Size Uygun Değilse...

@Bilgece şu yukarda matmazelin alıntıladığı sey senin eskı nıckın mi?

One kız öyle..reziiilllll hahhahah:)))

Konuyla ılgılı tekrar yorum yapim..uysa da olur..uymasa da..uyumasın yeter..uysal da olabılır..sosyal de

Hahaha yok milan telle yazıyorum karisiyor yazılar silerken azıcık ucundan ggitmiş bilgecenin hahahah

Ayrıca ne yazdında duzelttın..

Konuyla ılgılı yorumum:uygun degılse,bı terzılık işi var..

Sen kendi nickine bak hahaha millst diye çıkmış
Bi sey yazmadim ya avatarimi degistirdim belki mune takliid yaparsam beni mune sanarlar diye dusundum ama avucumu yaladim

En iyisi ben alıntı yapmayın hahahah değişik değişik nickler çıkıyor....hahaha bilgece senden çok ben dikkat çektim...gördün mu neler oldu hahaha

Sen kendi nickine bak hahaha millst diye çıkmış
Bi sey yazmadim ya avatarimi degistirdim belki mune takliid yaparsam beni mune sanarlar diye dusundum ama avucumu yaladim
Hahahhahahahahha kiz nerden aklina geldi hahhahahha..iyi numaraymis aaaay oldum gulmekten...

O tel nosu kimin yaa..her nicke yapisip duruyor..
Benim nickim namuslu gitsin benden..kaka şey

En iyisi ben alıntı yapmayın hahahah değişik değişik nickler çıkıyor....hahaha bilgece senden çok ben dikkat çektim...gördün mu neler oldu hahaha
matmazel sen bizi alintilama tel nosu cikuyor millet de bizi sapik sanacak sanki nickin arkasina telefon numarasi eklemisiz gibi. Ara beni der gibi

Hahahhahahahahha kiz nerden aklina geldi hahhahahha..iyi numaraymis aaaay oldum gulmekten...

O tel nosu kimin yaa..her nicke yapisip duruyor..
Benim nickim namuslu gitsin benden..kaka şey

Valla birden aklima geldi. Baktim ki SevdaLinka ile tamdem'in avatarlari ayni. SevdaLinkayo tamdem saniyordum. Benim de aklima böyle bir sey geldi ehehehh

Tobe ya ne guldum hakkat aransa nerenin teli cikicak acaba

Valla kızlar taaa bastan beri telimde alıntı karışıyor siliyorum.düzeltiyorum sonuç bu çıkıyor.

Aman arkadaşlar o tel nosu falan değil sanırım linkin numarası gibi si şey

Seninki çin malı gibi olmuş bilgece..git şunu birebir kopyala bari :)))))) zehırlıyecen bizi

Hayırlısı be gülüm. .. iktisad muhasebe işletme derslerinin getirisi götürüsü bak bunlar sende çalış ne sevgili derdi kalır ne görümcesi ne kayınvalide nede kabızlık derdi.. Valla bak güven bana.

uygun değil dersem olmaz.
olmadı da yani, bir anlık heves uğruna hayatını zora sokmak gereksiz.
zamanla her şey unutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…