Sizin bebeğiniz de gazman mı?

ben zincoyu günde 3 kere veriyorum, bitki çayı vermek için sancı olmasını beklemiyorum günde 2-3 kez rezene veriyorum gece de ıhlamur papatya karışımı bunları biberonla veriyorum 10-15 ml kadar emince bırakıyorum.
ben acı elmayı her bez değiştirmede nerdeyse sürüyorum topuklarına. topuğuna bi damla sürdüğüm yağın ne zararı olur ki

ben emzik veriyorum çok işime yarıyor chicco physio kauçuk olanı verdim

saolanım
bende chiccoyu vermeye calısıorum ama yok almııyo inat

peki doktor ıhlamura işi demiyomu
biizimki biberona emziğe karsı birde

dr'a biberonu sormadım hastanede mama,su verrirseniz biberonla verin kaşıkla vermeyin dediler aventi tavsiye etmişlerdi ben de şimdi aventle veriyorum anne memesi gibiymiş avent.
emzik için bizim dr verin dedi zararı olmaz dedi
dr her türlü bitkisel çözüme evet diyoruz, ıhlamur rezene papatya hepsini verebilirsin, ayrıca ananelerin babannelerin tavsiyelerine de uyabilirsin hiç zararı olmaz faydası olur dedi. ben de şaşırdım ama böyle söyledi. bir de om-x diye bi şurup verdi ama biz eve gelince şişeyi düşürüp kırdık yenisini almaya gidemedik.

bende salı gidicem doktora bakalım ne dice
hastanede hemşireler kasıkla verin dedi bende kasıkla veriyordum
aman erkes bi türlü söylüyo zaten

bizde gaz sancılarıyla kıvrananlaedanız öyleki emzik vermeye karşı olan ben eşimi gecenin 1 buçuğunda emzik almaya gönderdim:)))) öyle acı acı bağırıyoki dayanamadım şu kimyonu bende deneyim bari

kızlar sabah doktorumda beslenme uzmanı vardı..çörek otunu ezerek tüketttiğimizde ve çubuk tarçını çaylara kullandığımızda gaz giderici etkisi olduğunu söyledi..kendinize kullanın belki sütünüzden bebeğede geçer bebeğinizde biraz rahatlar

bu öglen itibariyle yina gaz sancısı çekiyoruz..

sab ilaç verdim bakalım..

rezene vercem geçmezse....

ya kızlar bizde gazmanız hemde ne gazman cuma günü doktora gittik gazı için ultrason istedi ultrasonu çeken doktorun lafı bebeğin okadargazlıki pankreasını gazdan göremiyorum bu gaz sendede olsa sende kıvrım kıvrım kıvranırsın dedi doktorumuzda metsil verdi anlayamadığım şey benim oğlum hem alttan hem üstten her emmede gazını çıkarıyo ama gene kıvranıyo gene kıvranıyo bide acıklı ağlıyoki sormayın meme konusunda benim oğlum weenin 2 numaramemesini aldı ilk gün hiç almamıştı ama 2 gün küvezde kalınca hemşireler tıktıkça ağlamaktan garibim memeye sarıldı çok fazla emmiyo ama geceleri enazından şerbete falan batırıyorum iyi geliyo bide anneannesi koyu sıcağa yakın şerbet yapıyo onu içincede hemen bolca çıkarıyo birazda olsa rahatlıyo denemek isterseniz diye yazıyım dedim gerçi 30 dakkada bir kakasını yapıyo doktora sordum günde 30 seferekadarnormal korkma dedi 12 günde 90 tane bez tükketi mehvitti bizi danamafoldumben

ya kızlar annem biz eskiden gazı olan bebeğe anason verirdik diyo dün bütün gecegene kıvrandı bebem anason çayı veren varmı okuyan olunca yazın lütfen deneyen varsa bende alıptavericem

bize doktorumuz om-x diye bi şurup verdi
tamamen gazımız geçmedi ama biraz daha rahatladı
bir de bu şurup uyku yapıyo
geceleri özellikle iyi oluyo

ya kızlar annem biz eskiden gazı olan bebeğe anason verirdik diyo dün bütün gecegene kıvrandı bebem anason çayı veren varmı okuyan olunca yazın lütfen deneyen varsa bende alıptavericem

anason içkinin ham maddesi değil mi uyuşturur diye duymuştum

ya kızlar benim oğlumda gaz sorunu yok gibi. bizim sorunumuz ıkınma. sürekli ıkınıyor. kıpkırmızı oluyor ıkınırken. doktora sordum pek oralı olmadı. ama sanki bir rahatsızlığı var gibi. ıkınmaktan fıtık olacak diye korkuyorum.sizde böyle sorun var mı?

hepimpzpn bebesinde var o canım
kaka yapmaya çalışıyor ve kendini kastığı için makatını kapatıyor kaka için zorluyor
halbuki kasmasa fırt fırt yapıverse

hepimpzpn bebesinde var o canım
kaka yapmaya çalışıyor ve kendini kastığı için makatını kapatıyor kaka için zorluyor
halbuki kasmasa fırt fırt yapıverse

ayy yaa o ıkındıkça benim içim gidiyor. hamileliğim boyunca hiç evham yapmadım ama annelik çok farklıymış.
bir de siz anne sütünden başka birşey veriyor musunuz? annemıhlamur verelim bişey olmaz diyor. ben de emmeyi bırakır diye korkuyorum.

ben vermiyorum canım doktor sütümün yeterli ve kaliteli olduğunu söyledi bir şey verme dedi

ben vermiyorum canım doktor sütümün yeterli ve kaliteli olduğunu söyledi bir şey verme dedi

hoyacım yeni farkettim öğretmenmişsin:) bende öğretmenim. izin olayını ne yapacaksın? ben yaza kadar rapor heyet felan bu yılı bitirmeyi düşünüyorum. samsun mithat paşa lisesinde müdür yard. sınavına girmiştim:))

ben bu sene ücretsiz izne ayrıldım seneye başlayacağım bebeğim her şeyden önemli
samsuna yine yolun düşerse beklerim görüşürüz tanışırız ne güzel..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…