Sizin Anne ve Ablanizda böyle mi?

ay sanki annemle teyzemi anlatiyorsun. Allahtan ablam yok

Bilmem ben olsam cat cat söylerim
Bende ablayim önüne yemeğini götürüyorum
Sirtina havlu koyuyorum
Bana gelmez öyle şeyler ..
Beklentinz kardeşinzden varmı onun beğenmediğini yönlerini ona hep eleştirerek soylermisnz
Allah aşkına ablalar hep böyle mi.bunumu yapar.ben ablamdan iyilikte gördüm.ama yaptığını burnuzdan getiri sonra

Beklentinz kardeşinzden varmı onun beğenmediğini yönlerini ona hep eleştirerek soylermisnz
Allah aşkına ablalar hep böyle mi.bunumu yapar.ben ablamdan iyilikte gördüm.ama yaptığını burnuzdan getiri sonra

Yok yahu cani sağolsun ne beklentim olabilir ondan..
Ona her zaman soyledigim su
Bizim için sen değerlisin
Kim canını üzüyorsa bırak cehenneme kadar yolu var..
Eve geç gelmesi dışında laf söylemiyorum :)

Direk görüşmek istemediğinizi söyleyin.. Açmayın aradıklarında.. Böyle anne de abla da olmaz.. Ben de ablayım.. Kardeşime böyle bir davranışta bulunursam o da bana böyle yapsın..

Bu küçüklükten başlıyor aslındabiz dört kardeşiz ben en küçükleriym
Ablam çalıştı ben evdeydim abimler annem evde yalnız sende anneme yardım et diye beni çalıştırmadilar lise bitince ablam hemen başladı ise
Neyse ablam hep ben çalıştım sen gezdin dedi
Erkek arkadaşın oldu cevran oldu
İnanın gezmek gençliğimi yaşamak hapis hayatı yaşadım çünkü babam abimler cahildi.cok karşılardı soktular evde kafayı yedim gençliğim gitti
Oda ben çalıştım hep süründü hiç gün yüzü görmedim dedi hep üstüme geldi
Neyse yıllar geçti evlendim geçtik gittik hepimiz
Şimdi yine aynı yine aynı ilişkimiz hep soğuk samimiyetsiz

Direk görüşmek istemediğinizi söyleyin.. Açmayın aradıklarında.. Böyle anne de abla da olmaz.. Ben de ablayım.. Kardeşime böyle bir davranışta bulunursam o da bana böyle yapsın..
Allah aşkına nasıl ilişkiniz var
Yazın o kadar merak ediyorum normal ilişki nasıl olmalı abla kardeş ilişkisi.arkads çevremiz ortak akraba çevremiz ortak konuşamıyorum herkes bizi saygılı sevgili bir kardeş saniyor

Şimdi hamileyim kızım o kadar iyi niyetli temiz bir çocuk ki vicdanlı.ikisininde birbirini karşılıksız sevmesini istiyorum
Kızimdanda çok eminim.allahin izniyle asla benim gibi bir aile ilişkisi olmasin

Bana kendi kardeş ve annenizle olan ilişkilerinizde örnekler verin geçirdiğiniz günlerden bahsedince.evinize gelince beklentileri neler yeme içme.temizliginizi evinizin eşyasını elestirirlermi

Ben 4 kardeşin ablasıyım hiç öyle bi abla olmadım çok şükür herkesin hayatı kendine birini eleştirmeden önce kendine bakar insan seninki biraz fesat gibi
.6 yıllık evliyim annem daha dememiştir evinde şu niye şöyle falan hiç karışmaz ne evliliğime nede evime..
İyi niyetle söylenen şeyler bariz belli eder kendini.. abla anne atamazsın satamazsın anca ya mesafeli olacaksın yada karşılarına geçip konuşacaksın

Ben 4 kardeşin ablasıyım hiç öyle bi abla olmadım çok şükür herkesin hayatı kendine birini eleştirmeden önce kendine bakar insan seninki biraz fesat gibi
.6 yıllık evliyim annem daha dememiştir evinde şu niye şöyle falan hiç karışmaz ne evliliğime nede evime..
İyi niyetle söylenen şeyler bariz belli eder kendini.. abla anne atamazsın satamazsın anca ya mesafeli olacaksın yada karşılarına geçip konuşacaksın
Ne güzel bişey işte aradığım tek şey samimiyet ona sorsanız oda benim için neler diyecek ama ben hiçbir zaman kötü niyetli olmadım
Onun eşini evini kendini yaptıklarını elestirmedim
En azından hayatına karışmadim
Bişey yaparsa bende ona almaya yapamaya çalışır götürürüm
Zaten bir daha asla aldığı verdiği şeyi istemiyorum asla almayacağım
Arkamdan laf edecek yine yüzüme gülüp verir arkamdan lafını eder asla almayacagim

Valla

Vallaha ablalık bir hayrını görmedim çünkü samimiyetsiz bende ona karşı öyleyim ama ben evine gidip şunu şuraya niye koydun bile demem banane.sunu niye yaptın niye aldın demem
Ben anlamadım yaaa tuhaf biri

insan kendi hayatda hic birsey basaramazsa. sag sola saldircak yer ararmis... baska ugraslari yok demekki, her elestiride kendinle gurur duy. ben öyle degilim icim huzurlu diye

insan kendi hayatda hic birsey basaramazsa. sag sola saldircak yer ararmis... baska ugraslari yok demekki, her elestiride kendinle gurur duy. ben öyle degilim icim huzurlu diye
Hayatımda sıkıntılar var ve anne abla diye annalttim güvendim
Kırk yabancıya anlatsam daha güvenilir olurmuş
Keşke hiçbirşey anlatmasaydim catlasalardi insana sandımbir faydaları da olmadi

Hayatıma hala yön vermedim maddi anlamda hep ezdiler üstüme geldiler psikolojim bozuk beni yıpratmak tan başka bişey yapmadilar.ikisi birbirini arayıp soylede böyledir diye hala beni cekistirseler
Kim olursa olsun annem özellikle herkesi eleştirip dedikodu yapan biriydi
Herkese uzaklaştı dedikodu yaptığı içinhep uyardım anne bak yapma şunları diye ben kötü oldum işte bekarliktan beri

Annem çok eleştirir devamlı kızar hiç söz dinlemiyorsun der. Ablam yok kızkardeşim var o da aynı annemin Kafasında ama bilirim ki ikisi de severler beni .

hamilesiniz ve size destek olmaları gerekirken köstek mi oluyorlar karakterleri gerçekten çok garip. Herşeyi eleştiren aslında hiç bilmeyendir bana göre sizi yıpratıyorlar ise araya mesafe koyun ve açık açık düşüncelerinizi söyleyin nereye kadar gider bu

Benim annem de ablamda böyle.. Gece bile uyuyamıyorsam dedim.. küserim daha iyi dedim.. öylede yaptım.. ablamla iki üç senedir küsüm konuşmuyorum... sorsan iyi misin diye? Hemde çok iyiyim kafam çok rahat...
... anneme de küsmüştüm.. eşim barıştırdı zorladı biraz... neyse 'anne dedim... bana şu davranışlarını yapma üzülüyorum kırılıyorum dedim...' annem gene aynı değişmiyor... hiç durmadan laf söylüyor... biktim valla...

Anneni ve ablanıza karşı neden kendinizi ezdiriyorsunuz. Al annenin elinden telefonu ne geliyorsa say. Siz böyle suspus boynu bükük durursanız daha cok ezilirsiniz

Rahmetli annem her şeyi herkesi eleştirirdi. Evimde de her şeye karışırdı. Kayınvalidemi de zehirlemişti ve birlikte çalışırlardı. Ben pek takmazdım sma bazen içten sıkılır kızardım.
Hepsi rahmetli oldu yaşasalardı da daha çok karışsalardı keşke diyorum.
Onları kaybettikten sonra bu söylediklerinize pişman olursunuz. (Ablayı olayın dışında tutuyorum)

Benim annem de ablamda böyle.. Gece bile uyuyamıyorsam dedim.. küserim daha iyi dedim.. öylede yaptım.. ablamla iki üç senedir küsüm konuşmuyorum... sorsan iyi misin diye? Hemde çok iyiyim kafam çok rahat...
... anneme de küsmüştüm.. eşim barıştırdı zorladı biraz... neyse 'anne dedim... bana şu davranışlarını yapma üzülüyorum kırılıyorum dedim...' annem gene aynı değişmiyor... hiç durmadan laf söylüyor... biktim valla...
Allah kimseye muhtaç etmesin ben işte evliliğinde sıkıntılı bir süreç yaşadım ve bu insanlara anne abla olarak sığındım hiçbir faydaları olmadığı gibide manevi faydaları da olmadı.ve ben onların karşısında ezik gibi oldum.allah diyorum yaa kimseyi kimseye muhtaç etmesin.ne oldu anlattigimla kaldım.vallahi en son su dünyada baba evine gitmek isteyen benimdir esime işte katlandim yaşamaya çalışıyorum ve yanımda ne bir samimi içten annem nede ablam oldu.benim onlara faydam oldumu hayır olmadı ama ben en azından onlara ağzından çıkanı dikkat Edip konuşuyorum eleştiriyorum yoksa onların eleştirilecek su dünyada daha fazla kusuru var.ama ben bu tur şeylere kafayı yormam.
Mesela ablam ona gideceğiz en iyi yemekleri yapmaya çalışır laf etmeyeyim diye halbuki bunu yapmasına gerek yok
Ben ne yaparsan yeriz derim
Bana gelirken de oda bekler adım gibi bilirim
Evinde varmı yokmu demez borç yaparım yine hazırlanırim çünkü laf eder

Back
X