• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

terkeden birini niyer geri döndürmeye çalışıcam ki gidiyosa sevmemiş demektir, erkekler genelde bahane uydurur sorumluluk almaya hazır değilim, sen benden iyilerini hakediyosun falan, bunu yapma gerekçeleri şu karşılarında ağlamamızı engellemek çünkü kızların ağlamasına dayanamıyolar yani sinir olma anlamında, biraz daha üsteleyince zaten açık açık kızım seni istemiyorum diyolar niye o lafı duyana kadar uğraşıcamki, beni istemeyeni ben hiç istemem, belki ağlarım zırlarım ama kimsenin haberi olmaz

hala konuşuyoz arkadaşça tabi nasıl bu kadar duyarsız oluyolar yaa bende duruldum gerçi acım biraz hafifledi :((

istemiyolarsa neden başlıyolar ki bi ilişkiye peki bunlar 3gün sonra vazgeçeceksen hiç başlama demi ama

istemiyolarsa neden başlıyolar ki bi ilişkiye peki bunlar 3gün sonra vazgeçeceksen hiç başlama demi ama

tatlım böyle düşünürsen hiç bi ilişkinin bitmemesi lazım, seni beğenir bi ilişkiye başlar sonra bazı şeylerin ona uymaz ya da gönlü geçer yani çok komplike nedenleri olmak zorunda değil, yıllarca birlikte olup ayrılanlar var beklentiler hayata bakış tarz vs değişiyo, belki senin kadar anlam yüklememiştir ilişkiye, kendini üzme

Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz “mesaj “benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.

Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir.

O halde O’nun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde O’nu red edin.

O’na bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.

Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.

Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.

Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..

Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.

Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.

Cunku O’nun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim.

Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin.Alıntı

katılıyoru.. bende zamanla anladımki bunu. şu an yazılanları uyguluyorum:(

bentoprak, benim hikayem 70. sayfada bulunuyor okudunuzmu bilmiorum ama yaklasık bir aydır ses seda yok.. hiç haketmediğim şeyler basıma geldi üzgünüm çok üzgünüm

merhaba arkadaşlar
konuyu en başından okudum ve gercekten bentopraka teşekkürlerimi iletiyorum.paylaşımları çok çok dogru her harfine katılıyorum..
özel msj yoluyla kendisine ulaşamıyorum malesef. desteginize cidden ihtiyacım var arkadaşlar yalvarıyorum..anca yaşayan beni bilir yani sizler..
özetle anlatıcam sizide bunaltmak istemiyorum sevgilimle 8 aydır çıkıyorduk diyeyim ama ayrı şehirlerdeydik fakat yazın geldi benim için ve burda kaldı..şu 15 gune kadar iyi gidiyodu birbirimizi tanıma aşamasındaydık cunku her nekadar cıkıoduk desemde temmuza kadar internet telefonla fln idare ediyoduk sonucta. ama liseden tanısıyoruz biz eski arkadasım ama sevgili olmak cok başka..yani ben bi sebep bulamıorum cok düsünüorum cunku tanıma arefesindeydik birbirimizi ama bi anda yok oldu bunu bi kerede buraya gelmeden önce yapmıstı ama kaale almamıstım hani yüzyüze değildik umursamamaya calıstım aynı yerde olmadıgımzdan bide.. yalnız şimdi anlayamadım bi anda ne internet ne telefon hicbiseklde ulaasamıorm kendisine .. şimdi 2. oldu bu ama dediğim gibi ozmn ayrıydık simdide bi sorun yoktu aramızda... bi baskasımı var hayatında artık onuda düsünmeye başladım ama en son düşüncegim bisey bu..bi sorun olsa dahi facede ablası var ve olumsuz bi aile durumları yok gibi..bisi olsa yanstırdı facedede..diye düşünüyorum:S yani aniden bi adam neden yok olur mail sms falan attım ilk önce 15gundur cvp yok belki döner dedim fazla üstelemeyim istedim ama cok canım yanıoo :'(
bu durumda ne yapayım nasıl bi yol izleyim ben?? :(:(

Sorun ne olursa olsun bunu paylaşması gerekmez mi?
Aramıyor ve size kayıtsız kalıyorsa üstüne düşmeyin derim.Zamana bırakın.Neden,niçinlerin cevabı olmadığından daha çok üzülüyorsunuz.Hayatında siz olmadıktan sonra başkasının olup olmaması sizi ilgilendirmesin.Bence sorulara cevap aramayın.Hiç bir şey söylenmeden açıklama yapılmadan aranmamanız bir gerçek.Bunun altındaki sebep ne olursa olsun kabul edilebilir mi sizce?
Ben olsam hayatıma devam ederim hiç bir şey olmamış gibi.Hemde herzamankinden daha bakımlı ve gizemli.Karşılaştığımda (veya tel aradığında)selam verirse alırım vermezse tebessüm eder geçerim.Konuşmaya kalktığında nerdesin neden aramadın vs.soruları sormam.Açıklama yapmaya kalkarsa o an için müsait olmadımı daha sonra aramasını falan söylerim.Kısa kesin ilk konuşmayı görüşmeyi.Asla sormayın,sorgulamayın,kendiniz hakkında savunmaya geçmeyin,kendinizden bahsetmeyin.

bentoprak, benim hikayem 70. sayfada bulunuyor okudunuzmu bilmiorum ama yaklasık bir aydır ses seda yok.. hiç haketmediğim şeyler basıma geldi üzgünüm çok üzgünüm [/QUOT

Hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.Siz değerlisiniz bunu unutmayın.İnsan var insancık var.İnsancıklarla uğraşmayın insan olansa zaten kendini belli eder.Yukarıda yazdım uygula canım.Erkekler onun için üzüldüğünüzü üstüne düştüğünüzü gördülermi bir halt sanıyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı misali.Kaçan kovalnır unutma.Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Cevaplar biraz geç oluyor.Bazende geçmişte gözden kaçırdıklarımda oluyor.Benim genç kızlarımızdan isteğim yarım pişman olacakları hataları yapmamaları.Gençsiniz duygularınız mantığınızın önünde gidiyor doğal olarak.Bu konuyu açmamın sebebi de yaptığınız hataları görmeniz,kendi değerinizi bilmeniz,siz isterseniz bir şeylerin olabileceğini algılamanız için.İnan bana zamanla acın ve üzüntün bitecek ama sen istersen.

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulamaya çalısıyorum zorda olsa .. hiç ummuyorum ama olurda arar veya karşılaşırsak dediklerinizi yapıcam. geri dönsede bişi değişmicek ne onda ne de bende cünkü içimdeki ona besledigim tüm iyi duyguları öldürdü beni üzen hazmedemedigim tek şey bi anda sırra kadem basması birazcıkta olsa beni düşünmemiş olması...yazık umutlarıma

kıslar burayı okuyunca rahatlıyorum gercekten.. benm de gecen seneden bu seneye 1 senellik bir ilişkinm oldu bir çok kez tartıştık ama üstünü kapattık hep bazı şeyleri içinde biriktirmiş ve tam bir senemiz dolduğu zamanlarda patladı. benim ilk erkek arkadaşımdı 25 yaşındayım bu yaşıma kadar ilişkim olmadı ve onun da çok hoşuna gitmişti bu durum ama ilk erkek arkadaşımdı nasıl davranacağımı bilemediğim zamanlar oldu o da bu yüzden benimle evlenme konusunda tereddüte düştü, oğlak burcu zaten çok inatçı ve hep mantığıyla hareket eden biri. yazın aramızda soğukluklar oldu sevmiyorsan ayrılalım dedim defalarca benim sorunum sevgi değil seni seviyorum ama anlaşamıyorum diyordu sonra zaman istedi üstüme gelme dedi o öyle dediği an ben inanılmazz derecede üstüne düşmeye telefonlarda ağlamaya yüzlerce kez aramaya başladım ben aradıkça daha kötüye gitti ve bu şekilde devam eden 3 ayın sonunda seni hayatımda istemiyorum demeye başladı. bir arkdşmla konuşmuş benim hayatında tanıdığı en dürüst en namuslu insan olduğumu beni üzmek istemediğini ama hayatını paylşmayı düşünürken hiç anlaşamadığımızı söylemiş. ben de haftasonu onun bulundğu şehre gittim yüzüme baka baka seni sevmiyorum dedi ben de onun yüzüne baka baka seni seviyorum dedim. bana hiç tahammülü kalmamış gibi bir şey.. gitmeden önce bir deftere 70 sayfa onunla ilgili duygularımı yaşadıklarımızı yazdım defteri ona verdim ve yanından ayrıldım. şimdi çok merak ediyorum 4 gün oldu okudu mu okumadı mı hiç bilmiyorum:((( sizce ne yapmalıyım aramama kuralı işe yarar mı yoksa artık geç mi oldu:(

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulamaya çalısıyorum zorda olsa .. hiç ummuyorum ama olurda arar veya karşılaşırsak dediklerinizi yapıcam. geri dönsede bişi değişmicek ne onda ne de bende cünkü içimdeki ona besledigim tüm iyi duyguları öldürdü beni üzen hazmedemedigim tek şey bi anda sırra kadem basması birazcıkta olsa beni düşünmemiş olması...yazık umutlarıma

Üzülme canım zaman her şeyin ilacıdır.Sen kendi değerini bil ve yarın üzüleceğin pişman olacağın hatalar yapma.Duygular zamanla atağa kalkar.Hislerimiz bazen bizi yanıltır.Büyürüz acılar karşısında,başetmeyi öğretir zorlukluklarla.Güzel yaşa,yaşadıklarından da pişman olma.

Son düzenleme:
umarım yarar işe bugüne kadar hiç sabredemedim... az önce konuştm arkdşına demiş ki evlenip ayrılacağımıza şimdiden ayrılmak daha doğru

İşe yarayıp yaramaması bu kadar önemli olmamalı.Önemli olan sensin.Zaman tanı kendine ve karşındaki insana.Üstüne düşmüşün,sevmediğini söylemiş,sevdiğini söylemişin üstüne birde 70 sayfalık duygu destanı yazmışın.Yarını düşün ve pişman olacağın adımlar atma.Haber almak için uğraşma.Baştan yazdıklarımı okursan nasıl davranman gerektiğin yazılı.Başlık her ne kadar geri getirme olsada yazılanlardaki amaç kendinize vermeniz gereken değerdir.Yapmayın deniyorsa yarın pişman olmamanız içindir.Oku lütfen anlatılmak istenileni anlıyacaksın.

Sevgili Bentoprak ve düşüncelerine değer verdiğim benle aynı dertten olan arkadaşlarım, az önce telefonuma bir msj geldi baktımki o.. yeni numara almış kendine.. şoklardayım hiç ummuyodum aradan 2 ay gecnce tabi ...allak bullak oldum şu dakiklar.. cevap versemmi yani msj atsammı napcamı şaşırdım:S

kızlar bana yardım edinnn.peki diyelim bitti siz aylarca sessiz kaldınız o size ulaşmaya çalıştı görüşmediniz süründürmek adına falan sonra açtınız telini aylar sonra ve özlediğini görüşmek istediğini söyledi eee ama sonrası gelmedi aramadı sormadı...ne yapmak lazım ozaman ne yapmalıyım.yeniden sessizliğe gömülsem fayda edermi.görüşelim msjlaşalım dedi ama sonra ne ben attım msj ne o attı nede aradı.ne yapmalı.onu tekrar harekete geçirmek adına???galiba aylar sonra tel.ini cvp layınca rahatlama oldu....kızlar fikir verinnn

Back
X