sizin babanız nasıl biri?

babam neredeyse kusursuz bir baba :) 18 yaşımdayım hala beni yanına çağırır kucağına otururum koklar öper sever gerek bana sözleriyle gerek davranışlarıyla beni çok sevdiği belli eder :) ama şöyle bi durumum da varki bir misafir geldiğinde yada biz gittiğimizde çok abartılı bi şekilde değil ama ya nasıl anlatıyım şimdi örnek veriyim bigün misafir geldi elimde laptop var bi video izliyorum seside çok açık değil kıs şunu ya tarzınnda beni orada gömen birşey söyledi. sırf bu değil buna benzer ve bundan çok daha kötüleri oluyo oda babamın huyu bişey diyemiyorum da zoruma giden normalde bizbizeyken bunun 10 katı kötülükte bişey yapsam bu tarzda konuşmaz ama başkaları olunca böyle oluyo anlamıyorum

Benim babam böyle biri :ssz:

benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?

15 yıldır baba lkelimesini kullanmıyoruz ben ve kardeşlerim. O bizi değil içkiyi kumarı seçti. Arkasına bile bakmadan annemi 3 çocukla yüz üstü bıraktı. Çocukları almazsan çocuk esirgeme kurumuna bırakırım diyecek kadar alçaldı. Allah rahmetli dedemden razı olsun. Bizi yanına aldı baktı büyüttü okuttu evlendirdi. Başla bazı babalar öyle hakediyo ki kötü sözleri o senin babandır ne olursa olsun diye bişey yok. Geçin onları. Doğurmaya sebep olunmaya baba olunmuyor. Ben dışarıda birbirine sarılan baba kız görsem yutkunamam. Oturur boğazıma yumruk gibi.bi baba evlatlarını nasıl siler ya. Hiç mi acımaz hiç mi üzülmez. Allah onu ıslah etsin. O kumar masalarında otururken annem kardeşime süt olmadığı için şekerli su içiriyordu. O içki zıkkımlanırken biz kardeşimin bebe bisküvisini şekerli suya batırıp yiyorduk. Benim babam dedemdir.Allah ondan razı olsun.o olmasaydı napardık bilmiyorumbilmiyorum

Benim babam bir çoğunu gözümüzün önünde yapıyo hala
Keşke o da gitse inan zerre üzülmem.
çekip gitse alsın herşeyinide terk etsin anncim bari rahat ederdi huzura ererdi.
Gözünün önünde görünce insana daha çok dokunuyo:43:
o babasıyla sırnaşan kızlara oldum olası imrenmişimdir hep de kıskanmışımdır..
Bize niye böyle baba verdin Allahım diye çok ağlamışımdır.
Benim hiç okula gelmedi okurken.
Kaçıncı sınıfa gittiğimi, hangi okula gittiğimi dahi bilmezdi(ayrı felan değiller)
Karnelerimize hiç bakmazdı ne aldık naptık umrunda değildiki hiç de olmadı.
O da bizim için bir hiç koca bir hiç.

Son düzenleme:
Babam dışardan çok iyi biri insanlara karşı ama insanlar onu ne kadar seviyor bilemiyorum .Çünkü dışarıdan bakıldığında pasif, sessiz,hiçbir heybeti ve saygınlığı olmayan biri . Bana karşı hiçbir zaman sıcak olamadı. Lise döneminde babamı çok sevdiğimi hatırlıyorum. Sonra yavaş yavaş beni onemsemedigini sezince uzaklaşmaya başladım . (Örneğin benim mezuniyetime işi dolayısıyla gelmemiş ama yeğeninkine gitmiş fotoğraf bile çekmiş) Başkalarının yanında çok azarladı hâlâ da şer çıkışır bazen.Çalışmaya başladıktan sonra benden para istemeye başladı . Çok gönderdim daha fazla istemeye başladı. En küçük bir şeyin bile parasını istiyordu. Halbuki ihtiyacı da yoktu. Nedenini hâlâ çözemiyorum. İçinden babamı sevdiğimi hissetmiyorum bazen nefret hissediyorum ama o kadarını da hak etmiyor diyorum. Annemi bizden çok sever , el üstünde tutar . Bizi öyle yapmaz . Bizi küçükken çok eve kilitleyip gezmeye gitmişler . Hâlâ akrabalar arasında anlatılır. Çok utanıyorum ve bunları unutamıyorum.

Babam...en iyi oyun arkadaşımdı,dosttu adam gibi adamdı,gözlerimin içine baktiginda beynimi görürdü ..bir haftadır yok bu dünyada nasıl alisicam onsuzluga..

Benim babam değişik biri. Iyinin içinde kötü, kötünün içinde iyi şey bulan biri. Onun için biz ona muhalefet lakabını taktik. Olaylara çok değişik acılardan bakan biri. Çok yardımsever biri. Borcunu ödemeyeceğini bildiği birine borç veren, herkes korkarken yılanı bile düştüğü yerden kurtaran biri. Hem de etrafta bazıları kafasını ezelim derken. Kuralları olan biri. 60 yaşında da yeni hobiler eden bunun için günlerini harcayan biri. Eşinin tarafına kötülüğü olmadığı hatta iyiliği dokunduğu halde kendi tarafını daha önce tutan biri. Kızlarına asiri güvenen biri, sevgilisi uzakta olduğunda ve kızını görmeye geldiğinde gelsin bizde misafir olsun diyen biri ama normal günlerde de herkes şu saatte evde olsun. Akşam yemeğini hep beraber yiyelim diyen biri. Garip yani Baya. Anlatsam uzun sürer. Biz de çözemedik.. babası bile çözememiş onu.

Benim babam da çok baskın bir karakterdir ama aynı zamanda çok eğlenceli ve neşelidir, hem arkadaş hem baba olabilmeyi o ince çizgiyi nasıl ayarladı bilmem ama ne şımardık ne içe kapandık ortasını buldu adam helal olsun😆

Başkalarına melek gibi davranır, bize köpek muamelesi yapar. Kimlikte var sadece, hayatımda yok zaten.Bizden sadece para bekler.Kardeşleri onu doldurur gelir bize patlar.Onunla aynı evdeyken hep geç gelsin diye dua ederdim.Kendinden o kadar çok soguttu ki. Şimdi annemden ayrıldı. Başka kadınla nikahsız yaşıyor. O kadının iki kızı var. Onlara bile daha iyi babalık yapıyor. Amcamın çocuklarına bile daha çok babalık yaptı. Bende baba kavramı yok. Bu gidişlede hep boş kalacak

Çok çabuk sinirlenen, hata yapınca döven, sevgi göstermeyen, fesat kalpli, bize asla inanmayan, millet ne der diye yaşayan, elalemin sözünü ve ailesinin sözünü (anne-babası ve kardeşleri) bizimkinden üstün tutan öyle saçma sapan bir baba işte..

benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?
Benim babam dünya tatlısı bir adam.. ❤️ Her zaman bizi düşünen hatta bazen bu durumu abartan, küçüçük bir üzüntümüzde hemen yanımızda olan bize asla kıyamayan çevresi tarafından da çok sevilen bir insan.. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin 🙏🙏 Annem ve babam benim bu dünyadaki en değerlim.. Bebeğim olacak yakın zamanda sanırım o da katılacak aralarına 😊😍

Back
X