Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

Kendini Cocuklarını sevgililerini Öven insanlar beni sinir etmeye yetioda artıyo bile..
Sanki herşeyin en iyisi onlarda kendileri mukemmeller sankiklava:klava:

hepsi birbirinden sinir bozucu şeyler cnm tebrik ediyorum iyi bulmuşsun valla ....

Suratim aslk ken hayirdir bir seymi var caninmi slkkin dedilermi
birde bos bos konusmaya devam ettilermi deliriyorum

sana bravo sabırla yazmıssın hepsi birbirinden sinir en siniri de meraklı komsular valla cok yerınde yazılmış

ve ben en çok kapıdan içeri girdiğimde ya da baska biyerden geldiğimde ^^geldin mi^^ diye soranlara sinir oluyorum yok yoldayım alla alla geldim işte

Cevap veriyorum Z SIKKI hepsi :roflol::roflol: sanki ben yazmisim gibi haa resmen hepsine gicik olurum hatta uyusss aha okudum ya kasinmaya basladim bile :roflol:

hepside sinir bozucu şeyler gerçekten ama
birisiyle buluşacakları halde sarımsak soğan yiyen en sinir bozucu tahammül edemiyorum ben yaaa yasakkelime

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.
Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.
Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.
Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

En çok bunlar dikkatimi çekti.
Birde çözümsüzlük üreten insanlara çok gıcık olurum.
Ben birşey dediğimde ama öyle olmaz yok öyle olursa gene olmaz vs çözümlerin önüne taş koymada üzerine olmayan tipler vardır ya işte onlara hiç tahammülüm yok!!

Hepsi de herkesi sinir eder heralde.
Beni bir de insanı tip tip baştan aşağı süzen insanlar(özellikle bağyanlar) sinir

Son düzenleme:
Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

en çok bu eder..........

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

nefret...nefret...nefret ediyorum....

hepsi sinir bozucu..kendisine saygı duymayan insan başkasınada saygı duymaz..bunlarıda saygısız insanlar yapar ...

Başlıkta açılanların hepsine ve diğer arkadaşların ilave ettiklerine aynen katılıyorum. Bir de ilave olarak ben şaktuku şuktuku sakız çiğneyenleri boğasım gelir.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…