- 20 Ağustos 2020
- 59
- 18
- 3
- 22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lady million mor olan veya miss dior bloomingŞöyle hafif cezbedici bir koku önerisi olan var mı
Şöyle hafif cezbedici bir koku önerisi olan var mı
YanılmısımLolita lempicka
Merhaba kalıcılığı ve yayılımı nasıl?Calvin Klein - BeautyNe kullandıysam hep geri döndüm Kendime çok yakıştırıyorum çok havalı bir koku olduğunu düşünüyorum.
kalıcı bir koku çiçekli ve havalıMerhaba kalıcılığı ve yayılımı nasıl?
Peki böyle buram bıram hissediliyo mu karşı tarafa gidiyor mu koku?fragranticada yayılımı çok düşük demişler dekalıcı bir koku çiçekli ve havalı
eğer öyle bir koku arıyorsunuz Chloe Love Story i öneririm o halde. 3 yıldır kullanıyorum hep aynı hiss :)Peki böyle buram bıram hissediliyo mu karşı tarafa gidiyor mu koku?fragranticada yayılımı çok düşük demişler de
Burberry clasicmerhaba parfümseverler. Onlarca parfümünüz olsa da, yüzlerce ürün deneseniz de, hergün farklı da kullansanız, yine yeniden sizi kendine döndüren parfümünüz vazgeçilmeziniz kıymetliniz hangisi acaba?
Kaç sene önce yazmışım konudan bildirim gelmese farketmiyordum bileDün akşam kendime Burberry classic sipariş verdim. Kışa girince hep vanilyalı sıcak kokular çekiyor canım. Burberry de benim kış geldinmi dönüp dolaşıp geldiğim koku oluyor. Şeftali vanilyalı yasemin kokusu benim içimi ısıtıyor.