Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Kızlar sinirimden duramadım msj attımmmmmmm :S:S::S:S Bana ettiğin küfürlerle artık geri dönüşü yok allah belanı versin sakatlanırsın inşllh dedimmmm

Yapma canım yaa. Ne yaptın ? Keşke hiç atmasaydın. Bende yaptım bu hatayı. Ama sen bari yapma. Tut kendini çok zor da olsa. Tut.

Yapma canım yaa. Ne yaptın ? Keşke hiç atmasaydın. Bende yaptım bu hatayı. Ama sen bari yapma. Tut kendini çok zor da olsa. Tut.

Yaaa delireceğim şimdii illaki konuscazz ortak cok seyimiz var onun bende birçok esyası vs vs erkek arkm benden uzakta bide arıycm smdii agzıma geleni söyliycemmmm

Yaaa delireceğim şimdii illaki konuscazz ortak cok seyimiz var onun bende birçok esyası vs vs erkek arkm benden uzakta bide arıycm smdii agzıma geleni söyliycemmmm

Sakın sakın sakın arama. Durduk yere egosunu şişirme. Sana tavsiyem arama. Delir, bağır, çağır, ağla, zırla ama sakın arama. Yapma bunu. Kendimden biliyorum. O hatayı yapma.

Son düzenleme:
Sakın sakın sakın arama. Durduk yere egosunu şişirme. Sana tavsiyem arama. Delir, bağır, çağır, ağla, zırla ama sakın arama. Yapma bunu. Kendimden biliyorum. O hatayı yapma.

Canımm aradımmmmmmm yaa.. Bağırdım onaa tehditt ettimm bundan sonraa sakınn ama dedimm pişman olup gelme yarın bütün esyalarını kargoyla gönderiorum dedimm.. Susstu dinledii Oğlumm seni seviyorumm sakin ol dedi ama sakatlanırsamm sorarımm sana yazdım bunu sen nasıl beddua edersin dedii arycamm araba kullanıorumm falan dedi bakalım ne konuscaz ama geri cektimmm kendimi öylee yumusadı sesii

İlişkilerde saygı önemlidir.Bugün küfür eden bir kişi yarın neler yapar diye düşün derim canım.Her kim olursa olsun arkadaş,sevgili,eş,anne,baba,kardeş vs.herkes haddini bilmeli derim.Unutmayın insan ayrıntılarda gizlidir derler.Size okuduğum yaşanmış bir olayı paylaşayım kısaca.

Birbirlerini tanımak içindir evlilik öncesi birliktelik.Evlilik yolunda giden bir ilişki.Ve o gün işin olup olmayacağı kararını vericekler.İkiside olumlu.Pazar günü buluşuyorlar.Balık lokantasına gidiyorlar yemeğe.Siparişler veriliyor balıklar geliyor.Ortada iki balık,salata vs.Balık aynı ama biri birinden biraz ufak.Erkek servisi yapıyor.Ufak balığı kıza büyüğüne kendine alıyor.Kızında kararı değişiyor olumsuz cevapla masadan kalkıyorlar.Kız arkadaşına anlatırken aynen şunları söylüyor.Güzel gittiğini düşünüyordum.Gidene kadar olumluydu düşüncem.Balığın büyünü kendine alana kadar.Bugün bunu yapan bir insanın yarın yapacağı bencillikleri düşündüm ve vazgeçtim.

Canım benimm cok güzelllmiş.. Gerçekten evet saygı cok önemlidir ve ben su zamana kadar bir kere ona salak bile demedimm.. Ama o cok agresif.. Zaten düşünüyorumm su yaptıklarını zamana bıraktımm bazı seylerii o suan hersey cok güzell falan diye biliyor ama öyle degil gerçekten emin olsam kendimden bırakıp gidicemmmmmm bekliyorum bakalımmm tatlım paylasımların cok güzell devamını bekliyoruzz:)

Maşallah yorumları okumadan savaş başlamış.Sinirle kalkan zararla oturur.Yarın üzüleceğiniz şeyleri yapmayın söylemeyin kızlar.Canınız yanıyor,acı çekiyorsunuz anlıyorum.Söylemesi kolay diyorsunuz duyuyorum.Bunların size faydası yok.Sinirliyken kendinize zaman tanıyın.Yarın sakinleşmiş mantıklı olursun.

biz kötü ayrılmadık, kafam çok karışık karar veremiyorum gelcekle ilgili diyo. biraz ara verelim dedi 1 hafta ses solluk çıkmadı bende bittiyse bitti de diye mesaj attım.15 gün oldu yaklaşık. beni takip ediyo salak, dengesiz.gördükçe böyle yaptığını sinirlerim iyice zıplıyor, ama hiç bakmıyorum bile.

ben eski sevgilime bi kargo gönderdim. bugün ya da yarın elinde olur. deftere ona ait duygularımı yazdım.bir sürü şey hem de . ve kendimi daha da ezdirmemek için bana dönmeni istemiyorum dedim acaba iyi yapmış mıyım.?
bir de bugün konuştuk kargo geldi ya da gelmedi gibisinden. acaba diyorum ki bugünden itibaren kargo eline geçip onu okuduktan sonra iletişimimi kessem mi bir süre. etki eder mi ?
yardım ederseniz çok sevinirim kızlar.

ay kızlar bir yol gösterin ne yapmam konusunda lütfen

ne kadar oldu ayrılalı??

3 ay ı geçik ama sürekli konuşuyoruz iletişim halindeyiz ve ben ona kargo gönderdim bir sürü şeyler yazdım
ve onu aramayı planlıyorum bugün biriyle çıkmaya başladım mı desem kafam karışık

giden birini geri getirmeye çalışmak !

büyük konuşmak hiç bana göre değil ama giden de gider yani.gitmek istemiş zaten varsın daha da gelmesin.. salla

mecazen söylüyorum tabi yaşamadım,bilemem;yaşatmasın da Allah

bizimkisi biraz farklı canım. biz ortak karar vererek ayrıldık. uzaktık yapamadık diye. ama her ayrılışımzda son sözümüz seni seviyorum oldu.
of bilmiyorum sadece tekrar benim olsun istiyorum

Karar verdim bugün onu arıcam ve o defteri unutmasını isticem. unut orda yazılanları dicem. bugün bana uzun zamandır teklif eden bir çocuğun teklifini kabul ettim dicem. yapamıyoruz olmuyor dicem. hoşçakal dicem ve kapatıcam. umarım kargo eline geçer bugün çünkü daha fazla bekleyemiyorum :26:

canım bence bunu yapma ters tepebilir tamamen uzaklaşabilir:26:

Ne yapılırsa yapılsın boş iş. Adam gitmişse olay bitmiştir. Sevmiyor ki gitmiş. Seven adam bırakmaz sevdiğini. Kendinizi küçük düşürmeye değmez.

ay kızlar bir yol gösterin ne yapmam konusunda lütfen

Nelr yazdınız onunla ilgili?İyimi kötümü?Eğer seviyor ve dönmesini istiyorsanız şimdilik aramayın.Onun aramasını ve tepkisini bekleyin.Bu arada sizde düşünmüş olursunuz.Yaşanılanları tam bilmediğimden yorum yapmak zor.Neden ayrıldınız mesela aldatma varmı erkeğin kişiliği size davranışı bunlar hep bir bütün.Yazdıklarımdan kendinizede bir pay çıkarabilir davranışlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…