Sizin bebeğiniz de gazman mı?

biberon cürüğü ne canım

senden okuyunca doğadanın rezenesi verdim
şöyle
ıhlamur demlerken kendimede bi yandan rezene yapıyom en son poseti ıhlamurun içine koyup 2 dk bekliyom
cay kasığı ucuyla seker koyup 25 cc içiyo
cok ta güzel uyuyo
gazınıda cıkarıyo

benimki icmiyor rezeneyi artık.zaten 1-2 ekre icebilmişti.ama ıhlamurr ile tadi daha iyi olur dedigin gibi.

benimki icmiyor rezeneyi artık.zaten 1-2 kere icebilmişti.ama ıhlamurr ile tadi daha iyi olur dedigin gibi.
biberon curugu de suan icin olmaz tabi de, ilerde sut dişleri cıkarken uzun sureli biberon kullanimi ile-şekerli, pekmezli sut mama cay gibi- olusuyormus.

kızlar ne babuline ne nurse harveys ne rezene ne ıhlamur ne anason hatta kimyon bile verdim ama hiçbişiy faydaetmiyo günde en fazla 2 saat uyuyor oda ayağımda olursa 4 hastanede ayrı ayrı doktorlara götürdüm gaz diyolar başka bişiyi yok diyolar artık bütün vücudum uykusuzluktan uyuşmuş durumda heryerlerim ağrıyor baırmasını tek durduran şey memelerim olduğu için yatıp uyuyamıyorumda bugün 31 günlük oldu kırkı çıktığındada böyle baıra baıra ağlarsa işim harap bide ağlarken 3 sefer morardı elimizde kaldı resmen ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız sizinkilerde öylemi bilmiyorum benimki osururken yadakakasını yaparken çırçır çırrıyo delirecem resmen şimdi bide morarıyo diye hiçten şaşırmış durumdayım yani:sinifsinif:

cadalozum halamı aynı
sende uykusuz nereye kadar
sütün nasıl bu uykusuzlukla
cocuğa baskası bakerken bile ağladığında baska odada yatılmıyorda
ne diyim canım
insallah bu gaz olayı 40 günde gecer
uslu bi bebe olur :Saruboceq:

vallaha sorma bacım aynaya bakmak içimden gelmiyor artık gözleriin altı çökmüş durumda aynen dediğin gibi o basbas ağlarken ben başka odaya geçip uyuyamıyorumda çok şükürki sütüm var veyetiyo bazen çok bunalırsam mama veriyorum ama onuda tam bitirmiyo kilo alımıda iyi 1 aylıkken 5.5 kilo geldi tulumlu haliyle 4200 doğmuştu dün gene rezene ıhlamura başladım ama tık yok benim sütüm gazlı herhalde anlamadım gitti ben tırlatcam kafayı:sinifsinif:

canım yediklerine dikkat et bakalım hangi yiyecekleri yediğinde artıyor gazı.mesela ben denedim turşu yediğimde aşırı gaz yapıyor geçen gün göğüslerimi bi kemirdi sorma.gazı olunca hıncını göğsümden alıyor zavallı öyle yapınca gaz sancısı geçecek sanıyor heralde.ben turşu yemiycem bi daha..sen de dikkat et bakalım ne yersen sancılanıyor bebeğin...

kızlar benim buğlemimde ağlama yok inliyor ıkınıyor illa çıkarcak çıkartamıyınca sinirleniyor uyumak ne kelime gündüz uyuyor gece ayaktayız doktora götrdün 2 gün önce debridat isimli şurup verdi birde zinco kullanıyorum 2 gecedir şükür çok iyi ıkınmıyor kızarıp bozarınca alıyorum poposunu vura vura hafif belini okşayarak çıkartıyorum sonra uyuyor bana şurup çok iyi geldi doktorunuza danışınıp kullanmanızı tavsiye ederim

Biz de gündüzleri uyuyup geceleri oturanlardanız. Hiç kendime vakit ayıramıyorum,farkettiyseniz nete bile giremiyorum artık. 2 gecedir sabaha kadar ıkındı kızardı oğlum. Öyle moraracak kadar ağlaması yok ama sabaha kadar emmek istiyor,göğsümde uyuyor tam yatırıyorum 3-5 dk sonra başlıyor ıkınma ve ağlamalara. 3 gündür nurse harveys denedim ama sanki geceleri hiç etki etmiyor. Kafayı yicem o ağladıkça acaba başka bir sorunu mu var diye düşünmekten çıldırcam.

ya benim oğlumda aynı sürekli ama sürekli ıkınıyor. uyanık olduğu zamanlarda hiç durmuyor. uyuduğunda bile devam ediyor ıkınmaya. sab diye bi ilaç veriyorum ben biraz rahatlatıyor.tabi yanında da rezene, ıhlamur, papatya çaylarıda cabası. ıkınmaktan fıtık olacak diye çok korkuyorum. poposunda hemoroit olacak yavrumun:))

gzde dedğim şurup çok iyi geldi bu gecede deniycem aynı şeklde uyuyrsa yazarım size ben akşam 6da veriyoum gece 4-5 gb aç karnına emmeden önce günde 3 dedi ama ben 2 defa verdim rahatladım

ıkınması insnaı üzüyor ağlasa daha kötü tabiki ama insan üzülüyor o ıkındıkca ağlayasım geliyor rezene ıhlamur vs hiç vermedim sadece zinco ve şurubu veriyorum 2 gündür çok iyiyiz şükür

aynen katılıyorum ağlamasından kesinlikle çok çok iyidir ama ıkındıkça senin için kötü oluyor. şu 3 ayı atlatsak rahatlıyacağız. senden haber bekliyorum 1- 2 gece dene ii sonuç alırsan doktora sorup bende alırım.

cadaloz ben de ayni durumdayim maalesef, o kadar kötü agliyorki memelerim yara oldu ama yine de agladiginda memelerimi veriyorum dedigin gibi bebegi tek susturan sey o.
böyle oldugu icin memelerde süt de birikmiyor ac kaliyor bebek mafoldumben

canım ben yaklaşık 4 gecedir çok rahatım kullanmanı tavsiye ederim hatta dün gece 22:00de verdim inan gece 2 kere uyandı emdi ve uyudu .şurubu dene istrsen bebişinede iyi gelebilir

kızlar meltemin onerdigi windsalbe sanirim bize iyi geldi.sanirim diyorum cunku belki de buyudugu icindir.azalir zamanlar derelr ya:)
eczanelere geldimi bilmiyorum ama bana numune bir kac pakaet yolladialr.

ÖĞretmenım canım benım sana nerden ıstedın dıye sormadan Önce wınsalbeye maıl yollamıŞtım kargo Ücretını Öderım dıye onlar da maıl attı satıŞa sunulmadı yollayalım dedıleer bugÜn geldı tam tamına11 tane numune yollamıŞlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…