arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi

((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm

(bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....