim kadar hassas düşünmüyorlar ama bizden onlar konusunda hassasiyet bekliyorlar senin bu kadar etkilenmenin nedeni onun doğumgünü olduğu için bugüne dair farklı bi heyecan hissetmen ve daha farklı şeyler hayal etmen o da seni unuttum deyince sende bozuldun
yani olabilir ama bu konuda konustugun vakit afedersin ama totosunu kaldiricaksin karsindakinin...
boyle seyleri anlamiyo bazen erkekler.. anladim cidden kirilmissin.. aynisini yap ona.. anlasin nasil bisi oldugunu...
bende aynısını yapıcam zaten yarın sabah.msj atmıcam.unuttum pardon dicem.anlasın :gitme:
erkekler çok sıkmaya gelmezler canım, sen şimdi bu kadar ufak bir konuyu konuşucan o tamam pardon afedersin bir daha olmaz dicek, ve bir daha olacak.. o zaman yine mi konuşucan... bence kendini bu kadar üzme, bunu normal bir zamanda konuşabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?