bu adam!!!! ben hastalikdan geberirken atesim 40larda hastanede yatiyorum... beni ariyor ay cok üzüldüm cok seviom seni diye arkadan sesler geliyor. ders calisiyormus mus mus mus... sonra ögrendim bi sekil baska kizla o gece iliskiye girdigini. bitirmedim yüzüne vurdum bi iki gün. bide nisanliyiz ama nasil kuduruyorum napicam diye. ay görsen bide cok kiskanc cok namuslu. bende ders muhabbetiyle her aksam baya bi eglendim

ruhu duymadi. yapma dedigi herseyi yaptim. sonra kader kismet esimle tanistim tam o dönemde. upsss yalnislikla esimle sarilirken resmimi attim ona sabaha kadar aradi. catladi resmen

ama ben acmadim. bütün ailesi o bizimkileri ario kimse acmio telefonu

baya baya havale gecirmis beyimiz. annesi anneme msjlar yaziodu hastanedeyiz lütfen teli acin diye bide resim yolluyorlardi. tam rezillik yani. sonra 3. gün bu hala devam ario en sonunda actim teli. telefonda nolur yapma gel bidi bidi bende yalandan dedim olmaz ben yeni askimla yattim vs (yalan) ay olsun kabul ederim. hadi ordan diip bi daha acmadim teli. o tr deydi ben avrupada. sonra arkimla ark kalmislar o anlatmisti. baya kendine gelememis. 3 sene sonra mi sevgili anca bulmus ama orasi beni ilgilendirmez. tek hedefim onu param parca etmekdi ne kadar igrenc olsada