• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nezaman düzelicem kızlık zarı

Bakire olsan ve doğal yolla kan gelmese ne olacakti.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu konuyu sorun edecek kişi kan gelmedi de diyebilir, biliyor gibisin de diyebilir ya da öyle takıntılı tipler yok mu nereye baktın ne yaptın falan. Böyle iğrenç tiplerdense doğru düzgün biriyle birlikte olursa ne dikimi ne zar muhabbetini düşünür. "Erkeklerin çoğu sorun ediyor sorun etmeyenler de beni ciddiye almaz" diye düşünüyor muhtemelen. Ama üçüncü bir seçenek olarak kiminle ilişki yaşamış bunun hesabını tutmayan sağlıklı biriyle birlikte olabilir. Burada birinin yorumunu görmüştüm çok hoşuma gitmişti, "bakire olsam bile bunun muhabbetini yapan biriyle en başından iletişimi kesiyorum öyle takıntılı tiple olamam" diye. Bana göre de en doğru yaklaşım budur

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu konuyu sorun edecek kişi kan gelmedi de diyebilir, biliyor gibisin de diyebilir ya da öyle takıntılı tipler yok mu nereye baktın ne yaptın falan. Böyle iğrenç tiplerdense doğru düzgün biriyle birlikte olursa ne dikimi ne zar muhabbetini düşünür. "Erkeklerin çoğu sorun ediyor sorun etmeyenler d muue beni ciddiye almaz" diye düşünüyor muhtemelen. Ama üçüncü bir seçenek olarak kiminle ilişki yaşamış bunun hesabını tutmayan sağlıklı biriyle birlikte olabilir. Burada birinin yorumunu görmüştüm çok hoşuma gitmişti, "bakire olsam bile bunun muhabbetini yapan biriyle en başından iletişimi kesiyorum öyle takıntılı tiple olamam" diye. Bana göre de en doğru yaklaşım budur
Yani kafasında öyle bir erkek modelini hiç oluşturamıyor bile sanki bütün erkekler soracak, sormasa bile kendi söylemek zorunda hissediyor. Durduk yere hayatındaki adama "şey ben daha önce biriyle birlikte oldum haberin olsun" diyecek 😀 insan zaten direkt konuşmadan da karşısındakinin bu konuya bakış açısını görebilir. Zaten genelde zar muhabbeti yapan erkekler bakir olmaz kendi yaptıklarını skor olarak görür.

Bu arada ben de bu sitede sırf bekaret mevzusu olmaması için kendi kendine bekaretini bozmak istediğini söyleyen birinin konusunu da okumuştum

Tabiki de haklısın ama bu durumu güvenipte söylemek birilerine beni korkutuyor kullanabilir durumu diye ilişkiye zorlayabilir diye
O zaman söylemeyin siz de. .eğer biri bu durumu kötüye kullanıp sizden yararlanmak isterse, mesela santaj yaparak cinsel iliskiye zorlarsa gideceğiniz yer savcılık..aklıma gelen şey bu oldu dorgrusu Bu forumda avukatlar ,hukukçular var. Öyle bir durum icindeyseniz burada herkes size yardımcı olacaktır. Gencecik bir kadın olarak siz ,önce kendi paranızı kazanın.. ahlaksiz bir teklif gelirse bilin ki bu yalnızca sizin başınıza gelmiyor.siz boyun egmeyeceksiniz,hiç bir kadın tercihleri( doğru yada yanlis) yüzünden istismara boyun eğmek zorunda değildir. Biz kadınlar destek olmak zorundayız birbirimize. Kim neyi ifşa ederse etsin, korkmayın ve korkmadiginizi hissettirin.

Ben psikolojik olarak iyi değilim sanırım destek alıcam artık konu bu durumdan da çıktı bi insanın her saniye beyninde bu durum olamaz her ihtimale karşı karamsar olamaz kaygı problemi var ciddi bi şekilde ne yazık ki ben pişmanım ama daha öncede buraya yazdım ülkemizde bu konunun bukadar konusulması igrenc bisey herzamanda böyle buldum bunu sadece geleceğime kaygılıyım ve evet erkeklerin sacma sapan düsünceleri yüzünden hep dikkat ettim belki de erkeksiz bi hayat çok daha güzel olucak belki hiçç evlenmicem bile işime gücüme odaklanıcam ama ögrendigim cok sey var bu beni dahada büyüttü biliyomusunuz burda benden büyüksünüz çoğunuz destek olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Ne yapıcam diye düşünmekten hayatımı yaşayamaz oldum ne yazıkki sevgiliminde çokta umrunda olmadığını düşünüyorum bu konu her açıldığında sinirlenip hiç bişey yaşamadığımızı bişey olmadıgını söyleyip duruyor ben bi kadın olarak bu kaygıları korkuları yaşamak istemiyorum kızlar vakti zamanı geldiğinde dürüst olmak zorunda kalacağım söylemesem ayrı dert söylesem ayrı dert söylesem bu benim en özelim psikolojimide bukadar etkilemiş hayatıma devam etsem yarın bigün kandırdın denilirse ne yapıcam

Ne yapıcam diye düşünmekten hayatımı yaşayamaz oldum ne yazıkki sevgiliminde çokta umrunda olmadığını düşünüyorum bu konu her açıldığında sinirlenip hiç bişey yaşamadığımızı bişey olmadıgını söyleyip duruyor ben bi kadın olarak bu kaygıları korkuları yaşamak istemiyorum kızlar vakti zamanı geldiğinde dürüst olmak zorunda kalacağım söylemesem ayrı dert söylesem ayrı dert söylesem bu benim en özelim psikolojimide bukadar etkilemiş hayatıma devam etsem yarın bigün kandırdın denilirse ne yapıcam

Of yeter
Cidden normal değilsin
Git tedavi ol
Kimsenin kızlık zarı sağlamdır raporu istedigi yok
Kendi değerini bu kadar düşürme.

işte ilkokullarda neden cinsel eğitim dersi verilmeli sorusunun cevabını görüyoruz.

o öyle sürtünmeyle, yanlışlıkla bastırmakla olacak bir şey değil. tüm yorumlarınızı okumadım ama doktora gittiniz mi? doktor bakıp mı söyledi bunu? yoksa sizin tahmininiz mi?

bunu üstten bir bakışla söylemiyorum. herkesin yaşadığı yer, yetiştiği aile aynı olmayabilir. endişelenip korkuyor da olabilirsiniz. ama hiç diktirme vs işlerine girmeyin. önce gidin bir doktorla görüşün. sonra da bi zahmet sürtünmeyiverin. bu kadar önemliyse evlenmeyi bekleyin.

öyle bir şey olduysa da -ki hiç sanmıyorum- bu durumu kabullenin. dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlayın. ilk “gerçek” birlikteliğinizde de kan gelmeyebilirdi. herkesten oluk oluk kan gelmiyor, böyle bir şey yok.

emin bile olmadığınız bir şey için ayılıp bayılmaya gerek yok.

işte ilkokullarda neden cinsel eğitim dersi verilmeli sorusunun cevabını görüyoruz.

o öyle sürtünmeyle, yanlışlıkla bastırmakla olacak bir şey değil. tüm yorumlarınızı okumadım ama doktora gittiniz mi? doktor bakıp mı söyledi bunu? yoksa sizin tahmininiz mi?

bunu üstten bir bakışla söylemiyorum. herkesin yaşadığı yer, yetiştiği aile aynı olmayabilir. endişelenip korkuyor da olabilirsiniz. ama hiç diktirme vs işlerine girmeyin. önce gidin bir doktorla görüşün. sonra da bi zahmet sürtünmeyiverin. bu kadar önemliyse evlenmeyi bekleyin.

öyle bir şey olduysa da -ki hiç sanmıyorum- bu durumu kabullenin. dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlayın. ilk “gerçek” birlikteliğinizde de kan gelmeyebilirdi. herkesten oluk oluk kan gelmiyor, böyle bir şey yok.

emin bile olmadığınız bir şey için ayılıp bayılmaya gerek yok.
doktora gittim saat 9 yönünde yırtık oluşmuş kalıcı dikim önerdi onu araştırdım baya bi çoğu kişi memnun değil geçici öneriyolar daha çok ama onada güvenip ilerleyememki onunda riskleri var bence ya ip koparsa? Bilmiyorum işte böyle konularda bilgim yok cinsellikte dogru duzgun hic yasamamıstım daha yeni deneyimlemeye başladıgım dönemde oldu kabullenemeyiş buyüzden

Ben şunu anlamıyorum. Cinsellik hakkında bilginiz az ama sürtmeden dürtmeden duramıyorsunuz. Onu da geçtim bu doktorlar ne kadar kolay bulunuyor o iğrenç masaya ne kolay çıkılıyor. Şaka mısınız?

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
Yanlışlıkla kaybettim ne ya yanlışlıkla mı yaptın yapacağını anlamadım ağlaman sana geri getirmicek. Şimdi sen yanlışlıkla kaybettin kaybetmemiş olsan el değmemiş mi sayılacaktın ? İnanılmaz saçma. Bu kafadaysan ağlamaya devam edebilirsin.

Yanlışlıkla kaybettim ne ya yanlışlıkla mı yaptın yapacağını anlamadım ağlaman sana geri getirmicek. Şimdi sen yanlışlıkla kaybettin kaybetmemiş olsan el değmemiş mi sayılacaktın ? İnanılmaz saçma. Bu kafadaysan ağlamaya devam edebilirsin.
El değmemiş olucaktım demiyorum sadece korku ve kaygı oluştu geleceğime karşı

Ya yapmayin plan olmus dosdogru tövbe edin yolunuza devam edin. Dikiş mikis unut onu sağlığınla oynama. Ilerdede tanistigin kişiye anlatmak zorunda değilsin, herkesten kan gelmiyo unutma. Eskisi eskiden kaldı biraz kendini bakis acini gelistir

Ya yapmayin plan olmus dosdogru tövbe edin yolunuza devam edin. Dikiş mikis unut onu sağlığınla oynama. Ilerdede tanistigin kişiye anlatmak zorunda değilsin, herkesten kan gelmiyo unutma. Eskisi eskiden kaldı biraz kendini bakis acini gelistir
Kan gelmediği için ilk gece sorun edip doktora gitmek isterse

Kan gelmediği için ilk gece sorun edip doktora gitmek isterse
Zaten bu yaşadığınızı ayıp günah diyerek saklayarak mı ilişki kuracaksınız ? Bakir bir adam arayıp el değmemiş kız arayışına o kişi sizmişsiniz numarası mı yapmak düşünceniz ? Gerçekten neyseniz o olun öyle davranın öyle birini bulun.

Zaten bu yaşadığınızı ayıp günah diyerek saklayarak mı ilişki kuracaksınız ? Bakir bir adam arayıp el değmemiş kız arayışına o kişi sizmişsiniz numarası mı yapmak düşünceniz ? Gerçekten neyseniz o olun öyle davranın öyle birini bulun.
Hayır ben söylersem eğer başıma kakılmasından yada başka sorunlar yaşamaktan bahsediyorum bu sebeble söyleyemem ilerde diyorum yani benim yaşadığım topluluk farklı biyer mi acaba

Hayır ben söylersem eğer başıma kakılmasından yada başka sorunlar yaşamaktan bahsediyorum bu sebeble söyleyemem ilerde diyorum yani benim yaşadığım topluluk farklı biyer mi acaba
Sizin yaşadığınız topluluk farklı değil ancak kültür farklı anlaşılan. O kadar çok geçmiş ilişkisi olan ve kendi düşünce yapısında biriyle evlenen kadın var ki herhalde sizin hayal gücünüze sığmaz. Yaptığınızı yanlış ya da erkek yapabilir kadın yapamaz gören birisiyseniz diyecek sözüm yok kendinizce dikim vs gibi çareler bulursunuz ancak bana sorarsanız yanlış. Ha öyle düşünen biri değil de sadece karşısına bekaret takıntılı erkeklerden başkasının çıkmayacağını düşünen biriyseniz azıcık açın şu at gözlüklerini. Gidip muhafazakar bir erkekle görücü usulü evlenmeye niyetlenmeyin mesela !

Seni ilk gece doktora götürecek bir manyakla evlenmeyi düşünüyor olman da garip. 32 yaşındayım. Etrafımda bakire insan yok. Yani en son lisede vardı.
Nerede yaşıyorsun sen? Tahsilin ne?

Back
X