Sizede kasvet basıyor mu

canım istediği kadar sohbet ediyorum, sıkılınca alıyorum telefonu elime instagram fln. kendinizi doldurmayın siz de öyle yapın.

Bende kayınvalidemin hep beni izlediğini hissediyorum gittiğim zaman.
Gözü hep üzerimde sanki. Geriyor buda beni. İster istemez davranışlarıma yansıyor kendi aileme gittiğim zaman olduğu gibi doğal davranamıyorum.

Kayinvalidemle hic tanismadim. Evine de gitmedim haliyle..
Ama esim annesiyle telefonda konusurken bile beni kasvet basiyor cunku buradaki kayinvalide konularinin etkisi altinda kaliyorum

Sonra kendimden utaniyorum.. Ne kotulugunu gordun kadinin diye kendi kendime kiziyorum.

Bence allahın sevdiği kuluymuşsun ne güzel işte hiç kendini doldurma, senin kv oğlunun süğününe istemeyede mi gelmedi?

Bu durumun tek çözümü, duymamazlıktan gelmek, anlamıyormuş gibi davranmak.

Bence allahın sevdiği kuluymuşsun ne güzel işte hiç kendini doldurma, senin kv oğlunun süğününe istemeyede mi gelmedi?

Esim yabanci. Dugun nisan isteme tarzi seyler yapmadik.. Aileler israr etse de biz istemedik. Ailem sevgilim oldugunu ve evlenmeyi istedigimizi biliyordu zaten. Ben evleniyorum nikahima gelin dedim geldiler.

Tabi vize oturum islemleri icin nikahi onceden yapmamiz gerek dugunu sonra yapariz dedik iki tarafa da. Sonra gecistirdik. Zor oldu ama kabullendiler.

Allah Mesut etsin bir ömür ortadoğu saçma kültürlerinden kurtulmuş olmuşsun boşuna kadına kızma ne güzel işte vallahi sevdim ben kv ni

Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!

Kayın ailenin alışkanlıkları sizi neden kasvete sokup psikolojinizi bozuyor ki? Her aile aşırı şen şakrak olmayabilir. Benim babam mesela konuşmayı pek sevmez ama kayınpederimin de çenesi 5 saniye durmaz. Ben de bu durumda kayınpederim başımı şişirdi, psikolojimi bozdu mu diyeyim? İnsanların karakterleri sizi ilgilendirmesin, doğrudan size ve ailenize bir hakaret olmadığı sürece. Kayınvalidenizin oğluna laf sokması konusuna gelince eşinize bak senin annen sana böyle kötü davranıyor dedikçe emin olun ters teper ve ilişkilerini daha güçlendirirsiniz. Bugüne kadar böyle gelmiş bırakın bundan sonra da böyle gitsin. Zaten görüşme sıklığınız da çok değilmiş. İdare edilebilir bence.

banada kasvet basiyor cunku tamamen alakasiz insanlariz
mesela tv 24 saat acik konusma yok sohbet yok
kaynanam surekli agzi oynuyo okuyo okusun benim icin dert degilde yahu bi ara verde 2 sohbet et
bisey soruyoruz okudugu bitene kadar cevap yok.
kafasi karisiyomus Allahtan ezbere yasin okumuyo ramazanda sordugumuz sorunun cevabini kurbanda anca alacagiz heralde ozaman.
hal boyle olunca darlaniyorum icimden konusmak gelmiyo

Sizi anlıyorum benimde içim daralır, kasvet basar. Evleri zaten çok boğucu hep eski renk tonları vs. saçma sapan muhabbetler, kv nin illa bir şeylere karışma çabası, kendince illa bir eksiğimi yanlışımı görüp üstüne vazife olmayan konularda akıl vermesi, ufak tefek şeyleri görmesi, benden beklentileri... geriliyorum. O gün mutluysam yüzüm gülüyorsa illa modum düşüyor onun yanında. Her gittiğimizde eşimde bende bir fırça yiyoruz muhakkak. Neden son günlerde gelmemişiz neden eve şunu yaptırmamışız neden hiç pekmez yemiyormuşum... Milleti yerin dibine gömüp kendilerini sürekli övmeleri falan ama nasıl saçma boş şeyler... boşver etkilenmemeye çalış canım çok sık gitme sana bir laf söylenirse cevabını ver. güzel, sevdiğin şeyleri düşün o an

esınızle nasıl konustukları aslında esınızın sorunu
esınız rahatsızsa koca adam oldum evlenıp barklandım ozellıkle esımın yanında dıkkat edın der bıraz mesafe koyar yok rahatsız degılse zaten kafanıza takacagınız sorun yok demektır

benı kasvet basmıyor gorustugumuz ınsanları sevmek zorunda degılız gıttıgım ortamlara uymaya calısıyorum sonucta 1-2 saat oturup kalkıcaz delı veya sızofrende olabılır hasta olabılır bıraz gormezden gelmek lazım gıtmelerı azaltın olmazsa esınızle konustunuz mu bunu o ne dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…