Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

ayrım yapamiycim hepsine sinir olurum
ayrıca telefonla konuştuğum esnada yanımdaki kişinin bana bişeyler anlatmaya çalışmasına sini olurum:1closedeyes:

bir veya birkaçını seçemeyeceğim
benimde özellikle takıldığım konulardı
hepside çok sinir bozucu..

bu tür davranışlarda bulunanların kendisine ve çevresine saygısı olmadığını düşünüyorum..

kesinlikle hepsi sinir bozucu katılıyorum ama farkettim ki eşimin çok defa sinirini bozmuşum.

Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar

hepsi beni sinir eder ama en cok bu:
Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.
klava:

Beni günün hangi saatinde ararlarsa arasınlar, evde olduğum zaman uyuyor muydun diyenler çok sinir ediyor.. yani evde uyumaktan başka yapılacak iş yok mu ki..

eeeeennn çok neyemi sinir oluyorum
haftada 2 kez merdivenleri silmeye gelen kadına siniiiirrr oluyorum benÇok üzgünüm çoook
sabahın 6:30 oğlum uyanıyor 10:00 gibi uyuyor bende o yatmışken yatayım diyorum taaam dalacam zıııııırr zil kapının önüne koymuş kovasını su istiyor:mymeka:.aaayy beni delirtiyor bu kadın yaaa.git bacım karşı komşudan al hep benden alıyorsun diyorum.kadının hiç umru değil inadına bana geliyor.iştee beni en çok sinirlendiren olay buuuu:1hug:

seçim yapmak için hepsini iki kez tek tek okudumm ama malesef bi seçim yapamadım bunların hepsi ve dahada fazlası beni sinir eder hatta bazende kudurturrrrklava:Kötü Kazen

ilave olarak,
işyerinde odada sadece ben olduğum halde, içeri girdikten sonra "kimse yok mu" diye soranlar,:mymeka:
'ne içersiniz' diye ikramda bulunacağım zaman "farketmez" diyenler,:uhm:
herhangi bir konuda net olarak sıkıntısını anlatmayıp ta laf sokup duranlar,
günaydın, iyi akşamlar, merhaba gibi selamlara karşılık vermeyenler,:1closedeyes:
ayranı yok içmeye misali olup ta küçük dağları ben yarattım diyenler,,,
daha birsürü var ama, neyse hepsi sinir bozucu...

hepsideeeee bu özellikleri taşıyan bi çok kişi var çevremde ve onlara tahammül edemiyorum:bbo: hele bi tanesitatlicadiarzu çıldırtıyo beni sinir şey:mymeka:klava:

ya varya çevremde bunları yapan ne kadar çok insan varmış farketmedigim her satıra birini koydum nerdeyse ve hapsinede sinir oldum çok sagolun hatırlattıgınız içn dostlar

Canım walla sinir olduğum herşeyi yazmışsın hepsine ayrı ayrı sinir olurum çıldırtırlar benii ya ne çok insan var çevremde beni sinir eden öfff ruh sağlığım için onlarla görüşmemem gerekiyooKötü Kazen

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.
aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…