• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi seven mi, sizin sevdiğiniz mi?

Siz ona güzel bir dille olmayacağını anlatın.. Umutlanmasın.. Bencillik etmeyin.. Görüşmeyin.. Mesafenizi koruyun.. Amasya'nın bardağa bir olmazsa bir daha kafası bu.. Yapmayın bunu insanlara.. Sevdiğini bildiğiniz için sevmeğiniz halde cepte tutuyorsunuz.. Arkadaş gibiyiz diyorsunuz.. Onun da size duyguları arkadaşça değil belli ki.. Görüşmeyin.. Ararsa da açmayın..
Bir de kesin olmaz da diyemiyorum açıkçası. Çünkü diğeri olmasaydı beni etkileyebilecek bir adamdı bu da.
Off

nazımı çekmeyen ve beni sürekli üzen biriyle evlenmektense, beni sürekli el üstünde tutan kişiyi tercih eederim. tabi tercih etmem için de ısınmam lazım. ısınmazsanız o da olmaz.
Hımm bu da mantıklı. Bayan olarak ilgi ve şefkate ihtiyacımız çok; değil mi?

Bunu ona söyledim. Farkında mısın şu anda yedekte duruyorsun hem de kendi isteğinle dedim. Belli bir zamana ihtiyacım var dedi. Bir kaç ay bakalım duruma, bu arada birbirimizi daha iyi tanırız sonrasında istersen devam eder istemezsen devam etmez dedi. Ne bileyim mantıklı bir şekilde konuştu ikna oldum. Yoksa ben de görüşmeyelim demiştim.
Siz bence bir süre kimseyle görüşmeyin..

C) hiçbiri

Neden illa birini seçmek zorunda olasın ki? Şu durumda ikisiyle de yapacağın evliliğin sonu hiç parlak görünmüyor.

Ikisinden birini secmek zorunda miniz? Evlilikten de korktugunuzu soylerken, bi secim yapmak zorunda hissetmek de neyin nesi?

Birincisinden "eleman" diye bahsedip, ikincisinin yuzune karsı yedektesin dediğine göre hangisini seçersen seç evlilik aşamasına getiremezsin.

Güncelleme yapayım dedim. Öküz möküz seviyorsanız başkası olmuyor gerçekten. Kavga dövüş 1. elemanımızla devam etme kararı aldım. 2. elemana da durumu izah ettim. Dedim yapamıyorum unutamıyorum.
Mutsuzluğuma dair konular açarım muhtemelen buraya daha çok. Ama olmuyor gençler. Gönül birinde tutuklu kaldıysa, başkasının ağzınıza düşüp, size göre ultra imkanları ayaklarınıza sermesi de işe yaramıyor.

Back
X