Size yalvarıyorum.4.kızımı doğuracam.en doğru yöntemi paylaşın benimle lütfennn

kımı bulamaz kımı bılemez ben 10 gundur resmen cıle cekıyorum tup bebek tedavısınde bı tane olsun dıye ama benım ıcın en onemlısı saglıklı ve hayırlı bı evlat olsun. olma ıhtımalı %50....sana nıye kızıyoruz kı Allah kocana akıl fıkır versın sende caresızsın ne dıyeyım:kızgın:

canım Allah sabır versin sana inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır da çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın.yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsinde Rabbim.ister kız olsun ister erkek.banada doktorum tüp bebek demişti.şimdiki doktoruma gittim.aşılama yaptırdım.tuttu şimdi 7 haftalık hamileyim.sadece bi aksilik olmadan sağlıklı bi şekilde doğmasını istiyoruz eşimde bende ama malesef bazı erkekler erkek çocuk için baskı yapıyorlar.yazan arkadaşada sabır.çevremden biliyorum.kız oldu diye doğunca çocuğunu kucağına almayan babalar var.

İNTERNETTE BİR SÜRÜ YÖNTEM VAR.AMA BUNLARIN İÇİNDE EN DOĞRUSU HANGİSİ DENEYİPTE OĞLAN DOĞURANLAR LÜTFEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.............:sm_confused:ÇARESİZİM EŞİM ÇOK İSTİYOR ERKEK.....

ben yöntem bilmiyorum sadece kıbrısta cinsiyet garantili tüp bebek yaptıklarını duydum.12 bin lira.

Bu erkek sevdasını anlamış değilim... Neden bu erkekler bu kadar takıntılılar... Ne güzel işte Allah 4 tane kız evlat vermiş.İnşallah sizlere ve vatana hayırlı evlatlar olurlar... Hoş bunu şimdi değil ileride yaşlanınca anlayacaklar... Erkek çocuk karısının peşine takılıp "kusura bakma baba eşim istemiyor sana bakmayı" dediği zaman görücem ben onların erkek sevgilerini... Kız evlat her zaman daha duygusal,daha vicdanlı daha vefakardır. Zaten 4 kız evlat yetiştirerek cennete biraz daha yakın kullardan olmuşsunuz...
Erkek çocuk sahibi olmak konusunda ise en bilimsel yöntem yumurtanın çatadığı günü biliyorsan eğer o günden 2 gün önce cinsel perhiz uygulayacak eşin.Ve o gün perhizden sonraki ilk ilişkisi olacak.Eğer hamile kalırsan erkek olma olasılığı daha yüksek.

bence çok şanslısın.Üç kız evlat dünyaya getirip çok iyi bir şekilde yetiştirirsen cenneti kazanırsın...Bence şükretmelisin.Allah hayırlı ise erkek evlat versin diyeyim herşeyin hayırlısı olsun

ben yöntem bilmiyorum sadece kıbrısta cinsiyet garantili tüp bebek yaptıklarını duydum.12 bin lira.

aslında anmiosentezde bile cinsiyet belli oluyor, hatta 12. haftada cvs te de!! ama etik olarak ve geleneksel erkek isteme olaylarından ötürü kesinlikle cinsiyete bakmıyorlar. halbuki bunu kolaylıkla tüp bebekte söyleyebilirler, herşey labaratuarda oluyor. pgt yöntemindede genetikçiler sağlıklı emriyoyu seçerken kız-erkek ayrımıda yapabilir... sadece pgt tanıya 2500 dolar demişlerdi...tabi kanunen cinsiyet ayrımı yasak...türkiyede..

iyi ya burda yazılanları gözüne sok kadının belki senin de onunda işine yarar
bide utanmadan hakaret ediyosunuz

(Allah dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk
bahşeder. Kimine hem erkek, hem kız çocuğu verir, dilediğini de kısır
bırakır. Her şeyi hakkı ile bilen ve her şeye gücü yeten ancak Allah
tır) buyuruldu. (Şura 49, 50)

Son düzenleme:
Bu devirde!! Cinsiyet ayrımı! Eşiniz padişah da tahta mı oturacak oğlu? Kusura bakmayın ama yuh demek istiyorum:kızgın:

yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm

he oldu, bizde istihareye yatmıştık Zarem kendi içinmi komşusu içinmi açtı bu konuyu diye. madem öyle belirtseydin arkadaşım ilk mesajında. Müneccim şeyi yemedik.

45 yaşındaki biri için bile olsa yanlış, yanlıştır, bitti.sengözlerimebaksanab

Bu zarem yeni evli değilmiydi ya sanki öyle hatırlıyorum ne zaman kızı ve oğlu olmuş anlamadım ben

aslında yazıp yazmasammı dedim ama böyle bi mantığı eleştirmeden geçemedim ben 1.5 yıl hamile kalmak için bekledim ben çok uğraşmadım ama o her adet döneminde gelen kanamanın seni nasıl yıktığını birgün gelmese nasıl ümitlendiğini biliyorum ki böyle uğraşıp hamile klamayan o kadar çok insan var ki bu başlık ayıp hemde çok ayıp nankörlük rabbim sana 4 tane evlat nasip etmiş daha ne istiyorsun ya hiç olmasaydı hem nerden bilebilrsinki hangisinden hayır göreceğini rabbim neylerse güzel eyler çok şükür şimdi 13 hafalık hamileyim ve erkek bi bebbek bekliyorum rabbimin iznşyle işallah dr söyleyince ne şaşırdım ne sevindim çünkü ben evlat istedim eşimde öyle ne kız ne erkek rabbimden hayırlı evlat istedim rabbimde bunu uygun gördü bana bence senin için hayırlısı bu şansını daha fazla zorlama ne erekek evlatlar var anasını babasını döven herşeyin hayırlısını istemek lazım bence kızlarınla mutlu olmaya bak onlara her bakışında şükür etki rabbimin gücüne gitmesin 1 tanesinin kokusuna muhtaç o kadar insan varki bencil olmayın lütfen

yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm
sen, 45 yaşındaki, arkadaşın ya da böyle düşünen herkimse. Kaderle inatlaşmayın. Allah o 4 kızı da elinizden, hayatınızdan çekip alıp, sizi evlatsız bırakırsa o zaman görürsünüz evladı cinsiyetine göre beğenmemeyi:olmaz::kızgın:

ArkadasLar kahle aLmayin su Kadini ya..
Evliyim 2.cocugum var diyo ..
baska bi yandanda daha bi kac aylik evli oldugu meydana cikiyor ..
kendini temize cikarmak icinde 45. yasinda bi komsu icin yazdim diyor ..

ama ne tesadüf profilinde cocugu yok yaziyor ..

ALLAH ALLAH hayati yalan olmus arkadasin .. bosverin gitsin .. sinirlenmeye degmez ..
hem bi kere seviyesizligini hakaret ederek cok güzel belli etmis hanimefendi ..

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni yatın kalkın şükredin halinize

ya baya eski bi konu ama yazıcam....bu KK kadınlarıda hafiye gibi maşallah..gözlerinden ellerinden bişey kaçmıyo..ay siz çok yaşayın..çok öptm sizi kızlar..ağzınıza sağlık...bide ben diyim..45 yaşına gelmiş hatun doğurmaktan bıkmamış.. :) benim herif erkek dicek 4 kız arkasından kapıya koyduğum gibi kızlarımla bir ömür yaşardım...

Back
X