Sizi asagilayip terkeden sevgiliden intikam alirmiydiniz?

Intikam planları yaparmiydiniz

• Evet kesin bişey yapar intikam alırdım ....

OY: 4 57,1%
  • Hicbirsey yapmazdım aglardim sonra unutmaya calisirdim

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Diyelim yıllardır cikiyosinuz sizi sevddigini söyledi sizi kendine aşık etti umut verdi sonra bir anda sizi asagilayip terketti ve anında başka bu kadınla çıkmaya başladı.napardiniz dürüst olun...:super::rolleyes: intikam planları luttfeern...:-)

yok saymak değersizsin bana bir şey yapamadın demek.kaile bile almıyorum diyerek aşalamak.intikam almaya çalışmak değer vermek demek.bu durum elbette insanın canını yakar.yalnız hiç bir şey yapmamak gerek.ne yaparsanız yapın.her şey anlıyanda sonuç verir.anlıyacak kişi böyle yapmazdı zaten.

Gerek yok.. Onu iplememeniz yeterli.. Asagilasa incitse bile..Çünkü zaman geçtikçe farkına varacak yaptiginin.. Heleki bir de helallik istemiyorlar mi onca şeyden sonra.. neyse yokmuş gibi davranin.. Musmutlu görünün içiniz acısa da..

intikam almaya uğraşmaktansa yeni sevgili yapmaya uğraş :D
. intikam duydun içten içe seni kötüleştirir.

Bildiğim bir zayıf noktası, zaafı varsa onunla ilgili birşey yapardım. Rezil etmeyle ilgili çalışma yapardım. Ki yaptım, aldatılarak boşandım 3 ay önce, herkese rezil ettim ve makamından ettim.

Normalde kin nefret intikam hislerini pek içimde tutmam ama böyle pis terk ederse intikam alırdım sanırım ya.

Ruhu pis insanlardan nefret ediyorum.

Back
X