- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- 318
- Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK
-
eşimle aramızda sevgi saaygı bitme noktasında evde iki yabancı gibiyiz.. ama ikimizde halimizden memnun gibiyiz.. ne o üzeltmek için bir adım atıyor nede ben.. hiç evliliginde böyle bir döneme giren oldumu ??
madem ki işsiz,ve sıkıntısının kaynağını buna bağlıyorsun,iş bulana kadar idare edeceksin...aslında başlagıcı bebegimin dogdugu zaman oldu. açıkcası çok huzursuz birbebekti 4 ay aralıksılz agladı.. suanda 13 aylık ama daha aramızı dogru düzgün düzene koyamadık. 3 gün iyisek iki gün kötüyüz. kızımdan öncede kavga ederdik ama saygımızı asla kaybetmiyorduk.. son bir ayda kavgalarımızda su çocuk olmasa bırakır giderdim su çocuk olmasa seni evde tutmazdım tarzında oluyor. birde suanda işsiz canı çok sıkılıyor.ses çıkarmıyayım diyorum.. benimkide can bi yerde patlak veriyorum.. deli ediyor beni. sadece bana karşı tavırlı arkadaşlarıyla annesi babası kardeşleriyle aynı şekilde.
malesef bizim evliliğimizde de saygı yoktu. cocuklar olmadan önce fazla göze batmıyordu saygısızlıkları ama çocuklardan sonra herşey değişti. sanırım çocuklara olan saygısızlığı herşeyin bitmesine sebep oldu. 2 ay zorunlu ayrı yaşayınca onsuz hayatın daha huzurlu olduğunu gördüm. 3 yıl önce boşandık . tabii arada çocuk olunca tavsiye etmiyorum boşanmayı ama sanırım bizde şimdi herkes daha mutlu.
anladım canım. suanlık boşanmay düşünmüyorum inş o duruma gelmez ilişkimiz
eşimle aramızda sevgi saaygı bitme noktasında evde iki yabancı gibiyiz.. ama ikimizde halimizden memnun gibiyiz.. ne o üzeltmek için bir adım atıyor nede ben.. hiç evliliginde böyle bir döneme giren oldumu ??
yorumlarınız için teşekkür ederim evet hem kışın çalışmamalarıhemde çocuk onuda yıpratıyor benide. dünden beri gayet iyiyiz :) inşaallah öyle gider. triam çocuklarının saglık durumu nasıl iyilermi şimdi.. diyecek sey bulamıyorum.. böyle adamları duydummu şükrediyorum halimee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?