Sizi üzen sevgilinizin pişmanlık duymasını nasıl sağlarsınız?

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Meraba arkadaşlar sürekli üzülmekten kırılmaktan yoruldum sevgiliniz sizi üzdüğünde onu nasıl cezalandırıyosunuz yardım lütfen pişman olup sürünmesini istiyorum size güveniyorum

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmış olup, forum kuralları gereği başlık düzenlenmiştir.

kopek mi ki cezalandirayim :\ eger devamli seni uzuyorsa ve bunu ona anlattiginda umursamiyorsa ya da umursamis gibi gorunup halen yapiyorsa birakirsin. ha sana vurmussa ya da duygularini incitmek disinda zarar vermisse legal yollardan hakkini ararsin. cezalandirip egiteyim falan yok yani. cunku sevgili olarak adami senin egitmen gibi bir durum soz konusu degil. sevgili hayatinizi paylastiginiz insan, arkanizdan suruklenen degil. ailesinden o terbiyeyi almamissa duzelmez, sana uymaz.

kopek mi ki cezalandirayim :\ eger devamli seni uzuyorsa ve bunu ona anlattiginda umursamiyorsa ya da umursamis gibi gorunup halen yapiyorsa birakirsin. ha sana vurmussa ya da duygularini incitmek disinda zarar vermisse legal yollardan hakkini ararsin. cezalandirip egiteyim falan yok yani. cunku sevgili olarak adami senin egitmen gibi bir durum soz konusu degil. sevgili hayatinizi paylastiginiz insan, arkanizdan suruklenen degil. ailesinden o terbiyeyi almamissa duzelmez, sana uymaz.[/Qte

eğitmek değil pişmen etmek istiyorum beni sevdiğini biliyorum çünkü

sevmiyorsa ve değer vermiyorsa İMKANSIZ...
ÇOK SEVECEKDE o şekilde pişman olacak..yoksa giden geri gelmiyor canım..

Ayyyyy:18:alone çok bi acımasız gördüm kuzum seni:18:
yok tatlım inan anlatsam sen bile kızarsın ama insan emek verince kolay vazgeçemiyo değişir düzelir ümidi besliyo pişaman olsunki tekrar üzmesin istiyorum sizce nasıl nasıl burnu sürtünür

yok tatlım inan anlatsam sen bile kızarsın ama insan emek verince kolay vazgeçemiyo değişir düzelir ümidi besliyo pişaman olsunki tekrar üzmesin istiyorum sizce nasıl nasıl burnu sürtünür

Tatlım illaki haklı tarafların vardır buna yürekten inanıyorum;ama soruyu tam adamına sordun diycem sende bana diyeceksin ki söyle o zaman :26: ben asla gerçektekten sevdiğim insana asla böyle bir düşünce besleyemem :50:ve akıllansın yada senin deyiminle burnu sürtülsün diye hiiç bir şey yapamam inan bana ,bilen arkadaşlarıım sana yardımcı olurlar belki ama inan bu ben değilim:50: ha unutmadan kendime uygulanan yolu söyleyebilirim ama :) hiç konuşmamak veya sorulanı yanıtsız bırakmak veyahutta yokmuş gibi davranılmak çok acı :26: ancak bunu söyleyebilirim sana bu bence anlayana çok ağır bir ceza...

Tatlım illaki haklı tarafların vardır buna yürekten inanıyorum;ama soruyu tam adamına sordun diycem sende bana diyeceksin ki söyle o zaman :26: ben asla gerçektekten sevdiğim insana asla böyle bir düşünce besleyemem :50:ve akıllansın yada senin deyiminle burnu sürtülsün diye hiiç bir şey yapamam inan bana ,bilen arkadaşlarıım sana yardımcı olurlar belki ama inan bu ben değilim:50: ha unutmadan kendime uygulanan yolu söyleyebilirim ama :) hiç konuşmamak veya sorulanı yanıtsız bırakmak veyahutta yokmuş gibi davranılmak çok acı :26: ancak bunu söyleyebilirim sana bu bence anlayana çok ağır bir ceza...

acıya acıya acınacak hale geldim merhametim ve iyi niyetim hep ezilmeme neden oldu canım oyüzden birazda onun burnu sürtünsün pişamnlık duysun istiyorm öyle ağır derslerden falan değil basit belki ama pişman olmasını sağlayacak şeylerden bahsedyorum

Back
X