- 16 Mayıs 2021
- 70
- -22
- 3
- 50
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
Yorum yapayim derken de insanlari yargılayıp yaşından ötürü küçük goruyosunuzEvet bilgimiz var senden 10 Yaş 20 yaş büyüğüz ve tecrübemiz var
Belki çoğu üye annen yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapayim derken de insanlari yargılayıp yaşından ötürü küçük goruyosunuzEvet bilgimiz var senden 10 Yaş 20 yaş büyüğüz ve tecrübemiz var
Belki çoğu üye annen yaşında
Değil ztn ama herkes sevdiği ile mutlu mesut olunca bana koyucak bu durumHayatında birinin olması senin yaşama sebebin değil
Hayat erkeklerden ibaret değil
Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam eğitimle ne alakası var
1. Aşağılamadım bende o lisede olabilirim ama siz öyle bi anlatıyorsunuz ki bu cikiyo ortaya
2. Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam
egitim - kendını gelıstıren ınsan ısınde gucunde olur hayatla ılgılı tecrubesı olur ınsanlara saygılı olur hayatda tek basına kalabılır kımseye muhtac olmadan-kımsenın kahrını cekmeden- mılletın orasını burasını dusunmez aıle kavramına sevgıye saygıya bakarGeçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam eğitimle ne alakası var
Ben o nde eğitimli insan gördüm fakat hic biride böyle bi durumu kabul görmedi ee nasıl oluyo o zmn bu iş?Senin kusur, kabul edilmeme ve hata gördüğüne eğitimli insanlar tecrübe, yaşanmışlık, geçmiş diyor.![]()
Ölseydi o zmn ne diyim yaegitim - kendını gelıstıren ınsan ısınde gucunde olur hayatla ılgılı tecrubesı olur ınsanlara saygılı olur hayatda tek basına kalabılır kımseye muhtac olmadan-kımsenın kahrını cekmeden- mılletın orasını burasını dusunmez aıle kavramına sevgıye saygıya bakar
yeterlı gelısmıslıge kulture sahıp olan herkes bunu dusunur bız burada ne yazıyoruz 1 saatır ? uzayda yasamıyoruz aynı gezegendeyız cık o kucuk dunyandan 17 yas dunyası degıl gercek dunya
ayrıca madem kımse senınle evlenmez o zaman yasamasaydın bu kadar pısman olacaktın ? dıyelım kı cocuk sana bunları yapmadı kullanmadı
sız evlenene kadar ölebıılırdı hayat bu ? o zaman ne yapacaktın
allah allah ya
Üzülme Kardeşim senin gibi kalbi temiz, böyle bir hatayı asla yapmıcak ama nefsine yenik düştüğü için bir kerelik hata yapan insanlara tövbe kapısı hep açıktır.Teşekkür ederim ve özür de dilerim hayır artık o nde kötü durumdayım ki her seyi ciddiye aliyorum kötüye cekiyorum bir yandan hatam yüzünden pismanim ve geleceğimi etkiledi ne yapicam dersindeyim.bir yandan o mutlu benim.hayatimi mahvetti bir yandan anılar geliyo başkasına karsima cikmiyo beni benim sevdiğimi gibi sevecek cikmiyo çıkacağımıza düşünmüyorum ztn kendi halimdeyim.kimi nerdne bulayim ztn buldum.diyelim beni ne yapsın bekâretim yok iken bazen diyorum ya o çocuk baskasini yerimi koyarsa ki kesin koydu katlanamam ki bu acıya baskaisni donanmasının hayali bile can yakıyo
14 bucuk ben sok2.5 sene mi verdim aynı yaş
Yorum yapayim derken de insanlari yargılayıp yaşından ötürü küçük goruyosunuz
Psikolojik olaram Dipsiz bir kuyuya düşmüşsün etrafı göremiyorsunDeğil ztn ama herkes sevdiği ile mutlu mesut olunca bana koyucak bu durum
Canim zaten bu ekler ve baglaclarin yazimi 4.Sınıf mufredatinda var :) Yani sen o egitimi coktan aldin..Ben daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?
Tm Aldım yazık hatası yaptım pişman miyim hyr iyi ki yapmisim o zmnCanim zaten bu ekler ve baglaclarin yazimi 4.Sınıf mufredatinda var :) Yani sen o egitimi coktan aldin..
Blm ilerde ne olurPsikolojik olaram Dipsiz bir kuyuya düşmüşsün etrafı göremiyorsun
Olur merak etme zamanı gelince seversin de sevilirsin de
Şimdi yazdıklarım hep boşa gidiyor onu da biliyorum da, bende 19 yaşında çok sevdiğim bi sevgilim vardı o 26 yaşındaydı birlikte olmadık ama beni kullandı senin deyiminle
Sonra da ben sana aşık değilim birlikte olmayacaksak bidaha görüşmeyelim dedi, 1 sene sonra beni çok seven bir çocukla sevgili oldum, 5 sene sevgili olduk, aileler anlaşamadı evlenemedik
Sonra başka insanlarda oldu beni çok seven
Bende 19 yaşındayken bidaha kimse olmayacak sevmeyeceğim diye çok ağlamıştım
Şimdi o günlerime kahkaha atıyorum, iyiki o keko benden ayrılmış diyorum![]()
Aynen sanki tecavüze uğradı14 bucuk ben sokıstısmara ugramıs oluyorsunuz...
hah senın mevzun ben ılerıde ne yapıcam kımse benımle olmaz artık degıl cunkuÖlseydi o zmn ne diyim ya
Tmhah senın mevzun ben ılerıde ne yapıcam kımse benımle olmaz artık degıl cunku
sende bılıyorsun bızım yazdıklarımızı sende farkındasın
mevzu ınat etmen nıye benı sevmedı benı sevecek benı bırakamaz ınadı
kendıne yaparsın sen bılırsın hayat senın batırmakta cıkarmakta senın elınde keyfın bılır valla
Blm çıkar mı yinede sağolun yorumunuz içinYaşından dolayı küçük görmek mi
Yaşın küçük küçüksün ama ha diğer anlamda küçük görmek olsa ne ben nede diğer arkadaşlar uzun uzun yazmazlar canım
Sende diklenme yaşamışın bir şey halen hata yapma diyoruz bilmem yazılanları okuyup anlıyor musun
Mesela bırak o çocuk ister engellesin ister ne yaparsa yapsın sana gel dese bile gitme diyoruz
Bekareti benim sonum diye düşünme okuluna devam et seni sen olduğun için seven cookkkk adam gibi adamlar vardır merak etme diyoruz
Küçük kiz
Yorum yapayim derken de insanlari yargılayıp yaşından ötürü küçük goruyosunuz
18yasına dek cocuk sayılıyor ulkemızdeAynen sanki tecavüze uğradı