• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi aldatan kandiran birisine intikam alirmiydiniz?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar, farz edin ki. Iliskiniz var, yüzünü karşı iyi davranıyo, fakat son zamanlarda onun gercek yuzunu ogreniyorsunuz. Sİz onu cok sevinirim fakat o sizi sadece kullandı sizin gözünüz kapalı olduğu için görmediniz gerçekleri sonradan herseyi ogreniyorsunuz.. canınızı çok yaktı. Ve onun dolandırıcılık yaptığını öğreniyorsunuz. Şikayet edermisiniz?

Sikayet ederim. Ama kendim intikam icin uğraşamam sonra kendini değerli hisseder falan ne gerek var.

Yanliz dolandırıcılık dediğiniz nedir, size oynamasini demiyorsunuz dimi baska bie suc boyutundan bahsediyorsunuz.

Intikam alirdim. en iyi intikam afefetmektir diyenlerden olmadim hic. Sikayet edermiydim bilmiyorum ama rezil ederdim kesin

Bu intikam hayatıma huzur katacaksa neden olmasın ?!
Yok eğer mahkeme karakol yorulacaksam gebersin diyip yoluma bakardım

Yanliz dolandırıcılık dediğiniz nedir, size oynamasini demiyorsunuz dimi baska bie suc boyutundan bahsediyorsunuz.
Beni kandiri aldattı, ve başka sebebe dolandırıcılık yapıyor. O şimdi mutlu gülüyor başka kızlarla. . Beni terk edince okadar kalbimi kirdiki okaar acımasız olduki Allah şahit buna. Onun yüzünde piskolojim bozuldu yaşama sevincim gitti

Dolandırıcı? O zaten cezasını bulur boşverin. Bence kurtuluşunuzu kutlayın.

Beni kandiri aldattı, ve başka sebebe dolandırıcılık yapıyor. O şimdi mutlu gülüyor başka kızlarla. . Beni terk edince okadar kalbimi kirdiki okaar acımasız olduki Allah şahit buna. Onun yüzünde piskolojim bozuldu yaşama sevincim gitti
Şimdi onunla ugrasip intikam alayim derken yine siz üzüleceksiniz. Cnku anlattiginiz gbi bir adama deger mi iplemeden yoluna devam eder.
Kendine güzel bir iliski kurman en güzel intikam olur seninde icin sogur ayriliga sukredersin.

Şimdi onunla ugrasip intikam alayim derken yine siz üzüleceksiniz. Cnku anlattiginiz gbi bir adama deger mi iplemeden yoluna devam eder.
Kendine güzel bir iliski kurman en güzel intikam olur seninde icin sogur ayriliga sukredersin.

Haklısın ama canım ben böyle diyorum da yinede vicdanliyim. Ama gerçekten kendime yediremiyorum meğerse sadece beni kullandi 2 sene içinde.. bana okadar sözler verdi tutmadı. Evlilik sözü veriyordu l, beni aileme karşı arkadaşlarıma karşı küçük düşürdü. Hayalarimi çaldım bu . Çok fazla şeyler var düşündükçe cildiriyorum l. Onun yüzünde piskolojim bozuldu hayatım durdu yaşama sevincim gitti. Sadece neden? Haketmedim

Haklısın ama canım ben böyle diyorum da yinede vicdanliyim. Ama gerçekten kendime yediremiyorum meğerse sadece beni kullandi 2 sene içinde.. bana okadar sözler verdi tutmadı. Evlilik sözü veriyordu l, beni aileme karşı arkadaşlarıma karşı küçük düşürdü. Hayalarimi çaldım bu . Çok fazla şeyler var düşündükçe cildiriyorum l. Onun yüzünde piskolojim bozuldu hayatım durdu yaşama sevincim gitti. Sadece neden? Haketmedim
Yanliz iki yıl böyle bir oyunu neden/ nasil sürdürmus, sonradan baska birine asik olmus falan olmasin .
Yinede yaptıklarini asla aciklamiypr. Ve de haklisim hic bir kadin/ insan aldatilmayi haketmez. Istedigin gbi biri karsina ciksin ve icin sogusun inşallah.
Birde kesinlikle destek al. Psikologla konuşmak cok iyi gelir. Daha rahat atlatirsin .

Back
X