su granulun zararli oldugunu internette aradim bulamadim.belki icinde tatlandirici diye var diye istemedi doktor.ama bir baska cocuk doktoru akrabamız cocuk icin o caylar zararli degildir biz veriyoruz hastalarimiza dedi.
ben de hippsin rezenesi var onun uzerinde biberon curugu yapabilir diye bir uyari var ki biz oyle cok vermiyecegiz zaten dişte yok:)
cadalozum halamı aynı
sende uykusuz nereye kadar
sütün nasıl bu uykusuzlukla
cocuğa baskası bakerken bile ağladığında baska odada yatılmıyorda
ne diyim canım
insallah bu gaz olayı 40 günde gecer
uslu bi bebe olur :Saruboceq:
canım yediklerine dikkat et bakalım hangi yiyecekleri yediğinde artıyor gazı.mesela ben denedim turşu yediğimde aşırı gaz yapıyor geçen gün göğüslerimi bi kemirdi sorma.gazı olunca hıncını göğsümden alıyor zavallı öyle yapınca gaz sancısı geçecek sanıyor heralde.ben turşu yemiycem bi daha..sen de dikkat et bakalım ne yersen sancılanıyor bebeğin...vallaha sorma bacım aynaya bakmak içimden gelmiyor artık gözleriin altı çökmüş durumda aynen dediğin gibi o basbas ağlarken ben başka odaya geçip uyuyamıyorumda çok şükürki sütüm var veyetiyo bazen çok bunalırsam mama veriyorum ama onuda tam bitirmiyo kilo alımıda iyi 1 aylıkken 5.5 kilo geldi tulumlu haliyle 4200 doğmuştu dün gene rezene ıhlamura başladım ama tık yok benim sütüm gazlı herhalde anlamadım gitti ben tırlatcam kafayı:sinifsinif:
kızlar benim buğlemimde ağlama yok inliyor ıkınıyor illa çıkarcak çıkartamıyınca sinirleniyor uyumak ne kelime gündüz uyuyor gece ayaktayız doktora götrdün 2 gün önce debridat isimli şurup verdi birde zinco kullanıyorum 2 gecedir şükür çok iyi ıkınmıyor kızarıp bozarınca alıyorum poposunu vura vura hafif belini okşayarak çıkartıyorum sonra uyuyor bana şurup çok iyi geldi doktorunuza danışınıp kullanmanızı tavsiye ederim
ya benim oğlumda aynı sürekli ama sürekli ıkınıyor. uyanık olduğu zamanlarda hiç durmuyor. uyuduğunda bile devam ediyor ıkınmaya. sab diye bi ilaç veriyorum ben biraz rahatlatıyor.tabi yanında da rezene, ıhlamur, papatya çaylarıda cabası. ıkınmaktan fıtık olacak diye çok korkuyorum. poposunda hemoroit olacak yavrumun:))
gzde dedğim şurup çok iyi geldi bu gecede deniycem aynı şeklde uyuyrsa yazarım size ben akşam 6da veriyoum gece 4-5 gb aç karnına emmeden önce günde 3 dedi ama ben 2 defa verdim rahatladım
ıkınması insnaı üzüyor ağlasa daha kötü tabiki ama insan üzülüyor o ıkındıkca ağlayasım geliyor rezene ıhlamur vs hiç vermedim sadece zinco ve şurubu veriyorum 2 gündür çok iyiyiz şükür
kızlar ne babuline ne nurse harveys ne rezene ne ıhlamur ne anason hatta kimyon bile verdim ama hiçbişiy faydaetmiyo günde en fazla 2 saat uyuyor oda ayağımda olursa 4 hastanede ayrı ayrı doktorlara götürdüm gaz diyolar başka bişiyi yok diyolar artık bütün vücudum uykusuzluktan uyuşmuş durumda heryerlerim ağrıyor baırmasını tek durduran şey memelerim olduğu için yatıp uyuyamıyorumda bugün 31 günlük oldu kırkı çıktığındada böyle baıra baıra ağlarsa işim harap bide ağlarken 3 sefer morardı elimizde kaldı resmen ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız sizinkilerde öylemi bilmiyorum benimki osururken yadakakasını yaparken çırçır çırrıyo delirecem resmen şimdi bide morarıyo diye hiçten şaşırmış durumdayım yani:sinifsinif:
aynen katılıyorum ağlamasından kesinlikle çok çok iyidir ama ıkındıkça senin için kötü oluyor. şu 3 ayı atlatsak rahatlıyacağız. senden haber bekliyorum 1- 2 gece dene ii sonuç alırsan doktora sorup bende alırım.
canım ben yaklaşık 4 gecedir çok rahatım kullanmanı tavsiye ederim hatta dün gece 22:00de verdim inan gece 2 kere uyandı emdi ve uyudu .şurubu dene istrsen bebişinede iyi gelebilir
sitesindeki numarayi aradim eczanelerde satişa başlamamıstı ben aradıgımdanerden istedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?