- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi JaneRizzoli
Ilk eleman olmamis
ikincisi on numara bnce sen takil ona hayatini yasaaa :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin Ol seni sevende olsa zamanla değişiyor, insan olsunn yeter ..hanımlar merhaba
Biliyorum başlık garip biraz ama sorum bu cidden. Şimdi şöyle ki iki kişi var gündemde. Biriyle birbirimizi karşılıklı sevdiğimizi düşünüyorum; düşünüyorum çünkü tam emin değilim. Sevdiğini söylüyor fakat hareketleri hiç öyle gelmiyor bana. Benim kalbim ondan yana, tutkum da. Bir de bu kişiyle aramızda problem var. Ailelerin anlaşması falan filan derken 1 yılı bulur belki kavuşmamız. Ha evlilik konusunda da net değil tavrı. Çok sağlam değil yani.
İkinci kişi direk yüzüğü alıp geleyim modunda. Beni seviyor, her türlü nazımı çekiyor. Benden ona karşı tık yok ama. Bugün aramasa sormasa pek düşünmem ardını.
İkisinin de iyi meslekleri var, benim de öyle. Yaşlarımız oturmuş durumda.
Birini severken ikincisi nasıl oldu derseniz, ayrılmıştık. Bu ikinci kişi de aklımda diğerinin olduğunu biliyor. Arkadaş modunda konuşuyoruz yani.
Birinci elemanla da konuşuyoruz ama eski modda değiliz.
Böyle de salak bir durumdayım işte. Napacağımı bilmiyorum hiç bir şekilde.
Ha bir de evlenmekten de korkuyorum, o da ayrı bir olay.
Hadi bakalım benim yerimde olsanız ne yapardınız?
+1Insanların ikisi de olmaz demesinin bir sebebi var çünkü. Karsilikli körkütük aşık olduğunuz sevdiğiniz adamla bile evlenince isler degisiyor. Biriyle aynı evde yasamak zaten zor üstüne bir de onun anasi babasi teyzesi derken isler cogu evlilikte sarpa sarıyor. Tabii işin bir de yatak kısmi var ki, o da ne sizin sevmediginizle ne de sizi sevmeyenle oluyor. O yuzden çoğu kisi için bu ikilem hic düşünülmeyecek bir sey. Benim icin de sacma bir karşılaştırma.
Ama ille de evlenecegim biriyle diyorsam sevdigim adami seçerdim. Çünkü sevmedigim biriyle sinemaya da gitmek istemem , bas basa yemek de yemek istemem ve en onemlisi sevmedigim birinden çocuk sahibi de olmak istemem. Kisacasi sevmedigim biriyle yasamak istemem.
Ama sanıyolarki onu seviyor ya hep pofpoflayacak hep öyle kalacak hep yanında olacak. Öyle bi dünya yok.
Saçma??Başlık saçma konu da öyle.
1.si evlenmek için evlenilmez. Sen ikisini de bırak. Hem seveceksin hem sevileceksin.
2.si sen ikisini de sevmiyosun bana kalırsa.
Itici değilse dene.Seven bulmak da zor.Ama gerçekten seviyor mu zamanla da belli olur.Show etkileme amaçlı da olabilir..Zamanla anlarsın.Ilkiyle son bir defa konuş ama..Belki seni kaybetmek istemez..Olmuyorsa araya da biraz zaman koyup bunu dene.İşte bana bunlarla gelin yaa hu :)) yani ikisi de olmasın, birinciyi sevmemişsin falan filan hiç konuyla ilgisi olmayan cevaplar geldi. Ben de aradığımı bulamadım yanıtlarda.
İkincisine o gözle bakmamıştım açıkçası. O böyle saçma aşık modlarına düşene kadar da anlamadım sevdiğini. Ben çok anlamıyom zaten hareketlerden falan, düz bi hatunum bana seni seviyorum demesi lazım ki zihnim o yönde düşünsün onu.
Neyse uzattım. İkincide beni cezb eden çok şey var. Ama hisler var mı emin değilim işte. Olur mu onu da bilmiyorum. İtici değil onu biliyorum sadece
Böyle akılcı değerlendirmelere ihtiyacım var. Teşekkür ederim yorumunuz içinbirini seviyorsunuz ve gelecek görmüyorsunuz, zaten gelecek vaadi de yok adamın.
Bu durumda onu mu seçmeli durumu bana göre söz konusu değil... siz seni seçtim deseniz bile o sizin kararınızla olacak değil...
Diğer yandan bir adam sizi seviyor, ama sizin gönlünüz bir başkasında. O adamın sevgisi ikinize yetmez.
Selvi boylum al yazmalım, sevgi neydi sevgi emekti falan yalan...
kurmaya çalıştığınız o yuva kalbinizde biri varken onun ateşi ile yanar kül olur.
O yüzden 2 numarayı daha fazla umutlandırmanın anlamı yok...
siz her ne kadar o durumun farkında deseniz de umut dünyası, bakın burada bile ihtimali konuşuluyorsa adam bunu hissediyordur... görüşmeyin artık...
1 numara ile de kendinizi yıpratmamak ve gelecek adına güzel bir şey yapmak adına görüşmeyin...
Kabul etmedim işte. Hatta hiç ümit vermedim. Ama yine de arayıp soruyor işte.İkisi de değil.. Hele ikincisi asla olmaz.. Adama boşuna umut verip teklifini kabul edip sonra ben yapamıyorum diyecekseniz hiç boşa kürek çekip yıkmayın insanları.. Var burda örnekleri..
Yani şöyle, beni etkilemeye çalışmak için showa gerek duymayacak biri. Çok donanımlı, kültürlü, fazla fazla maddiyatı iyi vs. Yani bir çok kadın etrafında vardır eminim. Ben o kadar da özel değilim bence biraz gerçekçi olmak gerekirse. Hani ortalama bir güzellik, ortalama bir zeka, maddiyat desen yok :) hisleri olmasa bunca uğraşmazdı gibime geliyor.Itici değilse dene.Seven bulmak da zor.Ama gerçekten seviyor mu zamanla da belli olur.Show etkileme amaçlı da olabilir..Zamanla anlarsın.Ilkiyle son bir defa konuş ama..Belki seni kaybetmek istemez..Olmuyorsa araya da biraz zaman koyup bunu dene.
Arkadaştık, hislerini açtı dedim bir kaç defa ama sanırım denk gelmediniz. Bu durumda değildim, seçmem gereken bir şey yoktu, sonradan oluştuArkadaş modunda ama yüzüğü alıp gelebilecek kapasitede. İyi bir arkadaşmış. Sizin yerinizde olamam maalesef. Ne olursa olsun bu düşünce bile ihanete girer.
Hımm neden peki?kesinlikle beni seveni tercih ederdim. hem de en çok seveni.
Siz ona güzel bir dille olmayacağını anlatın.. Umutlanmasın.. Bencillik etmeyin.. Görüşmeyin.. Mesafenizi koruyun.. Amasya'nın bardağa bir olmazsa bir daha kafası bu.. Yapmayın bunu insanlara.. Sevdiğini bildiğiniz için sevmeğiniz halde cepte tutuyorsunuz.. Arkadaş gibiyiz diyorsunuz.. Onun da size duyguları arkadaşça değil belli ki.. Görüşmeyin.. Ararsa da açmayın..Kabul etmedim işte. Hatta hiç ümit vermedim. Ama yine de arayıp soruyor işte.
Bunu ona söyledim. Farkında mısın şu anda yedekte duruyorsun hem de kendi isteğinle dedim. Belli bir zamana ihtiyacım var dedi. Bir kaç ay bakalım duruma, bu arada birbirimizi daha iyi tanırız sonrasında istersen devam eder istemezsen devam etmez dedi. Ne bileyim mantıklı bir şekilde konuştu ikna oldum. Yoksa ben de görüşmeyelim demiştim.Siz ona güzel bir dille olmayacağını anlatın.. Umutlanmasın.. Bencillik etmeyin.. Görüşmeyin.. Mesafenizi koruyun.. Amasya'nın bardağa bir olmazsa bir daha kafası bu.. Yapmayın bunu insanlara.. Sevdiğini bildiğiniz için sevmeğiniz halde cepte tutuyorsunuz.. Arkadaş gibiyiz diyorsunuz.. Onun da size duyguları arkadaşça değil belli ki.. Görüşmeyin.. Ararsa da açmayın..