- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
- Konu Sahibi kalbindESakli
-
canım rica etsem fiyatını paylaşırmısın bu tefalide 100 tl ye buldum internette ama kararda veremiyorum?ben de blender durumlarına takmıştım bi ara ama çözüme kavuştum mutluyum.
öncelikle ayrıca bir çırpıcı alıp almayacağınıza göre durum değişiyor. çünkü pek çok setin çırpıcısı(mikseri) çift başlı değil. bu yüzden performansı düşük kalıyor. keki bile çırpamıyor.
örneğin bu ürünün aynısı bi arkadaşımda var, her şeyinden çok memnun ama çırğıcısı ancak yumurtayı çıracak güçte. ayrıca mikser kullanıyor bu yüzden.
ikinci nokta wat konusu. kesinlikle 600den açağı düşünmeyin derim.
ben alırken ikinci bir çırpıcı almayı düşünmedğimden tefal'in şu moelini aldım:
SMART POWER CAM HAZNELİ BLENDER SET - El Blenderleri - Tefal Türkiye -
hem 700 wat, hem çırpıcısı çift başlıklı hem de cam hazneli, benim ihtiyacımı karşılıyor yani.
canım bende iki model arasında gidip geliyorum acaba ne kadara aldını z ? 75 tl ye buldum fakat pahalı mı bilemiyorum
Eki Görüntüle 532140
canuım benmki bundan.. almadan araştırma yapmıştım. tercihler genelde braun yönündeydi die hatırlıyorum.
alırken arzummu olsa bumu olsa die karasız kalmış..
iyikide braun almışım:) benm çeklerim var. 150 flan geçmişti bu. 2 tane aldım bi bana bi kardeşime
canım rica etsem fiyatını paylaşırmısın bu tefalide 100 tl ye buldum internette ama kararda veremiyorum?
Kizlaaar mrb ben ceyizime blender seti almak istiyorum internette iki gundur bakiyorum bakiyorum bazilarinin modelini begeniyorum rengini begenmiyorum, bazilari pahali geliyor vs vs vs :))))
Sizin ceyizinize aldiginiz blender setiniz hangisi ve kaca aldiniz?
ben 140'a almıştım sen çok uygun bulmuşsun. yalnız bu modelin 450 wat olanı da var dikkat etmek lazım.
bende king aldım doğrayıcı blendır mikser başlıkları var esseden 50 tlye aldım aynısından annemede almıştım kullanıyoruz inanılmaz memnunum hem hiç yer kaplamıyor hemde tahmin ettiğimden daha sağlam çıktı yani hem ucuz hem kaliteli hem portatif tavsiye ederim :)
tek çırpıcı olduğu için kek için yetersiz olduğunu duymuştum tatlım ayran için falan kullanıyorlarmış genelde hazneli mikserler çok güzel onlara bir bakabilirsinEki Görüntüle 677055 Bendetefalin bu modelini almıştım 100 tl ye. ama kullanışlı mı bilmiyorum çeyizde şuan. sizce kek içi mikser almaya gerek var mı bir daha
bende king aldım doğrayıcı blendır mikser başlıkları var esseden 50 tlye aldım aynısından annemede almıştım kullanıyoruz inanılmaz memnunum hem hiç yer kaplamıyor hemde tahmin ettiğimden daha sağlam çıktı yani hem ucuz hem kaliteli hem portatif tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?