- Konu Sahibi nefeskesen
bu kadar uzatmaya değmez
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avatarin nick in bi tuhaf geldi bana acaba tarzinda babana oyle geliyo olabilirmi ebeveyn olarak soyluyorum yanlis anlamadahada kotusu EL İYİSİ dıyorum arkadasları evlatlarının hayatları ıle konustugunda onlara yardımcı olur hatta gıtme cocugun uzerıne falan der kendımı artık herseyde yetersız hıssedıyorum
ben artık ayıbı olaganı dogruyu karıstırır oldum. ıl dısına gondermıyor gonderse bıle vıcdan azabı yaratacak cumlelerle gonderıyor gıttıgım de saglıklı dusunemıyorum arıyorum acmıyor, actıgında dahada agır konusyor bıldıgınız babam bana trip atıyorEn kısa zamanda iş bulup evden ayrılacaksınız. Babanızı bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. Size harçlık vermemesi de çok ayıp.
Kendi ayaklarının üstünde duracaksın. Bir süre sonra il dışına gitmeye cesaretin kalmaz. KPSS çalışsan..ben artık ayıbı olaganı dogruyu karıstırır oldum. ıl dısına gondermıyor gonderse bıle vıcdan azabı yaratacak cumlelerle gonderıyor gıttıgım de saglıklı dusunemıyorum arıyorum acmıyor, actıgında dahada agır konusyor bıldıgınız babam bana trip atıyor
Avatarin nick in bi tuhaf geldi bana acaba tarzinda babana oyle geliyo olabilirmi ebeveyn olarak soyluyorum yanlis anlama
İş bulup evden ayrılın bence. Sanırım 26 yasindasiniz, o yaşta size harçlık vermemesi normal bana göre.
Aferim canim akilli bi kiz oldugun belli o tarzda olsaydin satasirdin benimlehayır dusundugunuz bır tarzım yok, adı uzerinde nick ve resım ben eskı uyelerdenım ilk acıldıgı gunden beri bu sekılde,
avatardaki jayne mansfield de cok begendıgım marilyn gibi ikonlardan..
babam kendımı bıldım bılelı tasın altına elını koymayan bır adamdır
Kendi ayaklarının üstünde duracaksın. Bir süre sonra il dışına gitmeye cesaretin kalmaz. KPSS çalışsan..
ama benım calısmamıda desteklemıyor genelde bana sundugunu ısler bır karıyer hedefı olmayan isler tahsilime ogredıgım yabancı dılıme yazık diyorum bende CV tecrube bıle yazamam yada calısmak ıstedıgım sektor ile sunulan ısler cok ters
Aferim canim akilli bi kiz oldugun belli o tarzda olsaydin satasirdin benimle
Rabbim yardim etsin sana insallah , ben nacizane gorusumu belirttim
Bu kadar uzme kendini ne babalar var aklin dururtesekkur ederim amin rabbim hepimizin gonlundekılerı versın ınsallah nasıl olucak boyle bılmıyorum ama rabbim yol gostersın tek duam bu haftalardır.. babama bırsey demeye gelmıyor gucu hep bıze yetiyor allahım yardım etsin bellıkı sınanılıyorum nasıl olucak boyle hıc bılmıyorum suadan cıkmıs balık gıbıyım
ama benım calısmamıda desteklemıyor genelde bana sundugunu ısler bır karıyer hedefı olmayan isler tahsilime ogredıgım yabancı dılıme yazık diyorum bende CV tecrube bıle yazamam yada calısmak ıstedıgım sektor ile sunulan ısler cok ters
Zor bir durum ama 26 yasindasin artık, kendi işini kendin seçmelisin aslında, keşke sana bu özgürlüğü verse.. desteklemiyor diyorsun ya ne yapabilir ki en fazla, istediğin güzel bir ise girsen güzel güzel anlatsan, maaşı iyi, sana da yük olmam falan desen..
Desteklesin desteklemesin size ne ? 26 yasinda bir insansiniz, kendiniz ne sitiyorsaniz orda calisin, bir de ev tutun.
Anladım.. çok zormuş.. neden böyle davranır ki bir baba kızına anlayamadım.. çok bunalmissin..denedim yetisemem diyor bende baska careler sunuyorum bır arkadsımla eve cıkarız bır yerden baslarım dıyorum busefer olmaz dıyor neden dıye bır soru soramıyorum neden kelımesı sanki isyan sebebi uzerime yuruyr dövücek gibi daha da anlatamadıklarım.. arkadaslarımın yanında arardıgında acamazdım bagırıyor cagırıyor cabuk eve gel demelerı falan herkes bır sorunmu var noldu cumlelerıne yalan soylemekten bıktım..
benı bılmeyen bırısı sankı bır ayıbım var babamın yuzunu one egmısım babam bunlara ragmen benı kabul ettı falan sanar bundan bagırıyor kıza falan dıye dusunur bıktım artık sorunlu bırı gıbı gozukmemeyım dıye ınsanlara yalan soylemekten