sizin BLENDER setiniz hangisi??

canım rica etsem fiyatını paylaşırmısın bu tefalide 100 tl ye buldum internette ama kararda veremiyorum?

canuım benmki bundan.. almadan araştırma yapmıştım. tercihler genelde braun yönündeydi die hatırlıyorum.

alırken arzummu olsa bumu olsa die karasız kalmış..
iyikide braun almışım:) benm çeklerim var. 150 flan geçmişti bu. 2 tane aldım bi bana bi kardeşime

BRAUN MR570

markasıda bu canım

Ben de Braun Mr 570 aldım,henüz kullanmadım haziran ayını bekliyoruz ama inceledim çok sağlam ve kapsamlı görünüyo tavsiye ederim.Sanalreyonum.com'da da oldukça uygun fiyata bulabilirsin ben ordan aldım

Eki Görüntüle 532213

ben de tafal smart silver aldım kullanıyorum şu anlık çok da memnunum görüntüsü de çok şık bir de çok uyguna aldığım için daha da mutlu oluyorum

sinbo hiç memnun deilim blendırı kırıldı zaten braun alırım büyük olasılıkla

ben önce arçelik alacaktım ancak kuzenimde arzum sopranonun ne kadar sessiz çalıştığına şahit olduktan sonra soluğu evkurda aldım....taksitli fiyatı 120 TLye aldım ben..İyki almışım.Çok büyük gömsterişli ama hiç bir işe yaramayan bir kamyon parçası olan robotlardan nefret ediyorum onları temizlemesi kaldırması bile ayrı bir dert.

tefalin bu blenderini kullanan arkadaşlar kek yaparken de kullanışlı mı mikseri ben de bunu almayı düşünüyorum,
ama bazı modellerde tuşa uzun basıldığında koku yaptığı yazıyordu,
bu modeli mi alayım yoksa ayrı ayrı mı bilemedim fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
bende king aldım doğrayıcı blendır mikser başlıkları var esseden 50 tlye aldım aynısından annemede almıştım kullanıyoruz inanılmaz memnunum hem hiç yer kaplamıyor hemde tahmin ettiğimden daha sağlam çıktı yani hem ucuz hem kaliteli hem portatif tavsiye ederim :)

canım bende phılıps hr1516 aldım ceyızıme daha kullanmak nasıp olmadı ama cok arastırrdım braun almak ıstemedın bana satıcı braun daha pahalı olmasına ragmen onermedı cunku cok sıkayet alıyormus bende ındırımdeyken 100 tl ye aldım phılıps ı :)

bende king istiyorum aslında arcelik lal serisine renk olarak da uyuyor hemde :)
fiyatı da baya iyiymiş

Bendetefalin bu modelini almıştım 100 tl ye. ama kullanışlı mı bilmiyorum çeyizde şuan. sizce kek içi mikser almaya gerek var mı bir daha

canım bende senin gibi çok araştırdım. uzun zaman düşündükten sonra BRAUN MR6550 MBC HC BLENDER almaya karar verdim. bana tavsiye ettiler bende sana edeyim

Eki Görüntüle 677055 Bendetefalin bu modelini almıştım 100 tl ye. ama kullanışlı mı bilmiyorum çeyizde şuan. sizce kek içi mikser almaya gerek var mı bir daha
tek çırpıcı olduğu için kek için yetersiz olduğunu duymuştum tatlım ayran için falan kullanıyorlarmış genelde hazneli mikserler çok güzel onlara bir bakabilirsin

çok uygunmuş fiyatı mikseri kek için de yeterli mi canım hangi modelini almıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…