size yine ihtiyacım var kızlar...

rosechine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
362
1
46
İstanbul
herkeze merhaba;

nerden konuya gireceğimi bilemiyorum...nickimden beni hatırlayanlar vardır 2012 de olaylı bi şekilde eşimden boşanıp ankaraya yerleşmiştim.(eski konularıma bakabilirsiniz)..işimi düzenimi hayatımı yeniden kurdum şükrolsun..1,5 yıldır hayatımda kimse olmadı kimseyi sokmadım güvenemedim..ama şimdi durumlar biraz farklı :(

çalıştığım uluslararası şirkete italyada yaşayan türk asıllı bir şirket ortak oldu..yeni yapılanmaya girdik bir çok arkadaşımız elendi vs.ben ve 2 arkadaşım daha italyaya gittik ortaklarla tanışıp sunum yapmaya..yeni patronumuzun 38 yaşında genç ve yakışıklı biri olduğunu ordaki şok ile beraber öğrenmiş olduk...kızlarla benim kafamda ampüller yanarken insan kaynakları müdürününde kardeşi olduğunu öğrendik türkiyeye döndükten sonra maillerle işle ilgili görüşmelerimiz devam etti..kardeşi yani insan kaynakları müdürümüz geçtiğimiz hafta ankaraya geldi ve benimle yemek yemek istediğini söyledi..gittim ama iş dışında herseyi konuştuk diyebilirim,çok zevkli ve eğlenceli saatler yaşadım adam bana bişiler ima etmeye çalıştı durdu ama hep espriye vurdum kendimi geri çektim..inanamıyorum güvenemiyorum hiçbi erkeğe ben neden böyle oldum kendimi toparladığımı sanıyordum kızlar...evlenmekten bağlanmaktan çok korkuyorum..yanında eğlendim güldüm etkilendim ama aşka dair hiçbişi hissetmedim..

sonuç olarak bu ilişkiyi yemek görüşmeleryle telefon görüşmeleriyle mi sınırlasam yoksa bişiler yaşamaya hakkın var ne zamandır bi erkeğin yanında bukadar eğlenmedin kendine şans ver ona şans ver deyip yeşil ışıkmı yaksam bana yardımcı olurmusunuz?

(buarada bu zatı muhterem 4 ay önce eşinden ayrılmış 9 aylık bi kızı var kızıyla eski eşi italya da yaşıyor..boşanma sebebini bilmiyorum okadar yüz olup sormadım bunlarıda kendi anlattı zaten..)

eski konularınız bilmiyorum.bakamıcam şimdi.insan kaynakları müdürümle olamazdı heralde.olayın işleyişide garip

herkeze merhaba;

nerden konuya gireceğimi bilemiyorum...nickimden beni hatırlayanlar vardır 2012 de olaylı bi şekilde eşimden boşanıp ankaraya yerleşmiştim.(eski konularıma bakabilirsiniz)..işimi düzenimi hayatımı yeniden kurdum şükrolsun..1,5 yıldır hayatımda kimse olmadı kimseyi sokmadım güvenemedim..ama şimdi durumlar biraz farklı :(

çalıştığım uluslararası şirkete italyada yaşayan türk asıllı bir şirket ortak oldu..yeni yapılanmaya girdik bir çok arkadaşımız elendi vs.ben ve 2 arkadaşım daha italyaya gittik ortaklarla tanışıp sunum yapmaya..yeni patronumuzun 38 yaşında genç ve yakışıklı biri olduğunu ordaki şok ile beraber öğrenmiş olduk...kızlarla benim kafamda ampüller yanarken insan kaynakları müdürününde kardeşi olduğunu öğrendik türkiyeye döndükten sonra maillerle işle ilgili görüşmelerimiz devam etti..kardeşi yani insan kaynakları müdürümüz geçtiğimiz hafta ankaraya geldi ve benimle yemek yemek istediğini söyledi..gittim ama iş dışında herseyi konuştuk diyebilirim,çok zevkli ve eğlenceli saatler yaşadım adam bana bişiler ima etmeye çalıştı durdu ama hep espriye vurdum kendimi geri çektim..inanamıyorum güvenemiyorum hiçbi erkeğe ben neden böyle oldum kendimi toparladığımı sanıyordum kızlar...evlenmekten bağlanmaktan çok korkuyorum..yanında eğlendim güldüm etkilendim ama aşka dair hiçbişi hissetmedim..

sonuç olarak bu ilişkiyi yemek görüşmeleryle telefon görüşmeleriyle mi sınırlasam yoksa bişiler yaşamaya hakkın var ne zamandır bi erkeğin yanında bukadar eğlenmedin kendine şans ver ona şans ver deyip yeşil ışıkmı yaksam bana yardımcı olurmusunuz?

(buarada bu zatı muhterem 4 ay önce eşinden ayrılmış 9 aylık bi kızı var kızıyla eski eşi italya da yaşıyor..boşanma sebebini bilmiyorum okadar yüz olup sormadım bunlarıda kendi anlattı zaten..)
1.5 yıl uzun bir zaman. Siz kendinizi hazır hissediyorsanız bir şans verin bence. İllaki adını koymanız gerekmiyor, biraz akışına bırakıp hisleriniz doğrultusunda ilerlemeniz iyi olabilir.

herkeze merhaba;

Sonuç olarak bu ilişkiyi yemek görüşmeleryle telefon görüşmeleriyle mi sınırlasam yoksa bişiler yaşamaya hakkın var ne zamandır bi erkeğin yanında bukadar eğlenmedin kendine şans ver ona şans ver deyip yeşil ışıkmı yaksam bana yardımcı olurmusunuz?

neden olmasın
boşanmış olman birdaha aşık olmamanı kapılarını herkese kapatmanı mı gerektiriyor.ya bu dünyaya bir defa geliyoruz
öncelikle temkinli davran oda senin gibi evlilikten korkuyordur emin ol
birbirinizi tanıyın kapılarını aç ona oda sana açacaktır
aşk yaşamak için geç diil

aşka kapıyı kapatmak olmaz,sadece bu kişi aynı yerde çalıştıüın,üstelik müdürün olan,üstelik patronun kardeşi olmasa???:26:

Bence şuanda bunu düşünmek için erken.
Birazcık zamana bırakın, aksın bildiği gibi.
İkinizin de süreye ihtiyacı var bence.
Bir de ilk yemekte bir şeyler ima etmesi ne kadar doğru..
Boşanmasından da uzun bir süre geçmemiş.
Zamana ihtiyacı var bence.
O boşluğu doldurmak içinse eğer sonrasında siz daha da hırpalanırsınız.
Güveniniz de kırılır.
Sadece zaman her şeyi ilacı, bekleyin diyebilirim.
Allah yardımcınız olsun.:31:

ben de aynı iş yerinden yapamazdım. sonuçta ayrılık olduğu zaman aynı ortam hem sorun olabilir, hem de senin bir çok sırrını bileceği için buna sadık kalmayabilir. en nihayetinde ileride çok sevdiğin işinden vazgeçmek zorunda kalabilirsin.

hayatın ne getireceği bilinmez ..evlenip ayrılmış olman bir daha sevip seviye birliktelik yaşamayacağın anlamına gelmez.

fakat; aynı işyeri ve o kişinin konumu itibariyle ben baştan çizgimi korurdum.. herşey güzel gidebileceği gibi olası bir ayrılıkta olan o kişiye değil sana olacaktır o şirkette.

bir de beyfendinin 4 ay öncesinde boşanıp hemen başka bir bayana imalarda bulunmasını ben hoş bulmadım.:31:

1,5 yıl uzun bir zaman dilimi ama karşı taraf hem aynı iş yerinde hem de yeni boşanmış. Biraz dikkatli olmakta fayda var rose

sizin durumunuz yani yeni bir ilişkiye başlama durumunuz normalde karşınızdaki kişi 4 ay önce boşanmış ve 9 aylık bebeği var, bu pek normal değil, ciddi bir ilişki olabileceğini düşünemedim nedense. Ama uzun bir zaman sonra belki

karşındaki insanın 4 ay önce boşanmış olması tehlikeli demiş bazı arkadaşlar da katılmıyorum buna. adam 4 ay önce boşandıysa tehlike neresinde? hamile falan mı olabilir?
kaldı ki 4 ay öncesi de vardır anlaşamıyorlardır falan.. bir duygu boşluğuysa bu zamanla belli olur. hemen adını koymasına gerek yok zaten olayın.

Ben de bi insanın 5 aylık bebegi varken neden boşanmış olabilceğini düşündüm, pek tekin biri gibi gelmedi aldatmadan dolayıdır gbi hissettim.. Ben olsam güvenemezdim minicik çocuğunu bırakıp yeni arayışlara giren birinin flörtöz ve nefsini önde tutan biri olduğunu düşündüm.. Hayırlısı

Son düzenleme:
Ben de bi insanın 5 aylık bebegi barken neden boşanmış olabilceğini düşündüm, pek tekin biri gibi gelmedi aldatmadan dolayıdır gbi hissettim.. Ben olsam güvenemezdim minicik çocuğunu bırakıp yeni arayışlara giren birinin flörtöz ve nefsini önde tutan biri olduğunu düşündüm.. Hayırlısı

belki son derece çağdaş biridir de birlikte olmaktan çok olmamak daha mutlu ediyordur onları. şurada neler okuyoruz birlikteler ama hayatları zindan. bu şekilde olması daha mı iyi? ayrıca neden ayrıldığını falan da bilmiyoruz..

herkeze merhaba;

Benim kafam karıştı. Yakışıklı müdürle ilgili bir ima mı var yoksa kardeşi ile mi? Konuda birinden yakşıklı ve genç diye bahsederken diğerinden sadece kardeşi diye bahsetmeniz dikkatimi çekti. Şimdi sizinle ilgilenen "kardeşi" sanırım peki abisi kızlarla sizin kafanızda ne tür ampüller yaktı?

Bence aşka bir şans vermeli ama bu kadar karışık olunca bilemedim.

Benim kafam karıştı. Yakışıklı müdürle ilgili bir ima mı var yoksa kardeşi ile mi? Konuda birinden yakşıklı ve genç diye bahsederken diğerinden sadece kardeşi diye bahsetmeniz dikkatimi çekti. Şimdi sizinle ilgilenen "kardeşi" sanırım peki abisi kızlarla sizin kafanızda ne tür ampüller yaktı?

Bence aşka bir şans vermeli ama bu kadar karışık olunca bilemedim.

çok şeker bir yorum, tebessüm ettim:1:

konuya gelince, bahsettiğin kişi henüz yeni ayrılmış eşinden. üstelik de 9 aylık bir çocuğu var. demek ki evliliği sürdüremeyecek nedenler olmuş ki bitmek zorunda kalmış. bu adamı hiç tanımıyorsun, iyi zaman geçirmiş olabilirsin, sohbetinden çok keyif almış olabilirsin ama arkadaşlık ilişkileriyle ikili ilişkiler bambaşkadır. belki son derece kötü bir sevgili ama çok iyi bir dost? böyle insanlar yok mu, var elbette. üstelik senin bu konuda iki kere daha dikkatli olman gerek çünkü o senin bir nevi patronun. profesyonelliğinden taviz verme. ben acele etme derim. kafanda onu bir konuma yerleştirme. görüşme talebi olursa, her defasında olmamak kaydıyla, görüşürsünüz, konuşursunuz. zaman ilerledikçe kendiliğinde şekillenir nasılsa. akışa güven..:112:

yeni patronumuzun 38 yaşında genç ve yakışıklı biri olduğunu ordaki şok ile beraber öğrenmiş olduk...kızlarla benim kafamda ampüller yanarken insan kaynakları müdürününde kardeşi olduğunu öğrendik türkiyeye döndükten sonra maillerle işle ilgili görüşmelerimiz devam etti..kardeşi yani insan kaynakları müdürümüz geçtiğimiz hafta ankaraya geldi ve benimle yemek yemek istediğini söyledi.

sizin yemege cıktıgınız kisi insan kaynakları muduru fakat etkilendiginizi anlattıgınız kisi ise kardesi, patron. aklınız biraz karısık gibi...
ancak sirkette yeni tanıstıkları insanlarla profosyonel bir iliski kurmak yerine hemen bir kadınla diyaloga gecmesi bana pek hos gelmedi.
belki sizden cok etkilenmistir fakat yeni bosanmıs oldugundan boslukta da olabilir.
bence tekrar duygusal bir iliski yasamaktan cekinmeyin fakat bu kisinin müdürünüz olması ve hızlı gelismesi sizi dusunduren sey olsun.

bende boşandıktan sonra güvenimi kaybettiğim için sana hiç bir yorumda bulunamıyorum rose...

Allahım hakkında ne hayırlısı ise onu versin inş.

ağırdan alarak bir şans verebilrsin
bu sürede kendi hislerinden de emin olursun karşındakinin samimiyetinden de

hepinize teşekkür ederim...yorumda bulunan arkadaşların bazısı aynı ortamda olduğumuzu düşünmüş sanırım..biz aynı ortamda çalışmıyoruz zaten o italyada ben ankarada yaşıyorum..telefon ve skype yoluyla konuşuyoruz oda günlük muhabbet ve iş..yani benle konuşmak için bahaneler üretiyor diyebilirim..kafam karısık evet ama emin adımlarla ilerliyorum..

Back
X