- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Hayat ne garip
ay sanki annemle teyzemi anlatiyorsun. Allahtan ablam yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklentinz kardeşinzden varmı onun beğenmediğini yönlerini ona hep eleştirerek soylermisnzBilmem ben olsam cat cat söylerim
Bende ablayim önüne yemeğini götürüyorum
Sirtina havlu koyuyorum
Bana gelmez öyle şeyler ..
Beklentinz kardeşinzden varmı onun beğenmediğini yönlerini ona hep eleştirerek soylermisnz
Allah aşkına ablalar hep böyle mi.bunumu yapar.ben ablamdan iyilikte gördüm.ama yaptığını burnuzdan getiri sonra
Vallaha ablalık bir hayrını görmedim çünkü samimiyetsiz bende ona karşı öyleyim ama ben evine gidip şunu şuraya niye koydun bile demem banane.sunu niye yaptın niye aldın dememay sanki annemle teyzemi anlatiyorsun. Allahtan ablam yok
Allah aşkına nasıl ilişkiniz varDirek görüşmek istemediğinizi söyleyin.. Açmayın aradıklarında.. Böyle anne de abla da olmaz.. Ben de ablayım.. Kardeşime böyle bir davranışta bulunursam o da bana böyle yapsın..
Ne güzel bişey işte aradığım tek şey samimiyet ona sorsanız oda benim için neler diyecek ama ben hiçbir zaman kötü niyetli olmadımBen 4 kardeşin ablasıyım hiç öyle bi abla olmadım çok şükür herkesin hayatı kendine birini eleştirmeden önce kendine bakar insan seninki biraz fesat gibi
.6 yıllık evliyim annem daha dememiştir evinde şu niye şöyle falan hiç karışmaz ne evliliğime nede evime..
İyi niyetle söylenen şeyler bariz belli eder kendini.. abla anne atamazsın satamazsın anca ya mesafeli olacaksın yada karşılarına geçip konuşacaksın
Valla
Vallaha ablalık bir hayrını görmedim çünkü samimiyetsiz bende ona karşı öyleyim ama ben evine gidip şunu şuraya niye koydun bile demem banane.sunu niye yaptın niye aldın demem
Ben anlamadım yaaa tuhaf biri
Hayatımda sıkıntılar var ve anne abla diye annalttim güvendiminsan kendi hayatda hic birsey basaramazsa. sag sola saldircak yer ararmis... baska ugraslari yok demekki, her elestiride kendinle gurur duy. ben öyle degilim icim huzurlu diye
Allah kimseye muhtaç etmesin ben işte evliliğinde sıkıntılı bir süreç yaşadım ve bu insanlara anne abla olarak sığındım hiçbir faydaları olmadığı gibide manevi faydaları da olmadı.ve ben onların karşısında ezik gibi oldum.allah diyorum yaa kimseyi kimseye muhtaç etmesin.ne oldu anlattigimla kaldım.vallahi en son su dünyada baba evine gitmek isteyen benimdir esime işte katlandim yaşamaya çalışıyorum ve yanımda ne bir samimi içten annem nede ablam oldu.benim onlara faydam oldumu hayır olmadı ama ben en azından onlara ağzından çıkanı dikkat Edip konuşuyorum eleştiriyorum yoksa onların eleştirilecek su dünyada daha fazla kusuru var.ama ben bu tur şeylere kafayı yormam.Benim annem de ablamda böyle.. Gece bile uyuyamıyorsam dedim.. küserim daha iyi dedim.. öylede yaptım.. ablamla iki üç senedir küsüm konuşmuyorum... sorsan iyi misin diye? Hemde çok iyiyim kafam çok rahat...
... anneme de küsmüştüm.. eşim barıştırdı zorladı biraz... neyse 'anne dedim... bana şu davranışlarını yapma üzülüyorum kırılıyorum dedim...' annem gene aynı değişmiyor... hiç durmadan laf söylüyor... biktim valla...