Sizi seviyorum

Eger herkes esit olsaydi o zaman hayat olmazdi. O zaman rekabet, hirs, ev, araba, coluk cocuk hicbir sey olmazdi. Yani her seyin bi yaratilis sebebi var. Sevgiyi olusturma sebebimiz sevgisizlikten ileri gelebilir. Senin ustundeki kiyafetin sebebi para. Parayı hayatina katan ise is. Isi bulan sen. Seni o hale getiren de Allah. Yani sevgiyi herkese dagitsaydi o zaman nerden bilecekti kim cennet cehennem olacak. Yani olayi cok boyutlu ele almak lazim. Yasam sartlari herkesi yalnizliga itmisken seviyorum kelimesi basitlesmisken coook zor herkesi sevmek. Hayvanlar bile daha merhametli ama neden? Cunku onlara konusma hakki verilmedi. Verilseydi diye dusun. Sence seninle onun arasinda fark kalir miydi. Kalmazdi. Yani acikcasi herkes herkese seviyorum diyor ama samimi olan, durust olan, sadik olabilen cok az. Yazmakla olsaydi yazarlar en basta en sevilen asik olasi insanlar olurdu

Insanlik, kapali kutularda oturan, birbiriyle ilgisiz bocekler gibi yasayan tavirdan kurtulup dunyaya daha sevgi dolu gozlerle bakacak mi, sahip cikacak mi onu merak ediyorum. Sevginin olaylarin akisini degistirici guce sahip olduguna inaniyorum.

Sevmek de beyinden geçiyor. Beyninde yoksa sevemezsin. Beynin neyi emrediyorsa osun. Duygularıma esir oluyorum bazen düşününce. Sonra geçiyor. Aile eş sevgisi daima var da, insan sevgisi az bende. arada bir gelir oldu. İlginç bir dönemdeyim.

Çok duygulandırdınız beni. Tüm dünya şefkat ve sevgiye muhtaç insan ya da hayvan tüm canlılara yetebilmek isterdim. Hem ne demiş Sait Faik " Dünyayı sevgi ve güzellik kurtaracak"

Sevgiyle...

Ben seni pek sevmiyorum galiba çünkü yazdıkların genelde kışkırtıcı şeyler oluyor ve hemen siyasete giriyorsun belki aynı düşünceye sahibiz ama yazım tarzın çok itici ve çok uzun geliyor bana genelde

Yeterınce sevgi benım dunyamda yok.. Sevgımın hep eksık bır yanı olacak annemın olmayısından..

Benim sorum su olabilir: Acaba bu kadar derdi olan milletimi sevgi iyilestirebilir mi?
(millet= tum vatandaslarim yani, turlu turlu)
Sevgi hoşgörü merhamet vıcdan olmadıgı için bölünmedık mı? Onca yasananlara bır bakın bır parca ınsanlık goruyormusunuz...

Bu konuya yazılacak şey miydi

Arkadaslar bence durum soyle: Insanda sevgi kökü diye bir sey var. Sevgi buradan diger insanlara ve seylere uzayan bir bag. Ne yazik ki bazen karsilik bulamayinca bag kopuyor ama, kök insanda kaliyor. Ama bir insan hic karsilik bulamazsa bile, sevgisini digerlerine uzatirsa, sanki sevgi almis gibi bir his uyanabiliyor. Tek tarafli sevmek en guzel sevgi.

Bir de sunu soylemek isterim, sevgiyi dusunmek, uzerinde kafa yormak insani bir ihtiyac bence.
Insani iyilestiren bir eylem, sevgiyi hissederken dusunmek, tarif etmek, yaziya gecirmek.
Ne kadar uzerinde durulursa o kadar sakinlestirir.

Size sevgi egzersizi verecegim. Bugun bir insana sevgiden bahsedin, ama yuzeysel olmaya , cok derin, neredeyse somut ve saf sevgiden. Sevgi nedir aslinda diye de fikrini sorun.
Bakalim karsidaki nasil bir tepki verecek. Sizde nasil bir his uyandiracak.

Sizinle cogu zaman dusuncelerimiz uyusmuyor, yorumlarinizdan gozlemliyorum bunu.
Ama cok tatlisiniz su an, belirtmek istedim.
Bizde sizi seviyoruz

Evet benim var. Dünyanın en iyi annesine ve her koşulda Dağ gibi arkamda duran babasına sahibim.
Her koşulda beni çok seven bir arkadaşım var.Bir tane de can dostum var.
Çok arkadaşım var ama hepsinin sevgisine inanmıyorum. Sevgi, seviyorum demekle olmuyor çünkü

Sevgi yumagi vaaarrr Illa yakinen tanimaya gerek yok cok duygusali da burada mantiklisida egkencelisi uzgunu hatta delüü diye hitap edilecek insanlar var ama en guzel tarafi karsilikli iyi niyet bazen okudugun bir yorum seni kendine getiriyor paylasim guzeldir tecrube iyidir cok moralsiz girip kahkaha atiyorsun bazen biri aci cekiyor samimiyetini hissediyorsun bazen bir kadina yapilan seni delirtiyor sinirden ama en onemlisi yardimlasma cok guzel Allah hepimizin gonlune gore versin

ha bide erkek yok en guzelide bu erkek diyince aklima gelmisti bir erkek uye olmus buraya altta kim yazdi hatirlamiyorum bunabenzer bir yorum yapmisti

Irkeeekkk ayyy

Ben çok duygusuzum galiba bişey olmadı bana
Aynı bana da ,yanlış hissedebilirim ama bana samimi gelmedi,2 gün önceki yazışmamızdan dolayı.Sevgiden hoşgörüden bahsedip,mülteciler hakkında yazdıklarından.Sevgi ,hoşgörü herkese karşı olmalıdır.Belki konu sahibini yeterince tanıyamadığımdan olabilir hissettiklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…