Sizi kullanan erkek davranişı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok kotu kullanılmak
Senın hıslerın gecıcı
Kendını egtımıne vermelısın
Kac yasındasın
17 hisleirm geçici değil çünkü geçmişte ki hatam gelecegimi etkiledi belkide evlenemiycem ki hoc kimsede kabul etmez ztn beni etmeyenlere gördüm o yüzden ben unutamıyorum hic bir seyi

17 hisleirm geçici değil çünkü geçmişte ki hatam gelecegimi etkiledi belkide evlenemiycem ki hoc kimsede kabul etmez ztn beni etmeyenlere gördüm o yüzden ben unutamıyorum hic bir seyi
Allahım
Neden evlenemıyceksın
Hayat ondan ıbaret degıl

Allahım
Neden evlenemıyceksın
Hayat ondan ıbaret degıl
Bekareti olmayan kızlar neden kabul görsün o kdr cok soru ve cevaplar okudum ki her bunu öğrenen erkek o sevdiği kizi bırakmış o çocuk her sheimi aldı gitti zoruma giden de bu

Yargılamayın demişsiniz ama kusura bakma bi parça yargılayacağım

Yani insan hem artık beni kimse kabul etmsz kafalarında olup hem de nasıl biriyle cinsellik yaşayabilir?
Aklıma tek vi sebep geliyoe cinsellik yaşayalım da benimle evlenmek zorunda kalsın dediniz herhalde

Yaş 17ymiş daha.
Size tavsiyem çevrenizi değiştirin okuyun da
Dünya etrafınızdaki bekaret manyağı insanlardan ibaret değil
İnsanlar biriyle cinsellik yaşıyor sonra gayet de başkasıyla evlenebiliyor
Kimse de bunu dert etmeyebiliyor

Bir de kullanılmadınız eğer zorla yapmadıysa
Ortak karar olarak cinsellik yaşadınız o zamanki erkek arkadaşınızla

Siz bilirsiniz 🤷‍♀️

FB_IMG_1431623084344.webp

15 fln değil yaşım? Bakin değişemiyorum uzaklassam da bir yerde bisiler kaliyo ben engellemiştim 23 nisanda sonea o hala engellememisti düşünüyodum ztn kesin kullanmak için fln sonra bugün sabah baktim hani engellemiş dedim.neden şimdi engeliyosun kendi kendime için içimi yedi cok zoruma gidiyo ben yillarimi verdim hani sevildim sandim sevmemiste bende uzaklaştım tövbe mi ettim ztn pişmanımda hani ama arada bi geliyo aklima unutamıyorum kendimi sevemiyorum hayatimda da yolunda giden bie şeyler yok sürekli o hatayı yaptım ve geleceğimi etkileyeceğini de bilmiyodum birde geleceği düşünüyorum o mutlu iken ben ne halledeyim üstelik sadece sevdim diye böyle oldu
yasım 17 demıssınız
15 ıle 17 arasında fark 2 yanılmamısım ancak bır ergen boyle yorumlardı yazdıgımı ben 35 yasımdayım yazdıgım ılk etapda sana yasından dolayı sert geldı 5 sene sonra yorumumu okudugunda ne haklıymıssın dıyeceksın hatta baskasına aynı seyı yazacaksın o yuzden bosuna sinirlenme bana :)

yıllarımı verdım dıyorsun daha cocukken verdıgın yılların mı :) bu yaslarda erkekler boyle olur... senın erkeklerı bu hödükle tanımana üzüldüm butun erkekler boyle degıl sen bu cocukta takılı kalırsan sana gercekten deger veren bırıyle karsılasamazsın hatta karsına hep boyle tıpler cıkar cunku o cocukla ömrünü öldürüyorsun

tecrube ve buyumek dedıgımız seyler bunları yasayarak ogrenılıyor yasadıgın bu sey suan sana dunyanın en buyuk acısı en buyuk darbesı gıbı gelıyor
senın suan yapman gereken sey aklını kullanmak kendıne deger vermek , su hayatda kımse sana kendıne gosterecegın ozenı degerı gostermez once sen kendını seveceksın

bu cocuk sana ne kattı ? ne katacak ? kapasıtesı ne kı ? sana neler demıs bunları rahatlıkla soylemıs o yapacagını yapmıs bıtmıs sıra sende
bakıp bakıp engelını kontrol edıp edıp durma kendıne hobıler edın faydalı seylere zaman ayır unutman kolay olur hayatını sureclerı yonetmeyı ogrenmek zorundasın :)

Bekareti olmayan kızlar neden kabul görsün o kdr cok soru ve cevaplar okudum ki her bunu öğrenen erkek o sevdiği kizi bırakmış o çocuk her sheimi aldı gitti zoruma giden de bu
bak bu ılıskı sana bırsey ogretmıs
bundan sonra pısman olacagını dusundugun seyler yasamazsın
yasın kucukmus once dusunememıssın cunku daha kendını tanımıyordun
sımdı kendını tanıdın demek kı uzulup pısman oluyormussun o yuzden bundan sonra pısman olacagını dusundugun bırsey yasamazsın kımseyle
o hödükte dahil
sonucta bu pısmanlıgının sebebı o
guzel bır sebep ondan uzak durmak ıcın

yasım 17 demıssınız
15 ıle 17 arasında fark 2 yanılmamısım ancak bır ergen boyle yorumlardı yazdıgımı ben 35 yasımdayım yazdıgım ılk etapda sana yasından dolayı sert geldı 5 sene sonra yorumumu okudugunda ne haklıymıssın dıyeceksın hatta baskasına aynı seyı yazacaksın o yuzden bosuna sinirlenme bana :)

yıllarımı verdım dıyorsun daha cocukken verdıgın yılların mı :) bu yaslarda erkekler boyle olur... senın erkeklerı bu hödükle tanımana üzüldüm butun erkekler boyle degıl sen bu cocukta takılı kalırsan sana gercekten deger veren bırıyle karsılasamazsın hatta karsına hep boyle tıpler cıkar cunku o cocukla ömrünü öldürüyorsun

tecrube ve buyumek dedıgımız seyler bunları yasayarak ogrenılıyor yasadıgın bu sey suan sana dunyanın en buyuk acısı en buyuk darbesı gıbı gelıyor
senın suan yapman gereken sey aklını kullanmak kendıne deger vermek , su hayatda kımse sana kendıne gosterecegın ozenı degerı gostermez once sen kendını seveceksın

bu cocuk sana ne kattı ? ne katacak ? kapasıtesı ne kı ? sana neler demıs bunları rahatlıkla soylemıs o yapacagını yapmıs bıtmıs sıra sende
bakıp bakıp engelını kontrol edıp edıp durma kendıne hobıler edın faydalı seylere zaman ayır unutman kolay olur hayatını sureclerı yonetmeyı ogrenmek zorundasın :)
Teşekkür ederim ve özür de dilerim hayır artık o nde kötü durumdayım ki her seyi ciddiye aliyorum kötüye cekiyorum bir yandan hatam yüzünden pismanim ve geleceğimi etkiledi ne yapicam dersindeyim.bir yandan o mutlu benim.hayatimi mahvetti bir yandan anılar geliyo başkasına karsima cikmiyo beni benim sevdiğimi gibi sevecek cikmiyo çıkacağımıza düşünmüyorum ztn kendi halimdeyim.kimi nerdne bulayim ztn buldum.diyelim beni ne yapsın bekâretim yok iken bazen diyorum ya o çocuk baskasini yerimi koyarsa ki kesin koydu katlanamam ki bu acıya baskaisni donanmasının hayali bile can yakıyo

Seni 23 nisanda engellemiş engellememiş, sen gelecekte evkenecek misin ne olacak
Hepsini bir kenara bak, üniversite sınavına ne zaman gireceksin, ona hazırlanıyor musun
Ben onu engelledim o engellememişti bugün baktığımda engellediğini gördüm üni sınavına bende blm

hatama tövbe ettim ve pişmanımda
Adamin niyetini ögrenmissiniz "yillardir kullandım zevk icin" demis.
Yapmaniz gerekeni yapmissiniz engellemissiniz.
Peki hala ne diye o serefsizin birşeyleri neden yaptigini merak ediyorsunuz?
Birakin yahu ister engellesin ister biraksin.Ne degisecek ki?
Tovbenizi murdar etmeyin.
Hayatiniza onsuz devam edin güzelce...

Yargılamayın demişsiniz ama kusura bakma bi parça yargılayacağım

Yani insan hem artık beni kimse kabul etmsz kafalarında olup hem de nasıl biriyle cinsellik yaşayabilir?
Aklıma tek vi sebep geliyoe cinsellik yaşayalım da benimle evlenmek zorunda kalsın dediniz herhalde

Yaş 17ymiş daha.
Size tavsiyem çevrenizi değiştirin okuyun da
Dünya etrafınızdaki bekaret manyağı insanlardan ibaret değil
İnsanlar biriyle cinsellik yaşıyor sonra gayet de başkasıyla evlenebiliyor
Kimse de bunu dert etmeyebiliyor

Bir de kullanılmadınız eğer zorla yapmadıysa
Ortak karar olarak cinsellik yaşadınız o zamanki erkek arkadaşınızla
1 dk 1 dk ben ztn ilk defa onunla yaşadım ben daha önceden böyle bisi yaşamadım ondan sonra kimse kabul etmez demeye basladim. Ve ben onceden biriyke olup zamanı gelince eklenebilen kimseyi görmedim kim varsa reddedildi bu durum yüzünden

Teşekkür ederim ve özür de dilerim hayır artık o nde kötü durumdayım ki her seyi ciddiye aliyorum kötüye cekiyorum bir yandan hatam yüzünden pismanim ve geleceğimi etkiledi ne yapicam dersindeyim.bir yandan o mutlu benim.hayatimi mahvetti bir yandan anılar geliyo başkasına karsima cikmiyo beni benim sevdiğimi gibi sevecek cikmiyo çıkacağımıza düşünmüyorum ztn kendi halimdeyim.kimi nerdne bulayim ztn buldum.diyelim beni ne yapsın bekâretim yok iken bazen diyorum ya o çocuk baskasini yerimi koyarsa ki kesin koydu katlanamam ki bu acıya baskaisni donanmasının hayali bile can yakıyo
kendıne yapacagın en guzel yatırım bekaret konusunu en onemsız kılacak sey okuyup meslek sahıbı olman işe gırıp calısman
sımdı bekaret senın ıcın cok onemlı cunlku bellıkı okumakla egıtımle pek aran yok evde otururum görücü gelır ılerıde kım benımle evlenır rezıl olucam gıbı dusunuyorsun cunku kendıne guvenmıyorsun

okursun okulun bıter meslegını elıne alırsın kendı evıne cıkarsın bu surecte duzgun karakterde kendını gelıstırmıs bırını bulursun ,sen kendını gelıstırmıs oldugun ıcın karsına daha dogru kısılerın cıkma ıhtımalı yukselıyor
hayatın duzene ve yoluna gırmıs olur

sandıgın gıbı bır facia yasamıs degılsın benımle bundan baskası beraber olmaz benımle olsun benımle evlensın hayatım kurtulsun dusuncesınden cık
sana bunları soyleyen bunları yapan adam ılerıde daha korkunc seyler yasatır suan bazı seylerı goremıyorsun anlayamıyorsun herseyı de yazamıyorum bence bu cocukla bıtmesı hayrına olmus

kendını okuyarak kurtarırsın meslegın olsun aılene bıle muhtac olmayacak güçle dur hayatda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X