Sizin bebeğiniz de gazman mı?

biz ilk başlarda metsil kullandık o zaman iyi geliyordu ama gaz problemi artınca metsil yetmedi
dr om-x verdi şimdi zincoyla beraber om-x kullanıyorum

juli dr lar granül olanlardan vermeyin diyorlar
ben aktardan aldığımı demleyip
şeker vs katmadan veriyorum
tatsız tuzsuz ama benimki içiyor rezeneyi

kızlar ben ilaç kullanmamaya karar verdim
anneden gaz geçtiğine de inanmıyorum artık iki gündür kurufasülye turşu portakal yiyorum kızım da geceleri rahat uyuyor
şurayı izleyin
Anne Olunca Anladım
kadir tuğcunun görüntülü röportajı bebeğim nihayet doğdu ama panik halindeyim

Son düzenleme:
doğadanın poşet rezenesini versem olur mu ki acaba
doktor bana granül olandan verebilirsin demiştgi ama :uhm:

bende inanmıyorum sütten gazın geçtiğine..geçseydi benim oğlan gazdan patlardı..bende çok gaz oluyo çünkü

juliet
ben de dogadanin kini verdim onda anasonda var ya belki o da işe yaramiştri.sakinleştirir uyutrur diye biliyorum anason

normal su bardagindan demledim.kasikla7-8 cay kasgi verdim
seker falan koyma bence.
ben de sırf rezene iciricem şimdi insallah ise yarar
bu arada cocuk doktoru tanidigimiz verebilrsin demişti granullulerden de
hepsi farkli gercekten

Son düzenleme:
ben iki gündür sadece om-x veriyorum
artık gazdan kıvranmıyor çok şükür
emdikten sonra da genellikle gazını çıkartabiliyor önceden çıkartamazdı
bu şurup bizde işe yaradı
zinco ve metsili bıraktım

bende zinco ya başladım
sonuçları veririm

kadir tuğcu bazı ilaçların bebeğin bağırsak hareketlerini durdurduğunu söylüyor röportajda
ileride büyük sorunlarla karşılaşacağımıza şimdi çekin daha iyi diyor aklıma yattı
mutlaka izleyin kızlar adam cerrahpaşadan emekli çocuk doktoru çok rahat ve insanı tatmin eden cevaplar veriyor

kızlar bende bugün farklı bir doktora götürdüm oğlumu babuline diye bitkisel bi şurup verdi gazı için bakalım denemeye başladım sonuçları bildirirm sizede son 3 gecedir sabah 8e kadar bir damla uyumuyor çırçır çıırıyor bide götü pişik oldu habire eini yapmaktan:sinifsinif:

sekersiz verdim almadı
şeker koysam zararı olurmu

slm kızlar biz daha 11 günlüğüz ama maşallah geceleri bi damla uykumuz yok. bende zinko kullanıyorum acı elma yagı sürüyorum göbek altına ve topuklarına yine de aglıyor..inşallah en kısa zamanda geçer. bide pamukçuk oldu benım bebegimin agzı o da ayrı bir sorun..
bende kimyonu deneyeyim bakayım belki bi faydası olur..

dr bize babuline diye bitkisel bi şurup verdi yeni çıkmış
dün içirdik i çay kaşığı uyudu yavrum
işe yarayıp yaramadığını anlamak biraz daha kullanmak lazım sanırsam
isterseniz araştırın bi

fatmacım acıelmaa 1aydan önce kullanıyo diye biliyorum ben biş arastır istersen

ben ıhlaamur yapıp içine b iraz rezene granülü atıyom iyi geliyo birde sıcak su torbası

doktor bir aydan önce kullanılır acı elma yağı dedi faydası olmaz ama almışsın boşa gitmesin kullan dedi

acı elma yagının bır faydası olmuyor kızlar..nurse harveys ve zınco kullanıyoruz onunda faydası olmadı.rezene cayı rahatlatıyor kısa surelıgıne ama bır kac gundur ıcıremıyorum kaptıyor agzını.aksam 8 oldumu baslıyor aglamaya gece 12 ye kadar sureklı aglamaca.cok gazı var yavrumun.herseyı denıyruz ama faydası yok.
oglumuzun adını babasıla gazman koyduk:)))

sekersiz verdim almadı
şeker koysam zararı olurmu

su granulun zararli oldugunu internette aradim bulamadim.belki icinde tatlandirici diye var diye istemedi doktor.ama bir baska cocuk doktoru akrabamız cocuk icin o caylar zararli degildir biz veriyoruz hastalarimiza dedi.
ben de hippsin rezenesi var onun uzerinde biberon curugu yapabilir diye bir uyari var ki biz oyle cok vermiyecegiz zaten dişte yok:)

bauline hakkında yorumumu yazıyım arkadaşlar pazartesi günü doktora gittik bu şurubu verdi bitkisel dedi rahatlatır gazını dedi ilk iki gün gece uyumadı ama gündüz uyudu ohhh beee dedim oğlum enazından gündüz rahatlıcak dedim ama demez olaydım 3 gündür gene ne gündüz ne geceuykusu var bide çok sık kakasını yapıyo oğlum gecede olmak üzere hiç açmasam 10 kez açıyorum götünü oda enaz 10 kez yani sizdede öylemi ve gazını çıkarırken çırçır çıırıyo tabbi popomuzda yara bide o var

Ben de omx diye bir bitkisel şurup kullanıyorum.Gelişmeleri yazarım.Nurse havey kullandım çok da bi işe yaramadı.OMXin içinde d e nurse haveydeki gibi derotu yağı var.Ayrıca zencefil var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…