• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size yapılmayan herşey eltinize yapılsaydı ??

bence KV ne gerekli cevabı gönül rahatlığıyla vermelisin.kadın kaşınıyor ise kaşımalısın benden söylemesi :34:

nasıl cevap vermeliyim bilmiyorum. şimdiye kadar hiç terslemedim hiç kaşbini kırmadım haksızlık bile yapsa evet doğrudur deidm sustum :(( oda beni çok sever. ee böyle susan gelini herkes sever tabi :))

ben böyle bişeyi şahsıma yapıldı diye düşünmem demek ki eşimi daha az seviyolar derim neticede eltide el kızıdır ben de, ama tavrımıda koyarım laf da sokarım onun kaçarı yok yani,gün olur devran döner nasıl olsa, eşine söylenme gibi değilde tatlı sert bişeyler diyebilirsin kavgaya çevirmeden

Bosver canim maldan mulken hic bi fayda gelmez.. Sen sakin ha bu yuzden esinle arani bozma.. Calisirsiniz kendi kendinizr daha iyilerini alirsiniz :)

eğer bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız araya mesafe koyun. bayramlarda hediye vs alıyorsanız onları kesin, daha az arayın. ama bunlardan once de bu adaletsizlik durumundan rahatsız olduğunuzu hafifçe çıtlatın. zaten eğer onlar da farkeder ve telafi etmek isterlerse ne ala, yok hiçbi şey yapmazlarda araya koyun mesafeyi gitsin.
bende hiç görüşmüyorum mesela, yılda 1 kez bayramlarda gidiyorum evlerine.

eğer bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız araya mesafe koyun. bayramlarda hediye vs alıyorsanız onları kesin, daha az arayın. ama bunlardan once de bu adaletsizlik durumundan rahatsız olduğunuzu hafifçe çıtlatın. zaten eğer onlar da farkeder ve telafi etmek isterlerse ne ala, yok hiçbi şey yapmazlarda araya koyun mesafeyi gitsin.
bende hiç görüşmüyorum mesela, yılda 1 kez bayramlarda gidiyorum evlerine.

aynen benim yaptığım bu
arada hal hatır sormak için sesimi duyuruyorum o kadar gerçi onlara bu bile çok
şükür ki 15 saat uzaktayız
safiye değillerse anlamışlardır bu değişimin sebebini
hoş kayın ailemin hepsi çakalın cinin önde gidenleri

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar

sizlerden bi konu hakkında fikir almak istiyorum

sizden sonra evlenen eltinize size yapılanın 3 katı hediyeler alınsa, adetler dört dörtlük yerine getirilse , nasıl tepki verirdiniz.

eşinize ikide bir şikayet ediyp huzursuzlukmu çıkarırdınız yoksa içiize atıp olayları akışına mı bırakırdınız?

eğer ikinci seçenği uygularsak yapılan haksızlık gözardı edilir mi?

sessiz kalıp kayınvalide ve kayınpederin bu adaletsiziliği kendilerinin mi farketmesini beklemeliyiz ?

dediğim başınıza böyle bişey gelse nasıl davranırdınız?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
o saatten sonra hakkını arasan ne olur aramasan ne olur yani? ileriye bakıcaksın hakkını ileride gelebilecek bir şey olursa savunursun. atı alan üsküdarı geçmiş sen kendini paralasanda boş..............

aynen benim yaptığım bu
arada hal hatır sormak için sesimi duyuruyorum o kadar
şükür ki 15 saat uzaktayız
safiye değillerse anlamışlardır bu değişimin sebebini
kayın ailemin hepsi, çakalın cinin önde gidenleri

ben artık onu da yapmıyorum gofret. hatta dua ediyorum kazara babası arasa beni de iki çift bir kaç bilinmeyen denklemli bir lafım var.. anlamaz da yorumlasın dursun kendi kendine.. ama o da aramıyor..:ssz:

ben artık onu da yapmıyorum gofret. hatta dua ediyorum kazara babası arasa beni de iki çift bir kaç bilinmeyen denklemli bir lafım var.. anlamaz da yorumlasın dursun kendi kendine.. ama o da aramıyor..:ssz:

olsun ipeğim için rahatlar
bende ince giydirmeleri severim
saygısızlık gibi değil espriyle verilen msj tarzında olanlar varya
birde ardından kahkaha patlatılanlar
onlar teli kapatınca çözmeye çalışsınlar konuşmanın içeriğini
bende keyfini yaşayayım :)

ben de kızın doğum günü için ev telefonundan arayan KV nin telefonunu tuşa basıp kıza uzattım.üst üste arıyordu yoksa onu da yapmazdım.ölüsü dirisi ne işim olur.

eltim yok henüz iki bekar kaynım var dünyaları bağışlasalar umrumda olmaz lakin eltileriminde gelinliğinin üst kısmı benimki gibi olmazsa işte ozman bende gerçekten bozulurum ve bozarım..

olsun ipeğim için rahatlar
bende ince giydirmeleri severim
saygısızlık gibi değil espriyle verilen msj tarzında olanlar varya
birde ardından kahkaha patlatılanlar
onlar teli kapatınca çözmeye çalışsınlar konuşmanın içeriğini
bende keyfini yaşayayım :)

ay gofret biz elti miyiz yoksa.. kayın ailelerimiz çok benziyor:1:

Banada hiç birşey yapılmadı benim esimin ailesi zengin birde neyse yapmadıkları daha iyi sonra gözüme sokucaklarina ama eminim birgun eltim oldugunda ona yapacaklar ben esime asla dir dir etmem onun moralini bozmam ama belki eltim oldugunda haksiZliklar yapıldığında aile ortamında diyebilirim cok şanslısın ben hiç birşey görmemiştim diye :52: bide bazı arkadaslar senin zamanında belki durumları yokmuştur falan demiş haklılar olabilir zaten bir insanın maddi gücü yokken ondan bişeyler beklemek cok ayıp ama elinde oldugunda yapmamasıda evlat ayırması demek benim halam 6 sene arayla 2 oğlunu evlendirdi 2. Oğluna fazla yaptıgı seylerin aynısını alıp büyük oğlunda verdi sırf hak geçirmemek icin yapan yapıyor yani :51:

analarımızda benziyor ))))

benim 1 eltim var oda evde yiyici, senin gibi emekçi değil imkansız elti olmamız :)
kp taşıyor ya gerek yok çalışmasına

zaten elti olsaydık gittiğimiz tek bayramlarda karşılaşırdık:D hatta önümüzdeki ramazanda şimdiden gitmemeyi kafaya koydum bakalım...kaldı ki benim 2 elti var ikisi de kaynanamın deyimiyle yiyici:) yani anladığın dille çalışmıyorlar...

zaten elti olsaydık gittiğimiz tek bayramlarda karşılaşırdık:D hatta önümüzdeki ramazanda şimdiden gitmemeyi kafaya koydum bakalım...kaldı ki benim 2 elti var ikisi de kaynanamın deyimiyle yiyici:) yani anladığın dille çalışmıyorlar...

ahaha doğru diyorsun
ben gidicem mecburen :S

eltim yok
bana yapılmayan şeyler ona yapılsa hoşuma gidermi gitmez heralde
ha maddi imkanlar farklılık gösteriyorsa eyvallah derim
ama kasıt varsa
o zaman ayrım yapanlarla görüşürüm:27:

Back
X