Sizi terkeden sevgilinizi geri geitrmenin yolları İMİŞ...

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz “mesaj “benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.

Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir.

O halde O’nun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde O’nu red edin.

O’na bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.

Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.

Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.

Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..

Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.

Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.

Cunku O’nun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim.

Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin

hem ağladım hem yalvardım hatanın çiftesi; ama zamanında sevgilimde ağlayıp yalvarmıştı aşk her zaman bu kurallarla işlemez

Yazar bir an kendimmiş gibi hissettim, ben bu denilenleri hep yaptım ve hakikaten de hep işe yaradı. :1: Ama ben geri dönsünler diye değil sadece bir daha görmek istemediğim ve aradaki bütün kontağı koparmak için yapmıştım. :1: Çünkü bana göre ayrılık şaka değildir, bir kere bitti denilirse cidden biter, öyle can sıkıntısından zırt pırt ayrılalım denmez... :51:

Yazar bir an kendimmiş gibi hissettim, ben bu denilenleri hep yaptım ve hakikaten de hep işe yaradı. :1: Ama ben geri dönsünler diye değil sadece bir daha görmek istemediğim ve aradaki bütün kontağı koparmak için yapmıştım. :1: Çünkü bana göre ayrılık şaka değildir, bir kere bitti denilirse cidden biter, öyle can sıkıntısından zırt pırt ayrılalım denmez... :51:

tebrikler size o halde daha ne denir ki :49:

kesinlikle çok doğru bir tespit yapmışsınız pinksweetlolita. birçok kişi gibi benimki de tecrübeyle sabittir. 1 yıl kadar biriyle çıktım. ilişkimizin 2. ayında beni bir yanlış anlama yüzünden terk etti. gururumdan bir daha mesaj atmadım iki ay sonra ise geri döndü seviyordum affettim. affettikten 3 ay sonra saçma sapan bi bunalıma girdi benle ilgilenmedi tekrar ayrılık kararı aldık. ama o kadar çok seviyordum ki gurur filan dinlemedim üç beş tane mesaj attım. bir gün "mesaj atmamdan rahatsız oluyor musun?" diye sorduğumda "valla açıkçası televizyon filan izlerken senden mesaj geldiğinde bir bu eksikti diyorum." dedi. o cevabın üzerine bir daha mesaj atmadım 1 ay sonra geldi af diledi. aptal kafam affettim. tekrar çıkmaya başladık 7 ay çıktık. kalbimi kırdı dış görünüşümü eleştirdi kafası bozuk oluyordu bana çatıyordu. 7 ay sonra üniversite sınavına hazırlanması gerektiğini söyledi arkadaş gibi olalım bu dönemde dedi. tamam dedim hak verdim. eylül ayında okullar açıldı ilk hafta beni tanımamazlıktan geldi nefret ettim. bir ara mesaj attı seni hala seviyorum gibi şeyler söyledi. ertesi gün yine tanımamazlıktan geldi 2 gün iyi 5 gün kötü davrandı. sabrımı taşırdı. içimdeki aşk zaten biteli uzun zaman olmuştu. ilgim vardı onu da kendi eliyle yok etti. şimdi aklıma bile pek gelmiyo onun yüzünü gördüğümde hiçbir şey hissetmiyorum. hiçbir zaman buluşmalarımızda ona kendi hesabımı ödetmedim herkes kendi parasını ödedi. elini benim için cebine sokmadı. o da bana 3-4 hediye aldı ben de ona aldım herşey karşılıklıydı. kendisini dünyanın en yakışıklı erkeği sanıyordu. burnu büyüklüğünden çevresinde sadece bir tane arkadaşı kalmıştı.
hadi sorun pişman mıyım diye?
o çocuk kendi egosunu tatmin etti. ben gururumu ayaklarım altına aldım
belki sevmişti beni ama benim onu sevdiğim kadar sevmedi
ama pişman değilim gözüm açıldı en azından
ilk sevgilimdi ilk aşkımdı ama onu gelecekte çok hatırlayacağımı sanmıyorum
ilk aşklar unutulmaz derler ama benimki tam tersi olcak herhalde

konu sahibine de böyle bi konu açtığı için teşekkürler

kesinlikle çok doğru bir tespit yapmışsınız pinksweetlolita. birçok kişi gibi benimki de tecrübeyle sabittir. 1 yıl kadar biriyle çıktım. ilişkimizin 2. ayında beni bir yanlış anlama yüzünden terk etti. gururumdan bir daha mesaj atmadım iki ay sonra ise geri döndü seviyordum affettim. affettikten 3 ay sonra saçma sapan bi bunalıma girdi benle ilgilenmedi tekrar ayrılık kararı aldık. ama o kadar çok seviyordum ki gurur filan dinlemedim üç beş tane mesaj attım. bir gün "mesaj atmamdan rahatsız oluyor musun?" diye sorduğumda "valla açıkçası televizyon filan izlerken senden mesaj geldiğinde bir bu eksikti diyorum." dedi. o cevabın üzerine bir daha mesaj atmadım 1 ay sonra geldi af diledi. aptal kafam affettim. tekrar çıkmaya başladık 7 ay çıktık. kalbimi kırdı dış görünüşümü eleştirdi kafası bozuk oluyordu bana çatıyordu. 7 ay sonra üniversite sınavına hazırlanması gerektiğini söyledi arkadaş gibi olalım bu dönemde dedi. tamam dedim hak verdim. eylül ayında okullar açıldı ilk hafta beni tanımamazlıktan geldi nefret ettim. bir ara mesaj attı seni hala seviyorum gibi şeyler söyledi. ertesi gün yine tanımamazlıktan geldi 2 gün iyi 5 gün kötü davrandı. sabrımı taşırdı. içimdeki aşk zaten biteli uzun zaman olmuştu. ilgim vardı onu da kendi eliyle yok etti. şimdi aklıma bile pek gelmiyo onun yüzünü gördüğümde hiçbir şey hissetmiyorum. hiçbir zaman buluşmalarımızda ona kendi hesabımı ödetmedim herkes kendi parasını ödedi. elini benim için cebine sokmadı. o da bana 3-4 hediye aldı ben de ona aldım herşey karşılıklıydı. kendisini dünyanın en yakışıklı erkeği sanıyordu. burnu büyüklüğünden çevresinde sadece bir tane arkadaşı kalmıştı.
hadi sorun pişman mıyım diye?
o çocuk kendi egosunu tatmin etti. ben gururumu ayaklarım altına aldım
belki sevmişti beni ama benim onu sevdiğim kadar sevmedi
ama pişman değilim gözüm açıldı en azından
ilk sevgilimdi ilk aşkımdı ama onu gelecekte çok hatırlayacağımı sanmıyorum
ilk aşklar unutulmaz derler ama benimki tam tersi olcak herhalde

konu sahibine de böyle bi konu açtığı için teşekkürler
canım erkeklerin tümü aynı demekki olsun sen şuanda içim rahat diyorsun o ya o yeter bence gerisi çokta önemli değil sen gerekeni yapmışsın

canım erkeklerin tümü aynı demekki olsun sen şuanda içim rahat diyorsun o ya o yeter bence gerisi çokta önemli değil sen gerekeni yapmışsın

forumda bir çok kişi gördüm sevgilileri onlara "seni seviyorum ama seninle çıkmak zor geliyor yük gibi geliyor omzumda ağırlık hissediyorum" gibi şeyler söylemişler. benim eski sevgilim de bana aynısını söylemişti. bazı erkekler sevgililerini oyuncakları sanıyorlar herhalde. canları sıkılınca başlarından atıyorlar

Bunlar, her erkek için geçerli değil. biz ayrılalı 1,5 sene oldu, ne aradım ne sordum, o da aynı şekilde, 1 kere bile aramadı beni :) yani aramakta aramamakta çözüm değill

Back
X