Sizi seviyorum

Hayattaki en güzel şey sevgi.Gerçekten gülümseme gibi dalga dalga yayılan bir şey.
Sevgisiz yaşayan insanlara çok üzülüyorum.İnsanlar nasıl birilerini sevmeden yaşar?Bu aile sevgisi olur,arkadaş olur ,sevgili olur.
Şu çirkin dünyayı güzelleştiren tek şey sevgi.

Multeciler konusunda yaniliyorsunuz. Gazetede sevdigine yazdiklarini cebinde tasirken bogulmus kizin haberini gordum. O aksam yemek yemedim.
Alisveristen donerken babamin arabasina yaklasan kiz cocuguna elimizdeki muzlari verdik. Kiz "para lutfen " diye yalvardi bize. Nasil o buz gibi yagmurun altinda bu kucuck kiz cocugunu boyle kullanirlar ve nasil vicdanimizla rahat yasayabiliriz. O aksam gozyaslarimi durduramadim. Bogazimdan lokma gecmedi.
Herkes gibi uzulup aglamaktansa savastan zarar gormus milletlerin col ortasina kurabilecegi seyyar akilli tarim sistemleri gelistirmeye ugrasiyorum. Bunun icin son uc yilda buyuk girisimlerim oldu ama para bulamadim. Kalbim tas, beynim donuk degil, merhametsiz hic degilim.

Belirtmiş olsaydınız sizin hakkınızda böyle düşünmezdim ,neyse şimdi bende sizi seviyorun

Başkasını bilmem ama beni sevgi her anlamda iyileştiriyo. Yani ilgi gördüğümde,sevildiğimde iyileşiyorum.
Sevilmek güzel şey yaaaa.
Hep hayatımızda bizi seven değerimizi bilen insanlar olsun inşallah. Oh mis!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…