- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi bugunun tarihi
-
Bilgk38172303 .!.:Kimse yemedi be Matmazel, Mune gelince bi ruzgari esiyor, beni kimse tinlamadi, kustum
Ayrıca ne yazdında duzelttın..Hey Hanimlar ne oluyor burda..
millst: 38172427 .!.:@Bilgece şu yukarda matmazelin alıntıladığı sey senin eskı nıckın mi?
One kız öyle..reziiilllll hahhahah:)))
Konuyla ılgılı tekrar yorum yapim..uysa da olur..uymasa da..uyumasın yeter..uysal da olabılır..sosyal de
Ayrıca ne yazdında duzelttın..
Konuyla ılgılı yorumum:uygun degılse,bı terzılık işi var..
@Bilgece şu yukarda matmazelin alıntıladığı sey senin eskı nıckın mi?
One kız öyle..reziiilllll hahhahah:)))
Konuyla ılgılı tekrar yorum yapim..uysa da olur..uymasa da..uyumasın yeter..uysal da olabılır..sosyal de
Hahahhahahahahha kiz nerden aklina geldi hahhahahha..iyi numaraymis aaaay oldum gulmekten...Sen kendi nickine bak hahaha millst diye çıkmış
Bi sey yazmadim ya avatarimi degistirdim belki mune takliid yaparsam beni mune sanarlar diye dusundum ama avucumu yaladim
matmazel sen bizi alintilama tel nosu cikuyor millet de bizi sapik sanacak sanki nickin arkasina telefon numarasi eklemisiz gibi. Ara beni der gibiEn iyisi ben alıntı yapmayın hahahah değişik değişik nickler çıkıyor....hahaha bilgece senden çok ben dikkat çektim...gördün mu neler oldu hahaha
Hahahhahahahahha kiz nerden aklina geldi hahhahahha..iyi numaraymis aaaay oldum gulmekten...
O tel nosu kimin yaa..her nicke yapisip duruyor..
Benim nickim namuslu gitsin benden..kaka şey
Seninki çin malı gibi olmuş bilgece..git şunu birebir kopyala bari :)))))) zehırlıyecen bizimatmazel sen bizi alintilama tel nosu cikuyor millet de bizi sapik sanacak sanki nickin arkasina telefon numarasi eklemisiz gibi. Ara beni der gibi
Valla birden aklima geldi. Baktim ki SevdaLinka ile tamdem'in avatarlari ayni. SevdaLinkayo tamdem saniyordum. Benim de aklima böyle bir sey geldi ehehehh
Benim de aklima gelen ilk bu oldu. Yoksa iki taraf bir sekilde uydururdu. Hem zaten konu sahibi aciklamaya korkmus uygunsuz durumu...Uymamaktan kasıt evli bir erkek düşüncesi geldi aklıma
Uymaz uydurmayada zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?