Sizede bu oluyor mu?

Aaaaa siz benim ruh ikizim misiniz acaba?
Ayni seyi ben de yasarim
Genelde insanlara iyi gozle bakarim yani cogunlukla.karsima iyi insanlar çıkar ama birinden elektrik alamadiysam mutlaka orada vardır bir sıkıntı.
Babam bana sen cok önyargılısın derdi ama hic yanılmadım. Annem de senin hissine güvenirim der.

Valla anneniz tecrübe edinip insan sarrafı olmuştur yaşı gereği.e sizde annenizin çocugusunuz ,illaki etkileniyorsunuz birbirinizden.yani ermiş falan değilsiniz ,

Evet cok yasarim bu durumu genelde insanlara en basinda bi degerlendirme yaparim eger icimden ona karsi bi sogukluk geliyorsa mutlaka bisey cikiyor ilerde. Bi kuzenimi asla sevemiyordum yani uzagiz bana bi yarari zarari yok ama olmuyordu bi turlu, bu yil herkes ondan nefret etti sonunda gercek kisiligini hepimiz gorduk🙄

Annemle benim şöyle bir huyumuz var.Eğer birinden hoşlanmıyorsak gerçekten o insan sorunlu çıkıyor. Zamanla etrafımızdakilerde ondan hoşlanmıyor.Bu bir his mi anlamadım.Hatta o insanlar çevremizdekilere sağlam kazıklar atabiliyorlar annem ve benim uyarmamıza rağmen.Bir arkadaşım vardı bir hareketi hiç hoşuma gitmedi yani orada notunu verdim diyebilirim başka arkadaşımı uyardım bak samimi olma falan diye yok iyi falan dedi sonra zarar gördü seni dinlemedim dedi.Annemde kuzeni olan birini sevmez neredeyse anne tarafımın hepsi maddi olarak kullanıldı o kadın tarafından görüşmüyorlar.Hatta o kadın bana annen beni çağırmaz düğünün olunca bana haber et demişti tabiki etmedim.Bu insanların ortak noktaları cimri ve aç gözlü olmaları kendilerini uyanık sanmaları çok garip değil mi?
Bana surekli olur.Esime de.Uyanca biz kotu niyetli oluruz.Sonra hakli cikariz ama yine biz kotu oluruz.Asla hislerimde yanildigimi hatirlamam.Kimseden de durduk yere kotu elektrik almam.

Back
X