- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bewnce de hiç iletişim kurma böylelikle sürekli hayal kırıklığı yaşamamış olurSevmedigim biriyle nezaket icabı bile konuşmam. Kimseyi durduk yerde heyecanlandirmaya gerek yok degil mi
Yazma?ne yapak allah allah
Haklısınız. Takıntılı baya ben sordum arkadaşlarınada öyleymiş..Herkesin kendi duygusu kendisini bağlar. Böyle gereksiz sorumluluk hissetmeler, vicdan yapmalar bana boş geliyor. Gitmeyin, görmeyin, arıyorsa açmayın. Zor değil. Dünyanın en iyi insanı olması, sevgisine karşılık vermeniz gerektirdiği gibi bir görev yüklemiyor size. Çok iyi bir insansa zaten bunaltmadan o da geri adım atar. Oysa anlattığınız profil takıntılı, empati yoksunu biri gibi geldi bana.
Ego tatmıni yapmaya gerek yok kendisi beğeniceğim bir tip değil Burak özçivit gibi biri olsa yapardım emin olunBana yaptığınız ego tatmini gibi geldi.
Tabi ki ilgimi çeken hep o tipler olmuştur ne yazık kiSüründürseydi emin olun ki size çok çekiici gelirdi o garson. Açıkça söyleyin ben bekarken neler derdim ooooo
EvetSen postahanede calisan cocukla cikmiyor muydun en son? Ben mi karistirdim
Sıcakkanlı olmama olabilir bu arada kim sevmiş beni Allah aşkına hepsi işini görüp yol verdiSizi sevmeyen yok cazibenizi neye borçlusunuz?
Direkt davranmıyorum
Haaa haaaa tabi ben onun yerinde olsam oynatmazdımAyy höf bulmuşsun bir gariban egona oynuyorsun onun üstünden işte.![]()
EGO tatmini için karşıdakinin yakışıklı olması gerekmez ki, sizi seviyor diye de yapabilirsiniz.Ego tatmıni yapmaya gerek yok kendisi beğeniceğim bir tip değil Burak özçivit gibi biri olsa yapardım emin olun
ben bir şey hissetmiyorum şu an hayatımın odağının farklı olduğu bir dönemdeyim aşk aramıyorum istemiyorum daha çok kariyer odaklıyım(atıyorum) filan bu tür cevaplarla kırmadan deneyebilirsinizÇalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi severbeni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey
e hiç muhatap olmasaydın o zaman.. direkt iletişimi kesiceksin. gitme o kafeye de.. ego tatmini pesinde değilsen şayet.Çalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi severbeni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey