- Konu Sahibi boncukgumus
Allah rahmet eylesin...
Amin çok sağolun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin...
benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?
şu mesajı okuyunca bir garip oldum. benim babam da benim için böyleydi. taa ki o günlere kadar.Benim babam bir tanedirrrr Nek adar sinirli gözüksede aslında o kadar yufka yürekli bir insandır ki ... Annemden daha çok bağlıyım babacığıma O benim sıkıntılarımı dertlerimi bir arkadaş bir dost gibi dinler . Her zaman ne yaparsam yapayım hep arkamda beni destekleyen ilk insan o olmuştur. Bana güveni hiç tükenmedi ne zaman düşersem ayağa kaldıran tek insan çok seviyorum ben babamı o benim için dünyanın en güzel babası , tek gerçek dostum, sırdaşım , ilk aşkım :)
Bir babaya böyle denmez. Denmemeli...Lanet biri
Olmasaymış daha güzel olurmuş..
oksijen İsrafı.
Bir babaya böyle denmez. Denmemeli...
Ne yapmış olursa olsun, denmemeli...