Sizi seven ama sizin sevmediğiniz bir erkeğe Nasıl davranıyorsunuz?

Bir selam verdiğinde umutlanıp mesaj atıyorsa bu çocuk ya çok saf yada senin selamın selam değil biraz ona karşı ciddi ol açık açık konuş ona birşey hissetmediğini söyle ama gerçekten saf birimi yoksa kendi kendine gelin güvey olan birimi

Bakın kıza yüklenenler olmuş ancak aslında hepimizin başına gelen bir durum.Bir insanı bepenirsiniz sonra bir bakmışsınız sizi ilgiden boğmuş ve sizin kendi hislerinizi yaşamanıza ve tartmanıza mesafe dahi bırakmamış.Yani iyi niyetle yapılan birşey olsa bile hetşeyin aşırısı zarar.Şimdi konu sahibine ne yapmalısın kısmına cevap verecek olursamm; açık açık söyle,ben seninle normal bir iletişim dışında bir şey düşünmüyorum de.Seni ümitlendirmek istemem de.

Herkesin kendi duygusu kendisini bağlar. Böyle gereksiz sorumluluk hissetmeler, vicdan yapmalar bana boş geliyor. Gitmeyin, görmeyin, arıyorsa açmayın. Zor değil. Dünyanın en iyi insanı olması, sevgisine karşılık vermeniz gerektirdiği gibi bir görev yüklemiyor size. Çok iyi bir insansa zaten bunaltmadan o da geri adım atar. Oysa anlattığınız profil takıntılı, empati yoksunu biri gibi geldi bana.

Herkesin kendi duygusu kendisini bağlar. Böyle gereksiz sorumluluk hissetmeler, vicdan yapmalar bana boş geliyor. Gitmeyin, görmeyin, arıyorsa açmayın. Zor değil. Dünyanın en iyi insanı olması, sevgisine karşılık vermeniz gerektirdiği gibi bir görev yüklemiyor size. Çok iyi bir insansa zaten bunaltmadan o da geri adım atar. Oysa anlattığınız profil takıntılı, empati yoksunu biri gibi geldi bana.
Haklısınız. Takıntılı baya ben sordum arkadaşlarınada öyleymiş..

uzak dursanız tamamen
o kafeye hiç gitmeseniz mesela konu sahibi
hoşunuza mı gidiyor insan üzmek

Çalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi sever🤣 beni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey
ben bir şey hissetmiyorum şu an hayatımın odağının farklı olduğu bir dönemdeyim aşk aramıyorum istemiyorum daha çok kariyer odaklıyım(atıyorum) filan bu tür cevaplarla kırmadan deneyebilirsiniz
ben hep bunu diyorum çünkü onu istemiyor değil de hayatımda şu an aşk istemiyorum deyince karşıdaki daha az kırılmış gibi geliyor

Çalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi sever🤣 beni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey
e hiç muhatap olmasaydın o zaman.. direkt iletişimi kesiceksin. gitme o kafeye de.. ego tatmini pesinde değilsen şayet.

Back
X