Sizi seven biri mi yoksa sizin sevdiğiniz biri mi?

eğer gerçekse sevilmek..sev sev bi yere kadar . bi süre sonra platonik aşkın p si kalmıyo insanda..ama seni gerçekten seviyosa o kişi sevdirmesini de bildirir:jeyyar:

2 side eşit derece önemli ama bir tercih yapmam gerekirse sevdiğim kişiyi şeçerdim ...bu zamana kadar hep öyle yaptım bundan sonrada böyle devam edecektir

Ikisindede mutlu olamadim onun icin

Bekarlik sultanliktir :lepi:

ama illaki birini sececeksin diyorsaniz sevilmeyi tercih ederim...

sevmek ve sevilmek harika duygular tabii ama 1.sinde kesinlik var 2.dediğinde muamma.ben gerçekten mutlu olabileceğim beni seven birini tercih ederdim.Öbür türlü ben seviyorum aama ondan emin değilim epey zor olurdu.Bana hep derlerdi ki seni seven birini bulursan ama gerçekten evlen onunla.Bütün sorumluluk ona düşüo o yapıo herşeyi sevmenin yükü ağır kaldırmak da zor.Hele karşı taraf sevmiosa...

ikisi de önemli..sevmek ve sevilmek bir arada olmalı tabiki de ama arasında bi seçim yapmak durumunda kalsaydım eğer beni seven mi benim sevdiğim mi diye ben sevdiğim insanı seçerdima.s

ikisindende olsun, sevilmek güzel ama insan sevmezse bencilleşebilir.
En iyisi ikisindende birer avuç olsun.

Tabii ki beni seven biri..
Öylede oldu gözüm yoktu hiç aşkımda o bana acıldıktan sonra bende ona karsı birseyler hissetmeye basladım 2 sene oldu gün geçtikçede daha çok artıyor sevgimm.

Mevlanaya sormuşlar Sevmek mi daha güzeldir, yoksa sevilmek mi?" Sevmek! demiş Çünkü sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın!" demiş.budur bence..

Woooovvv muhteşemm ötesi bir lafmış bu.
rainbowf.gif

Ben çok sevildim. Hem de çoookkk. Amaa sevemedikten sonra sevilmenin hiçbir anlamı yok. Yine mutsuz oldum. Sadece bir süreliğine iyi geldi. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugune kadar hep seven bendim ,olmadi,yetmedi.....simdi ise beni cok seveni dort gozle bekliyorum.!.boshayallersmile:CüvCüv::hulya:

Ben onu sevmedikten sonra o beni sevse kaç yazar :delphin:

Karşılıklı sevgi terchimdir herzaman.Ben onu sevmesem o beni sevse,zaten sevmiyorum diye o ilişkiye hiç başlamam.

Öte yandan platonik aşk da zor iş vesselam.İkisi de iyi değil dediğim gibi karşılıklı sevgi en iyisi a.s

üff zor bi soru :umursamaz:
peki ya sevildiğimizde mutlu olamazsak..yaşadığımız her şeyde bir şeyler eksik olsa..
sevdiğimizde en azından bi umut var o da sever belki bir gün diye.. ama sevildiğimizde kendimizi bildikten sonra, her geçen gün yine sevmeyerek güne başlarsak umutlar kaybolur zamanla..
en iyisi karşılıklı sevgi :asigim:

tabiki beni seveni tercih ederdim :) zaten bi zaman sonra iyiliğiyle sevgisiyle sende sevmeye başlıyorsun :)

sadece sevilmekte, sevmekte yetmiyor. en iyisi karşılıklı sevgi..

Back
X