ehe aynen oyle valla..bugun oyle bigunki hic motivasyonum yok..sabah kalktim hotmailinden baktim bitane daha msn acmis ama sadece 6-7 kisi eklemis eski msnide oyle duruyor..merak ediyorum neden oyle yapmis acaba arkadaslari sormasin diye falanmi anlayamadim valla

sence neden?
valla ikigundur biseyler yapasim var..mesela kizin evinde cekildikleri fotoyu kizin akrabalarina gondermek gibi..yada benimkini arayip acikca dogru duzgun neden yapiyosun boyle diye sormak gibi..cunku son konusma cok patavatsizca sinirle yapilan bi konusmaydi..adam gibi ciddi ciddi konusamadikki...oofff bilmyorum biseyler soyleyin kizlarrr

benim yine moralim bozuluyo acaba ciddimi onunla diye...benim msne erkek eklememe izin vermezdi mesela.okizin listesinde yaklasik 100 kisi var yarisida erkek..demek bisey demiyo..simdi beni terkettikten bibucuk ay sonra bu kizi ogrendim iste ozaman bi konustuk dalga gecti sanki.resmen benle...o konusmadan sonrada yaklasik 3 ay olucak daha ondan ses seda yok..sizce aramasi icin biraz uzun bi sure degilmi:-( lutfen dusuncenizi yazin kizlar yaaaa bunalimdayim yine