Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Hep şunu derim çocuklar anne babalarını seçemez ama anne babalar o çocuğu nasıl bi aileye dünyaya getirdiğini çok iyi bilir.O kadar bencilsinizki sizin anne olmanız çok tehlikeli.O çocuğun geleceğini düşünmemeniz sadece inat uğruna kendinizi düşündüğünüz için böyle bi ailenin içine o çocugu getirmek çok büyük bi vebal.Allah akıl fikir versin.H

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez

Öğretmensiniz ama bi çocuğun hayatını karartacak kadarda cahil ve vicdansızsınız.O çocuğa çok çok yazık.

Ya bayanlar konu fake galiba. Yok çok güzelim yok rehber öğretmeniyim bla bla bla.her yazdığınız şeye muhalefet oluyo o zaman nie konu açıyosun madem bildiğini okucan.gitde biraz kendine öğretmenlik yap kitap oku dra git cahilliğimi narsistliğimi nasıl düzeltebilirim diye
konu fake olsa ama bukadar mudahele edermi, bence piskoljisi bozuk konu sahibinin

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Bebeğinize de sordunuz mu o da sizin herşeyi göze alarak babasız şekilde büyütme isteğinizi onayladı mi ? Ya da sorunlu bir aile de büyümeye tamam anne dedi mi ?

E bizim eyvallahımızın olması niye zorunuza gidiyor ki .Bazıları sonuna kadar mücadele eder sonu istedigimiz gibi olur ya da olmaz mesele o değil. Bazıları da problem çıktığı an kaçar pes eder o kisimdasinizda ondan mi zorunuza gidyr

Sorun bakalim 3 yasindaki cocuga mesela kavga dovus huzursuz bir evde mucadele! vermek istiyor mu?

Durduk yere niye konuyla alakası olmayan bi üyeye atladınız ki , ben anlamadım .
Saçma sapan bi şekilde tartışıyosunuz şu an .

sadece söylemek istedim -.-
Çünkü o üyede kocasıyla hiç anlaşamıyor. Hatta kocası onu sevmediğini söyleyip yerden yere vuruyor ve o üye de çocuk sahibi oldu eşinden (burası beni ilgilendirmez Rabbim nasip etti oldu gerçi diğer noktalarda ilgilendirmz beni) hala hergün kavga hergün kıyamet. O üyeye boşanmak istediğini söylüyor ama üye ısrarla adamı bırakmıyor.. bide o da öğretmen.. Aslında çok benzerler o yüzden onu örnek gösterdiler. O üye çocuuk sahibi oldu eşnde değişen birşey olmadı. Sırf kocam değişir diye düşünüp çocuk yapma karşında bir örnek var diyorlar.. Rabbim hepimizin yuvasını hayırlı eylesin 🤲🤲

Çünkü o üyede kocasıyla hiç anlaşamıyor. Hatta kocası onu sevmediğini söyleyip yerden yere vuruyor ve o üye de çocuk sahibi oldu eşinden (burası beni ilgilendirmez Rabbim nasip etti oldu) hala hergün kavga hergün kıyamet. O üyeye boşanmak istediğini söylüyor ama üye ısrarla adamı bırakmıyor.. bide o da öğretmen.. Aslında çok benzerler o yüzden onu örnek gösterdiler. O üye çocuuk sahibi oldu eşnde değişen birşey olmadı. Sırf kocam değişir diye düşünüp çocuk yapma karşında bir örnek var diyorlar.. Rabbim hepimizin yuvasını hayırlı eylesin 🤲🤲
Aynı kişi mi yoksa 😱 çok benziyor profilleri

Çocuk olursa siz hiç iyi bir anne olmayacaksınız. Çünkü babasız büyüyeceğini bile bile "inatla" bebek istemek sizi iyi bir anne yapmaz.
Milyonlarca babasız büyüyen çocuk var bu durumu tenzih ediyorum. Sizinkisi çok başka birşey.
Günahına girmek sabinin.

Sende derdime düşmüşsün galiba .Merak edyrm burdan böyle hariçten gazel okuyup üsten üsten konuşuyorsunuz ya, bu dayılanmaları hayatınızdaki insanlara yapabiliyor musunuz acaba
Ben yapıyom. Gerçekten.

Back
X