- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Kizlar buraya bicok konu actim bilen bilir ..sorunlu bi kv var onla gec olsada araya mesafe koymayi basardim görusmuyorum suanda,fakat kp arayip soruyor bugun kp ve esimin 2 halasi bize geldiler yemek yedik hersey guzeldi daha sonra konu konuyu acti esimin kardesi hem zihinsel hemde bedensel engelli kp onu evlendirmk istiyor esim ise buna siddetle karsi cikiyor kabul edersinjz ki evlilik saglikli insanlar icin bile cok zor olabiliyor esimde kardesinin evlenicek biri bulunsa dahi bunu yurutemicegini soyledi bunun uzerine kp bana donup kizim k.bakma ama senin babanda cok normal degil cok mu akılli ama evlenmis cocukda yapmis dedi (babam biraz cekingen ,isinde gucunde ,hic bir zihinsel veya bedensel engeli yok)..bende siz nasil boyle konusursunuz benim babamin bi engeli yok akli dengesi yerinde cocugunuzun durumuyla benim babami nasıl karsilastirirsinz dedim esim de babasina konustugunun farkinda misin pandoranin babasi isinde gucunde parasinda okuyor yaziyor 4 cocuk buyutmus sadece toplumda konusmayi sevmiyor bu engel mi ama kardesim sokaga ciksa kaybolur dedi bunun uzerine kp sustu ama ben aglamakli oldum siz zihinsel eksikligi ve iyi niyeti karistiriyorsunz babam iyi niyetli bu kusursa evet kusur dedim ve kapiyi cok sert carpip ciktim esim arkamdan geldi halalsra ayip oldu ama yapck bisey yok.odada sesleri duydum esim beni savundu babasina özür dile dedi cok ayip ettin dedi ama adam cikti gitti ...size sorum su siz olsaniz napardiniz bundan sonra kp e nasil davranmaliym hic bilmiyorm ..