Sizi kıran eşe nasıl karşılık verirsiniz

Onun yanında eşime bagırmam,bir kaç da somut olaydan bahsetti.geçen elimde bir şey vardı,yemek yapıyordum “ al şunu çabuk” demiştim çoçuğa..
Spor yaparken (30 dk) çoçuğa “sporum bitene kadar gelme”demişim. Oyun oynamak istemiş “kahvemi bitireyim ondan sonra” demişim. Ama bunları ajite ederek anlatıyor. Ben çoçukla oynarken telefon tv vs hiç bir şeyle ilgilenmem kendimi tam veririm. Çoçuk da bunu alır.
Hepsini de kaydetmiş. Ben 28 aya kadar çalışmadım çoçuğumu büyüttüm ama hep ben ilgilendim diyor. O da çok yoğun çalışan biri ama ona kalsa ben hiç yokum.
Anne ile çocuk arasındaki bağlar o kadar kuvvetlidir ki, şu anlattıklarınız ile bozulmaz. Üçiniz rahat olsun, instagramda 3psikolog3anne vardı, onlarda sürekli bundan bahseder. Bunları kullanmak için belleğine kaydetmiş. Sanki avukat siz değilsiniz de o, delil topluyor. Boşanma aşamasındaki insanlar bu kadar eften püften şeyleri dava dosyasına taşır, bir şey bulamayınca

Zaten oradan yaralayacağını bildiği için bu lafı ediyor. Daha çok yara aldığını anlayınca, devam edecek
Karakter meselesi, ne ağır lafta etse, anlamayacak. Karşı tarafın özgüvenini kırmak için bu lafları ediyor, devam edecektir. Bazı erkekleri yontmaya çalışmak, insanın ömrümden ömür götürür. Ya olduğu gibi kabullenecek, ya yol gösterecek. Adam olan kendini bilen, kadına böyle laflar etmez. Düzelmeyecek
Dediğiniz yöntemler normal adamlar için geçerli . Karşı tarafı bilmeden üzenler için. Bu adam bilerek can acıtıyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Tek isteği can acıtmak. Eşlerini karşı taraftan gören tipler bunlar.
Bilmiyorum ben mi tahammülsüzüm ama her hangi birinin anneliğini eleştireni görünce ben de onun canını acıtmak istiyorum.

Valla doğum yaptığında adam yerlerde sürükledi kadını. Ben o günden beri ailece görüşmeyi kestim onlarla cidden tahammül edemiyorum , aramalarına dönmüyorum arkadaşımın. Çok da başarılı bir avukat
Valla çok ilginç, kariyerli, kendini geliştirmiş kadınlar nasıl kendilerine bunları yaptırıyorlar? O şeyi bana yapacak herif henüz doğmadı.

Anne ile çocuk arasındaki bağlar o kadar kuvvetlidir ki, şu anlattıklarınız ile bozulmaz. Üçiniz rahat olsun, instagramda 3psikolog3anne vardı, onlarda sürekli bundan bahseder. Bunları kullanmak için belleğine kaydetmiş. Sanki avukat siz değilsiniz de o, delil topluyor. Boşanma aşamasındaki insanlar bu kadar eften püften şeyleri dava dosyasına taşır, bir şey bulamayınca
Teşekkür ederim olumlu görüşleriniz için bahsettiğiniz hesabı da takibe alacağım.. evet hatta kim ne yapıyor (çoçuğa) çetele tutalım dedi.. kabul etmediğim için kaçtığımı düşünüyor çünkü ona göre bunu yapmakta hiç bir anormallik yok

İşte konusahibi burda, ona sormak lazım neden kendine bunu yapıyor 😐
Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.
bana bunu dedi diye boşanayım mı,konuşmayı noktaladım orda ama biliyorum özür dilemeyecek ve benim isteğim tam da bu.

Valla çok ilginç, kariyerli, kendini geliştirmiş kadınlar nasıl kendilerine bunları yaptırıyorlar? O şeyi bana yapacak herif henüz doğmadı.
Aynen!
Ben de çok şaşırıyorum.
Hani övünmek gibi olacak ama ben boşanırken işim yok, birikmiş param o kadar azdı ki. Öyle zorluklarla mücadele ettim ki yine de yılmadım çok şükür.

Teşekkür ederim olumlu görüşleriniz için bahsettiğiniz hesabı da takibe alacağım.. evet hatta kim ne yapıyor (çoçuğa) çetele tutalım dedi.. kabul etmediğim için kaçtığımı düşünüyor çünkü ona göre bunu yapmakta hiç bir anormallik yok
Çetele tutma meselesi nedir yahu? Adam bir şeyleri düzeltmeye yönelik hareket etmiyor, bariz boşanma sırasında dosyaya ne toplarım onun hesabında
Bence çok dikkatli olun, bu adam evliliğe uzun ömür biçmiyor, geçinmeye gönlü yok. Eski konularınızı da bilmiyorum. Ama boşanma davalarında çok görmüş olmalısınız. Karşı tarafı kötülemek için öyle şeyler anlatırlar ki, siz bile bu anlattığı ben miyim dersiniz? Ya da çocuğun sorumluluğunu tamamen size yıkmak için de yapıyor olabilir. Ben eksik bir anne miyim diye daha çok sorumluluk alacaksınız, o da rahat edecek

Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.
bana bunu dedi diye boşanayım mı,konuşmayı noktaladım orda ama biliyorum özür dilemeyecek ve benim isteğim tam da bu.
Fiziksel şiddet görmüyorsunuz ama psikolojik şiddet görüyorsunuz avukat hanım farkında mısınız?
İlgi yok, sevgi yok, sohbet yok bunları eski konularınızda yazmışsınız. Sürekli sizi eleştiriyor, hiçbirşeyinizi beğenmiyor. Üstelik son konunuzda elinizi bile tutmadığını, yıllardır sarılmadığını, kaç yıldır ayrı yattığınızı yazmışsınız. Bu evlilik mi sizce?
Eğitimli kariyerli biri bu hayata neden razı olur da kendini sevgisiz, mutsuz bir hayata hapseder onu anlamaya çalışıyor buradaki kadınlar. Burda kimse sizin kötülüğünüze konuşmuyor.Aksine kendini bu azaptan kurtaran bir kadını görmek hepimizi mutlu eder.

Genel olarak sizi beğenmediğini söylemişsiniz , eşi gibi değil de kızkardeşi gibi görüyor gibi konularınız var belli ki psikolojik şiddet görüyorsunuz, bu evlilik böyle gelmiş böyle gider hiçbir şey değişmez, bence üzerinde bile durmayın bu mevzunun he he deyip geçin enerji harcamaya değmez. Gözünde kıymetli olsanız böyle harcamazdı sizi zaten

Adam hadsiz tamam da haddini bildirmemek neden?
Had bildirmemek değil de, ne yapsanız düzelmiyor, düzelmek istemiyor, anlamak istemiyor, siz de öğrenilmiş çaresizlik oluşuyor
Siz boşanırken şöyleydi demişsiniz ya, kafanız netmiş, zor da olsa belki bir karar vermişsiniz boşanacağım diye
Boşanma kararı kafasında netleşmemiş kişilerde haddini bildirmiyor. Bir de haddini bilmeyen adam, siz ne söyleseniz bilmiyor zaten. Defalarca her tür yöntem denenmesine rağmen. Dünya onun etrafında dönüyor çünkü

İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk :KK43:( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Nasıl bir tavır takınmalıyım ne önerirsiniz hatasını anlasın istiyorum..
Mükemmel bi insansın demek ki canını acıtabilecek hiç bir açığını bulamayınca en hassas noktandan seni vurmaya çalıştı.. Çok düşük bir seviye... Benm de kırmızı çizgimdir çocuklarm👎☹️

Kusura bakmayın ama ben hatasını anlayacak bir beyin göremiyorum.
Hicbir gercek anne bu sekilde elestirilmez kaldi ki bu beyefendi sizin kocaniz.

Bu adam iyi niyetli gelmedi bana. Harıl harıl açık arıyor resmen. Muhtemelen başka açık bulamamış, anneliğiniz üzerinden yürüyor. Sanki boşanmak istiyor da en az maddi zararla nasıl kurtulurum diye bakıyor.

Mükemmel bi insansın demek ki canını acıtabilecek hiç bir açığını bulamayınca en hassas noktandan seni vurmaya çalıştı.. Çok düşük bir seviye... Benm de kırmızı çizgimdir çocuklarm👎
Bence kadının mükemmelliğinden değil de, çocuğun velayetinde ne gerekli ise o açıdan eleştiri getiriyor zaar

Esiniz avukatsa bunun evlilimte psikolojik siddet dugunu biliyordur ,iyi bir avukat bulun ,daha acin saglamda bir tazminat isteyin,hatta akilsagligi raporu alsin esiniz normal degil kendisi

Back
X