Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim doktora saat 9 yonunde yırtık varBirilerine anlatman çok yanlış olmuş,onlar da başkalarına anlatacak,seni dedikodu malzemesi yapacaklar. Kimseye anlatmaman gerekiyor bunları,asıl çevren zarar verir sana..Belki sandığın boyutta olmamıştır,bu senin hayatını etkiliyorsa,git bi doktora net olarak öğren..Hatta gebelik testi de yaptır,sonra Allah korusun bi çıkmaza düşme
olsa nolur olmasa nolur neden kafana taktın yaaa ne önemi var beden senin bedenin kime ne Allahım kafayı yiyeceğim yaaaaa öffffffffGittim doktora saat 9 yonunde yırtık var
Millet uzaya gider biz de kızlık zarı tartışırız. Sonra da bu ülke niye böyle. 20 yaşındaki insanların haline bak rezalet.olsa nolur olmasa nolur neden kafana taktın yaaa ne önemi var beden senin bedenin kime ne Allahım kafayı yiyeceğim yaaaaa öffffffff
Yaşının 20 ustu olduğuna emin değilim. Çünkü 20 üstü üniversite görmüş bir kadının kocam anlatsa eyvah falan diyecek kadar sığ olacağına inanmıyorum. Yani yıl 2025.Gittim doktora saat 9 yonunde yırtık var
Yani. Beden de onun bedeni yani. diyemiyor mu sana ne kime ne. erkeklere paspas olma zamanı geçti. artık yıl 2025 ve ötesi. kızlık zarı nedir ya. dağ başında yaşayanlar bile dert etmiyor artık. edenlerle de selamı sabahı kesersiniz olur biter.Millet uzaya gider biz de kızlık zarı tartışırız. Sonra da bu ülke niye böyle. 20 yaşındaki insanların haline bak rezalet.
Size katiliyorum. Buna da Hakaret etmemeye çalışıyorum ama hala böyle kızların olduğunu bilmiyordum. Yani okul yüzü görmemiş olsa anlayacağımMillet uzaya gider biz de kızlık zarı tartışırız. Sonra da bu ülke niye böyle. 20 yaşındaki insanların haline bak rezalet.
Ya tabiki onunla yürümüyor ama cocuklugumuzdan beri ögretilen sey buydu böyle gördük 23 yasındayım ve çok utanıyorum kaygılıyım işte anladınmı söylemek istemiyorum kimseye cünkü cevremde söyleyipte faydalanılmaya calısan cok oldu sadece tövbevettim hayatıma bakmak istiyorum kimseye bahsini acmadan ve evlilik olursa eger ilk gece anlaşılırmı bundan tedirginim dikim falanda istemiyorum korkuyorumYaşının 20 ustu olduğuna emin değilim. Çünkü 20 üstü üniversite görmüş bir kadının kocam anlatsa eyvah falan diyecek kadar sığ olacağına inanmıyorum. Yani yıl 2025.
Ne yırtık ne dikik falan böyle 1950 den kalma köy muhabbetlerine katlanılmaz. Hiç bi eline bir kitap alıp okumadın.
Sana bir abla olarak söylüyorum evlilik bacağının arasındaki ile yürümüyor. Bu kafayla ya ilkokul mezunu bir adamla evlenirsin ya da sürekli bu saçma düşüncelerin yüzünden bekar yaşarsın.
Bilmiyorum sadece ilk geceden ben kaygılıyımYani. Beden de onun bedeni yani. diyemiyor mu sana ne kime ne. erkeklere paspas olma zamanı geçti. artık yıl 2025 ve ötesi. kızlık zarı nedir ya. dağ başında yaşayanlar bile dert etmiyor artık. edenlerle de selamı sabahı kesersiniz olur biter.
Siz nerede yaşıyorsunuz?Ya tabiki onunla yürümüyor ama cocuklugumuzdan beri ögretilen sey buydu böyle gördük 23 yasındayım ve çok utanıyorum kaygılıyım işte anladınmı söylemek istemiyorum kimseye cünkü cevremde söyleyipte faydalanılmaya calısan cok oldu sadece tövbevettim hayatıma bakmak istiyorum kimseye bahsini acmadan ve evlilik olursa eger ilk gece anlaşılırmı bundan tedirginim dikim falanda istemiyorum korkuyorum
Mevzu kızlık zarı değil ki ..Kızlar lütfen bana kızmayın bende kendime yeterince kızıyorum zaten beynimi susturamıyorum çözüm yolu bulamıyorum. Bu şekilde hayatına devam eden birsürü insan var neden yaptıgıma gelince zaten çok pişmanım bişey olmaz diye düşündüm sevgilimi dinleyip
Tövbe ettim zaten ama düzelmiyor malesefMevzu kızlık zarı değil ki ..
Bir erkekle kızlık zarına dokunmadan sürtünme yaşamakta bakirelik değil ki?
Bakirelik sadece zar değil önce bunu anlamanız lazım.
Bunu idrak edin, bilincine varın.
Eğer üzüldüğünüz şey bu konunun günahı ise tövbe edip, bir daha bu yollara başvurmayın.
Eğer korkunuz ALLAH'tan ise her günahın affı var sadece kul hakkı hariç.Tövbe ettim zaten ama düzelmiyor malesef
Korkusu evlenince anlaşılacak korkusu başka bişey değil bence.Eğer korkunuz ALLAH'tan ise her günahın affı var sadece kul hakkı hariç.
Şunu sorun kendinize ALLAH'tan daha çok korktuğum ne var?
Bu soru idrakinizi açar ve tövbe edip yolunuza bakmanızı sağlar..
Enselenirsem diye korkuyor arkadaş ne tövbesiEğer korkunuz ALLAH'tan ise her günahın affı var sadece kul hakkı hariç.
Şunu sorun kendinize ALLAH'tan daha çok korktuğum ne var?
Bu soru idrakinizi açar ve tövbe edip yolunuza bakmanızı sağlar..
Güzel bi yuva kurmak istiyorum çünkü hiç tam ilişkim bile olmadı istemiyorum da işlem de olmak istemiyorum tabiki merak ediyorumEnselenirsem diye korkuyor arkadaş ne tövbesitövbe ettim ama düzelmiyor yazmış
bu ne demek?