bugun gıt kendıne guzel bı kıtap al okumaya basla arkadaslarınla dısarı cık gez toz havan degıssın
sana mesaj atarsa da cevap verme bı kac saat sonra normal bı cvp at napıyodun fılan da derse
detaylara gırme arkadaslarımla eglenıyordum gezıyorduk fılan de
Dışardaydım canım zaten. Mesaj attı bana napıyorsun diye, iki saat sonra cevap attım. Dışardayım sen napıyorsun diye. O da aklına yeni geldim galiba yazmış. Bende yine geç cevap verdim. Sonra demiş ki; bana dün mesaj atmışsın bi soru sormuşsun uyuyakalmışım sabah gördüm mesajını yazmış. Ben ona sormuştum yaa o kızı seviyor musun yani şimdi ki sevgilini yazmıştım dün. O da bugün cevap yazmış ben o kıza aşığım oda bana aşık konuştuk bugün yazmış. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü o an ne diceğimi bilemedim, kaldım öyle. Mutluluklar sana aşkınla yazdım. O da tavır yapma bana yazmış. Bişey yapmıyorum yazdım bende. Sonra bana kızgın mısın benimle konuşmaya devam edecek misin yazmış. Bende konuşuyorum yaa niye kızgın olayım kızgın olucak bi durum mu var ki ortada yazdım. Sonra ben çok istiyorum benimle konuşmanı yazmış. Bende niye istiyorsun hala benimle konuşmayı görüşmeyi yazdım. Cevap gelmedi. Bende atmadım sonra mesaj falan aramadım da. Az önce de canım napıyorsun yazmış. Bende dışardayım geziyorum arkadaşlarımla yazdım. O da ben rahatsız etmiyim o zaman seni yazmış. Amacı ne şimdi bunun ? Yedekte mi tutuyor beni ? Napmaya çalışıyor ?
Son düzenleme: