Sizi Ağlatan Sarkı Veya Sarkılar Hangisi?

bir zamanlar erkin koray'dan arap saçına çok ağlardım hala dinlerken içim burkulur:çok üzgünüm:

ağlamak sayılmaz ama ağlak ağlak olduğum şarkı bu aralar
Kıraç-yıllar sonra
Yaşar-beni koyup gitme:çok üzgünüm:

ben lara fabien dinlediğimde gözyaşlarıma hakim olamam.birde garou tabiiki

hani ıssız bir yoldan geçerken
hani bir korku duyar ya insan
...
hani eski bir resme bakarken
hani yılları sayar da bazen
...
işte öyle birşey
..
seni düşündüm dün akşam yine
sonsuz bir huzur doldu içime
...
hani bir yağmur yağar da bazen
hani gök gürler ya arkasından
...
işte öyle bir şey- EROL EVGİN'den, ağlamam ama hüzünlenirim

bu aralar dinlediğim ve her dinlediğimde ağlatan tek şarkı..''serdem coşkun şafak kaçta askerim''...senağlamasenağlamasenağlama

Badem'den ''Sen Ağlama''
Barış Manço'dan ''Kol Düğmeleri'' beni çok duygulandırıyor...:çok üzgünüm:senağlama

ARKADAŞLARR BİRAZCIK DEİŞİM ZAMANI BENCE EVETT SLOW PARÇALARIMIZZ SÜPER GÜSEL AMA BİRAZCIK TARZ DEĞİŞTİRECEK OLURSAK ÖRNEĞİNN RAP İLE BİRLİKTE SÖYLENMİŞ BİR SLOW ŞARKII İNANIN KENDİNİZDEN GEÇEÇEKSİNİZZ ŞİDDETLE TAVSİE EDİYORUM

G-FLOW BENİ BANA SOR SİGARA KULLANANLAR 1 PAKET YEDEK BULUNDURUNN BENCE senağlamasenağlama

Murat Çelik-Seyyah Gülay-ellerini çekip benden ve Hakan Yeşiyurt-sen aşksınsenağlamasenağlama

Beni her şarkı kolay kolay ağlatmaz.... Ama biri var ki.... zara beni unutma içimi hep acıtır...

Su an sarki degil de bir ilahi beni aglatiyor..Gözyasi nickli üyemizin blogunu tiklayinca cok güzel bir ilahi caliyor,yaklasik 1 haftadir araliksiz dinliyorum...

''eLLerini çekip benden yarim bugün gider oLmuş''.kötü bi günü hatırLatıyor bana dinLeyemiyorum biLe senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…