Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.

Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.

Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler.
Yine kilo vermeye çalıştığınız halde ısrarla her seferinde ‘ay sen kilo mu aldın?’ diyenler.

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar.

İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Daha anlattığınız şey bitmeden ‘e hadi görüşürüz şekerim’ diyerek arkasını dönüp gidenler.

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.

Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.

Hepsi benir sinir eder muhtemelen... Seçim yapamayacağım aralarında çünkü gıcıklıkta biribirinden iddialı tüm maddeler...
:1shok:

bunların biçoğu beni sinir eder
ayrıca kendini bişey zanneden insanlar beni sinir eder.

Bunların hepsi birbirinden sinir bozucu.Ama beni en çok çileden çıkaranları herşeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar, yere tükürenler, yalnız kalmak istediğim halde yapışanlar, kuyruklarda öne geçmeye çalışanlar,vs...uzar gider

Nekadar çok şey Varmiş Beni Sinir Eden Meğerse:)) çok Israrcilar Vee Herşeyi Ben Bilirim Edalarinda Ortalikta Dolaşan Insanlara Hep Gicik Olmuşumdur...

hepsi
hepsi
hepsi
gicik etmeyin artik beni
........

aslinda bunlarin hepsi sinirklava:

ama bir seçim yapmak gerekiyorsa bunu seçerim

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Bu kadar sinir bozucu konyu nereden buldun şimdi!...Tabii ki hepsi.Daha okurken sinirlerimi bozmaya yetti!:............

Özellikle ilk cümlede ki olaya ve diğerlerine ifrit oluyorum !

songülcüm öyle şeyler yazmışınki
bunların çoğu sinir eder beni.

şimdi aklıma birşey takıldı
acaba bunları bend ebaşkalrına yapıyormuyumdur
umarım yapmıyorumdur bak gıcık oldum şimdi

çok çabuk sinir olurum zati bunların hepsi dahil. Ek olarak parasını, aldıklarını, yaptıklarını insanın gözüne sokar gibi anlatanlar.

Meraklı her an dedikodu yapmaya meyilli komşular bugunlerde beni çok ama çok sinirlendiriyorklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…