- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!Kusura bakmayın ancak sizin gibi insanları anlamıyorum. Sizin aileniz mutlu mesut şen şakrak diye herkes mi öyle olacak? Neden kendi ailenizle kıyasa sokuyorsunuz? Gerçekten aşırı saçma. Beğenmiyorsanız gitmeyin.
Allah bozmasınBeni basmıyor.
Çok şükür ailemden fazla kıymet verirler bana.
Amin. Allahım herkesin mutluluğunu arttırsın inşallah.Allah bozmasın
Çocuğumuz yok, düşünmüyorum da, kadının yapısı bu, kendi çocuğuna öyle davranan bana ne yapmaz değil mi, en son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum.Çocuğunuz varsa onunla ilgilenin. Eşinize öyle ters konuştuğu halde haftada bir gitmenizde ilginçmiş.
Siz de kendinizi eğitin, güçlü bir psikolojiye sahip olmak adına. Böyle zor geçirirsiniz hayatı, her an eğlenip şen şakrak olamazsınız sonuçta.Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!
Ana fikir bu degildi ama neyse.Siz de kendinizi eğitin, güçlü bir psikolojiye sahip olmak adına. Böyle zor geçirirsiniz hayatı, her an eğlenip şen şakrak olamazsınız sonuçta.
Eğitmeye çalışıyorum psikolojimi güçlendirmeye çalışıyorum sürekli birde ailemden uzağım.Siz de kendinizi eğitin, güçlü bir psikolojiye sahip olmak adına. Böyle zor geçirirsiniz hayatı, her an eğlenip şen şakrak olamazsınız sonuçta.
En güzeliEvet bana da oluyor o yüzden mim düzeyde görüşmeye çalışıyorum.
Biz kalmıyoruz neden kalayım ki bizim evimiz var, ama bu gecede kalmıyorum diye trip attılar hiç umrumda değilSizin aileniz öyle şen şakrak ve samimi iseler onlarda size kasvet basması normal. Benim kv'dem çok tatlı biridir, severim, kp biraz kasvetlidir. Aslında sevsem de onları, gidip kaldığımızda bana da kasvet gelir biraz. Siz şükür edin gidip de bir ay kalmıyorsunuz yanlarında bizim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?