Sizi Ağlatan Sarkı Veya Sarkılar Hangisi?

kolay kolay ağlatamaz bi şarkı beni...
ama Zara'nın sır düğümlü Ahımda'sını ne zaman dinlesem sızlar genzim...

yanıp kül olmak güzel, sararıp solmak güzel, hasretle dolmak güzel
bu sevdanın bağrında, ölümsüzlük uğrunda yaşamak ölmek güzel...

dinlemek isteyenlere;

beni sinel can'nın melek ağlıyordu şarkısı ve yıldız tilbenin söylediği SUNAM türküsü çok ağlatıyor

nıran unsal gitme gulum
gitme gulum yuzum gulmez gıtme gulum can dayanmaz
gitme gulum sensız olmaz gitme gulum su gönlumden su gönlumden vayyysenağlamasenağlama

içinde anne geçen her şarkı ve de hastane önünde incir ağacı ne zaman dinlesem hıçkıra hıçkıra hülya avşarın deyimiyle anıra anıra ağlarımmm

Hastane Önünde İncir Ağacı

Hastane önünde incir ağacı... annem ağacı.
Doktor bulamadı buna ilâcı... anem ilâcı.
Baş tabip geliyor zehirden acı...annem vay acı.

Garip kaldım yüreğime dert oldu...
Annem dert oldu.
Ellerin vatanı bana yurt oldu...
Annem yurt oldu.

Mezarımı kazın bayıra düze...annem vay düze.
Yönünü çevirin sıladan yüze..annem vay yüze.
Benden selâm söylen sevdiğinize...sevdiğinize.

Başına koysun kareler bağlasın...
Annem bağlasın.
Gurbet elde kaldım diye ağlasın...
Annem ağlasın

allah kimseyi annesiz ve gurbette koymasın

çarşambayı sel aldıyı duyuncva ve medine ilahisi rahmetli babam aklıma gelıyor babam samsun çarşambalıydı canı ıskılınca okurdu o turkuyu
medınenın hıkayesıde babam emeklısını beklıyordu hacca gıtmek ıcın tabıı nasıp olmadan ayrıldı aramızdan onu cokk sevıyorum

simdi dinledim bu sarkiyi, tesekkür ederim koydugun icin, gercekten cok güzel sarki, ve sunuda belirtmek isterimki, bizi aglatan sarkilar dikkat edersiniz, ya türküler yada ilahiler, ama pop cok az, bu yüzden türkülerin yeri bam baska bence..

evet çok güzel.canım allah mekanını cennet etsin.
bizde samsunluyuz aslında,çarşamba türküsü bi bambaşkadır.ben bayılıyorum türk halk müziğne

beyaz giyme türküsünü ne zaman dinlesem çok duygulanırım birde candan erçetinin annem şarkısını duyunca

gökçe kırgız (kalbime gömerim o zaman )
ferhat göçer (cennet ve diğer şarkıları)

Ibrahim tatlises'in seslendirdigi zulfu livanelin'in ''Leylim ley''. bu dunyada simdiye kadar bunun gibi guzel sarki yok.

'döndum daldan kopan kuru yapraga.....sehel yeli dagit beni kir beni......
götur tozlarimi burdan uzaga.........yarim ciplak ayagina sur beni....''

:enbuyukkk:

ferhat göçer -yastayım gözlerimin dolmasına sebep olur her dinlediğimde...

sezen aksu _ belalım
leman sam_ illa illa
oya bora _ bana bir masal anlat baba
yeni türkü _olmasa mektubun, yazdıkların olmasa
cem karaca_ sende başını alıp qitme...
neslihan _adı oldu ayrılık ve daha nicesiii

Benim En çok Duygulandiğim şarki Yildiz Tilbeden Ama Evlisin Ahmet Kayadan Yakamoz Sellatin özdemirden Sira Dağlar Beni Ağlatir Her Gün Dinlerimmm

beni aglatan sarki cansu koc-tas cicegim..ya sizi??

canım arkadaşım
ben kendi adıma söylemem gerekirse çok moralim bozuk ise,o gün dinlediğim bütün slov şarkılarda ağlarım.
ama kız kardeşim Aysel zaman mekan farketmeden,nerde Zara'dan Hasretinden Yandı Gönlüm şarkısını duysun hemen ağlamaya başlar.
Hatta kına gecesi olacağı gün ona bir cd hazırladık ve kına yakılırken Zara'nın Hasretinden Yandı Gönlüm parçasını çalacaktık.fakat ondan önce başka bir şarkı açtık kına sürüldüğü esnasında baktık gelin ağlamıyor gülüyor da gülüyor...a.s..Bir açtık parçayı,şarkı çalmaya başlar başlamaz bir başladı hıçkırıklarla ağlamaya zor susturduk valla.
Tabi bu şarkıyı çalacağımızdan haberi yoktu,''ağlamayacağım bak görürsünüz ağlamayacağım ''diyordu.Ama itiraf ediyorum bende kardeşimi ağlatmak istemezdim ama kına gecesinde ağlamayan gelin olurmu???

sezen aksu - seviyorum kahretsin
yonca lodi - dil yarası
candan erçetin - söz vermiştin
murat çelik - seyyah
kazım koyuncu - gidiyorum
daha bissürü var(

şu bi kaç gündür tek bir şarkıda aglıyommm
yücel arzen - yarim yarim..

dinlemek isteyenler için linki veriyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…