- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Yeterınce sevgi benım dunyamda yok.. Sevgımın hep eksık bır yanı olacak annemın olmayısından..Sizi seviyorum sayin uyeler. Hepiniz cok saf, temiz yurekli hanimlarsiniz.
Cogu zaman gozlerim doluyor okuduklarimdan.
Cogu seyler icime oyle oturuyor ki.
Her gecen gun sizden yeni birsey ogreniyorum hayat ve ölüm hakkinda.
Naif ve dunyadan habersiz bir suru kadincagiz burada derdini anlatmaya calisiyor.
Bazilarimiz eminim ki okuyor ama yazacak cesareti yok, okuma yazmasina guveni yok, belki de birisi ona okuyor, bir ucra koyde bir karanlik odada, o dinliyor ama cevap veremiyor. Buradan hic haberi olmayan milyonlarcasini dusunun, kimbilir ne dertleri var. Kimbilir buradan haberleri olmadan ölüyorlar, öldürülüyorlar.
Dunyanin cok insani ve problemi var. Yeterince akilli ve sevgi dolu insan lazim ki cozulsun.
Konu belki tasinabilir ama derdim: DUNYANIZDA YETERINCE SEVGI VAR MI?
Sizi seviyorum. Hepinize zorluklara dayanma gucu diliyorum.
Böyle romantik bi konuyu Nasıl baltalarsın bibiiiBen seni pek sevmiyorum galibaçünkü yazdıkların genelde kışkırtıcı şeyler oluyor ve hemen siyasete giriyorsun belki aynı düşünceye sahibiz ama yazım tarzın çok itici ve çok uzun geliyor bana genelde
Sevgi hoşgörü merhamet vıcdan olmadıgı için bölünmedık mı? Onca yasananlara bır bakın bır parca ınsanlık goruyormusunuz...Benim sorum su olabilir: Acaba bu kadar derdi olan milletimi sevgi iyilestirebilir mi?
(millet= tum vatandaslarim yani, turlu turlu)
Olsun, arkadas kalpten dogruyu konusmus. Kedisine bayiliyorum.Böyle romantik bi konuyu Nasıl baltalarsın bibiii
Ben çok duygusuzum galiba bişey olmadı banaBöyle romantik bi konuyu Nasıl baltalarsın bibiii
Ben seni pek sevmiyorum galibaçünkü yazdıkların genelde kışkırtıcı şeyler oluyor ve hemen siyasete giriyorsun belki aynı düşünceye sahibiz ama yazım tarzın çok itici ve çok uzun geliyor bana genelde
Ben durustlugunu takdir ettim sahsen.Bu konuya yazılacak şey miydi
Aynı bana da ,yanlış hissedebilirim ama bana samimi gelmedi,2 gün önceki yazışmamızdan dolayı.Sevgiden hoşgörüden bahsedip,mülteciler hakkında yazdıklarından.Sevgi ,hoşgörü herkese karşı olmalıdır.Belki konu sahibini yeterince tanıyamadığımdan olabilir hissettiklerim.Ben çok duygusuzum galiba bişey olmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?