- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Evet, ama bi taraftan.. Benim yaptığımı öğrenirse yani ah tutar bana karşı yada beddua eder diye endişe yapıyor.. Oysaki o beni uzerken hiç umrunda degildimÖdesin işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, ama bi taraftan.. Benim yaptığımı öğrenirse yani ah tutar bana karşı yada beddua eder diye endişe yapıyor.. Oysaki o beni uzerken hiç umrunda degildimÖdesin işte
Gizli tutarsınız adınızı sorun olmaz.Evet, ama bi taraftan.. Benim yaptığımı öğrenirse yani ah tutar bana karşı yada beddua eder diye endişe yapıyor.. Oysaki o beni uzerken hiç umrunda degildim
Ah almaktan korkuyorum
Haklısınız ama kimisi yapma diyor bu kötülügu yapArsan daha çok kötüluk sei bulur. Ve bu borcun içinde kalkamicakGizli tutarsınız adınızı sorun olmaz.
Sizi aldatmış ve dolandırıcı ne hakkı varda ahı tutacak?
Allah mazlumun yanındadır öyle karaktersiz insanların değil!
İşte kimisi öyle demiyor amakorkma, o senin ahından korksun.
İşte kimisi öyle demiyor ama
Ne kötülüğü yahu? Devleti dolandırıyor diyorsunuz. Hepimizin parasını çalıyor yani. Şikayet etmek vatandaşlık göreviniz.Haklısınız ama kimisi yapma diyor bu kötülügu yapArsan daha çok kötüluk sei bulur. Ve bu borcun içinde kalkamicak
SGK yi mi dolandırıyor?
Sanki...
Kimse kusura bakmasın basarım şikayeti...
Adımla soyadimla
Kimden korkacağım....
Ama intikam almak mi?
Benim hatamdan kaynaklı ise bosverirdim
Yok o bana zarar verdiyse yine gözünün yaşına bakmam
Evet, yapmak istiyorum ama bi taraftan acaba diye dusunuyorum..Ne kötülüğü yahu? Devleti dolandırıyor diyorsunuz. Hepimizin parasını çalıyor yani. Şikayet etmek vatandaşlık göreviniz.
Haklisinizöyleyse sormıcaksın şikayet eder misiniz diye, ben ederim.
borcun içinden kalkamıcak diye de üzülmem, dolandırmıyaydı madem.
Aklınızda geçmez mi? Karşındaki kişi sizi kandirdi yalan söyledi aldattı yipratti piskolojinizi bozdu.. Siz uzulurken o gülüyor. Kendinize yedirirmiydinizdolandırıcılık yapıyosa şikayet ederdim. ama şahsi duygularım için intikam almazdım. o ayrı o ayrı.
Aklınızda geçmez mi? Karşındaki kişi sizi kandirdi yalan söyledi aldattı yipratti piskolojinizi bozdu.. Siz uzulurken o gülüyor. Kendinize yedirirmiydiniz
Farkında mısın
Sen hala karar verememissin
Sürekli bir mizmiz çocuk edasıyla " şikayet eder misiniz ama şu ama bu " deyip duruyorsun...
Kuzum bir karar ver ne istediğine emin ol..
Mademki bu adam senin canını yaktı
O zaman bekleme
Yak bütün fotoğraflari!!!
tamam o zanan devletin ahini al... Bu adam yetim maasi felan mi aliyor hala anlamadim kiCunku devleti kandiriyor.
Hayır canım burda detaylı anlatamicam malseftamam o zanan devletin ahini al... Bu adam yetim maasi felan mi aliyor hala anlamadim ki