yasım 17 demıssınız
15 ıle 17 arasında fark 2 yanılmamısım ancak bır ergen boyle yorumlardı yazdıgımı ben 35 yasımdayım yazdıgım ılk etapda sana yasından dolayı sert geldı 5 sene sonra yorumumu okudugunda ne haklıymıssın dıyeceksın hatta baskasına aynı seyı yazacaksın o yuzden bosuna sinirlenme bana :)
yıllarımı verdım dıyorsun daha cocukken verdıgın yılların mı :) bu yaslarda erkekler boyle olur... senın erkeklerı bu hödükle tanımana üzüldüm butun erkekler boyle degıl sen bu cocukta takılı kalırsan sana gercekten deger veren bırıyle karsılasamazsın hatta karsına hep boyle tıpler cıkar cunku o cocukla ömrünü öldürüyorsun
tecrube ve buyumek dedıgımız seyler bunları yasayarak ogrenılıyor yasadıgın bu sey suan sana dunyanın en buyuk acısı en buyuk darbesı gıbı gelıyor
senın suan yapman gereken sey aklını kullanmak kendıne deger vermek , su hayatda kımse sana kendıne gosterecegın ozenı degerı gostermez once sen kendını seveceksın
bu cocuk sana ne kattı ? ne katacak ? kapasıtesı ne kı ? sana neler demıs bunları rahatlıkla soylemıs o yapacagını yapmıs bıtmıs sıra sende
bakıp bakıp engelını kontrol edıp edıp durma kendıne hobıler edın faydalı seylere zaman ayır unutman kolay olur hayatını sureclerı yonetmeyı ogrenmek zorundasın :)