• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi aldatan kandiran birisine intikam alirmiydiniz?

Evet, ama bi taraftan.. Benim yaptığımı öğrenirse yani ah tutar bana karşı yada beddua eder diye endişe yapıyor.. Oysaki o beni uzerken hiç umrunda degildim
Gizli tutarsınız adınızı sorun olmaz.
Sizi aldatmış ve dolandırıcı ne hakkı varda ahı tutacak?
Allah mazlumun yanındadır öyle karaktersiz insanların değil!

Gizli tutarsınız adınızı sorun olmaz.
Sizi aldatmış ve dolandırıcı ne hakkı varda ahı tutacak?
Allah mazlumun yanındadır öyle karaktersiz insanların değil!
Haklısınız ama kimisi yapma diyor bu kötülügu yapArsan daha çok kötüluk sei bulur. Ve bu borcun içinde kalkamicak

Haklısınız ama kimisi yapma diyor bu kötülügu yapArsan daha çok kötüluk sei bulur. Ve bu borcun içinde kalkamicak
Ne kötülüğü yahu? Devleti dolandırıyor diyorsunuz. Hepimizin parasını çalıyor yani. Şikayet etmek vatandaşlık göreviniz.

SGK yi mi dolandırıyor?
Sanki...
Kimse kusura bakmasın basarım şikayeti...
Adımla soyadimla
Kimden korkacağım....

Ama intikam almak mi?
Benim hatamdan kaynaklı ise bosverirdim
Yok o bana zarar verdiyse yine gözünün yaşına bakmam

SGK yi mi dolandırıyor?
Sanki...
Kimse kusura bakmasın basarım şikayeti...
Adımla soyadimla
Kimden korkacağım....

Ama intikam almak mi?
Benim hatamdan kaynaklı ise bosverirdim
Yok o bana zarar verdiyse yine gözünün yaşına bakmam

4 dörtlük değilim ama gerçekten iyilikle başka bişey yapmadım.. O beni kullando

dolandırıcılık yapıyosa şikayet ederdim. ama şahsi duygularım için intikam almazdım. o ayrı o ayrı.

dolandırıcılık yapıyosa şikayet ederdim. ama şahsi duygularım için intikam almazdım. o ayrı o ayrı.
Aklınızda geçmez mi? Karşındaki kişi sizi kandirdi yalan söyledi aldattı yipratti piskolojinizi bozdu.. Siz uzulurken o gülüyor. Kendinize yedirirmiydiniz

Farkında mısın
Sen hala karar verememissin
Sürekli bir mizmiz çocuk edasıyla " şikayet eder misiniz ama şu ama bu " deyip duruyorsun...

Kuzum bir karar ver ne istediğine emin ol..
Mademki bu adam senin canını yaktı
O zaman bekleme
Yak bütün fotoğraflari!!!

Aklınızda geçmez mi? Karşındaki kişi sizi kandirdi yalan söyledi aldattı yipratti piskolojinizi bozdu.. Siz uzulurken o gülüyor. Kendinize yedirirmiydiniz

siz sordunuz ben de hayır dedim. öylesi böylesi yok. siz intikam alacaksanız alın.

Farkında mısın
Sen hala karar verememissin
Sürekli bir mizmiz çocuk edasıyla " şikayet eder misiniz ama şu ama bu " deyip duruyorsun...

Kuzum bir karar ver ne istediğine emin ol..
Mademki bu adam senin canını yaktı
O zaman bekleme
Yak bütün fotoğraflari!!!

Evet kararsızim insanları kurmayı sevmiyorum aslında ve bunun için hep kaybeden ben oldum. Ama içten içe yapmak istiyorum. Ama hemen yapıcam yoksa anlar.. Zamanı var... Çünkü beni çok pis kandırıldı aldattı kullandı alay ce dalga geçti.

Ben olsam intikam alırım.
Yok öyle en iyi intikam affetmektir falan.
Sürünsün, bedelini ödesin.

Back
X