• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin bulaşık makinanız hangisi???memnunmusunuz????

benim bulaşık makinam altus 4 proğramlı ve maşallah çok memnunum özdilektek almıştım 9 temmuzda evlendim şuan çok iyi maşallah

hotpoint ariston 5 programlı....içi komple çelik.. plastik parcası yok.
çamasır mak ve buzdolabım indesit. cogu kişi bu urunleri kullanmıyor ama ben cok memnunum servis sıkıntısı yok fiyatlar uygun. bulaşık makınam o kadar sessiz ki çalıştıgını anlamak için dibine gitmek lazımalkisalkisalkis. bence bir dusunun derim. her zaman markaya para veriyoruz.

çalıştığında çok fazla ses çıkaran düşük ayarlarda bulaşıkları kirli çıkaran bir profilom var.
her zman en yüksek ayarı kullanmak zorundayım ve makinayı tam da dolduramıyorum çünkü annemin arçeliği gibi tam dolunca tertemiz yıkamıyor.
hiç tavsiye etmem.

çalıştığında çok fazla ses çıkaran düşük ayarlarda bulaşıkları kirli çıkaran bir profilom var.
her zman en yüksek ayarı kullanmak zorundayım ve makinayı tam da dolduramıyorum çünkü annemin arçeliği gibi tam dolunca tertemiz yıkamıyor.
hiç tavsiye etmem.

canım benim anneminde profilosu var acayip ses çıkarıyor senın dediğin gibi.

benim bulaşık makinam arçelik 7 programlı dijital ne dijitalliğinden şikayetim var nede yıkamasından ön yıkamsıda var kirini akıtmadan koyuyosun makinaya tertemiz yıkıyo ben çok memnunum bi bak istersenn

Vallah benim bulaşık makinem siemens (eskisi bekoydu oda güzeldi ama çok ses çıkartıyordu)
yeni makinemden çok memnunum öyle sessiz ki makine çalışıyormu çalışmıyormu belli değil
yalnızca 2 programlı aldım ama çok kullanışlı ve hesaplı yeni evli olupta eşyanı kendin alıyorsan ideal bi seçim
Yıkasın yeter sonuçta yıkarkende tek program kullanmıyormuyuz

Son düzenleme:
benimde eski makinam kaynanamındı ve senelerce o kullanmıs ondan bana gecti senelerce bende kullandım taş gibi makinaymış maşallah ... en son lastikleri gevsedi artık su kaçırmaya basladı bende zaten cok eskiydi diye degistirdim ... gene profilo aldım ...
cunku eski makinamdanda cok memnundum cevremdekiler arcelik alıyodu genelde ve hep şikayet ediyolardı yok deterjan artıgı bırakıyo yok tencereleri yıkamıyo diye ...
ve o haldeken bile eski makinamda bu gibi sorunları hiç gormedim için tekrarını gene profilo aldım ...
ve hala cok memnunum ...

dipnot benim profilom çıt ses cıkarmıyo gayet sessiz ve sakin eskisinde birazcık cıkarıyodu onunda yaşlılıgına baglıyodum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bulaşık makinemde beko 2 programlı. memnumun. beyaz eşya şans işi biraz da aynı marka birisi memnun oluyor, birisi olmuyor.

şunu önereceğim sana makinenin sepetinde katlanabilir raflar oluyor yeri geldiğinde onları katlayıp tencerelere falan yer açabiirsin öyle bir makine al ,ben de bekonun 3 programlısını kullanıyorum performansı çok ii değil

benimki Arçelik 6251 ES 4 programlı. Ekonomik programda yıkıyorum. Maşallah pırıl pırıl ve sessiz. Deterjan da çok önemli. 1 seneye yakın calgonit kullandım. 5 i 1 arada olanlardan. Herşey çok güzeldi. Arada Bingo denedim. Mahv etti bulaşıklarımı.Tekrar eski deterjanıma döndüm.

Bizim evin bulaşık makinası benim:delphin: ben hariç herkes memnun.:roflol:
Ses çıkarmadan çalışan, yarı tasarruflu su tüketimi ve hızlı programa sahibim. Elektrik ise hiç harcamam.:roflol:

hahaha ben ne diyom ya.:roflol::roflol::roflol:

Ses çıkarmadan çalışan, yarı tasarruflu su tüketimi ve hızlı programa sahibim. Elektrik ise hiç harcamam.:roflol:

Teknik servisin ve yedek parçan yaygın mı peki :smiley-cool:

yalnız değilsin bebişim biz son modeliz kaydirigubbakcemile5

Süpersin yaaa:roflol: ciddi ciddi araştırma yaparken nasılda güldürdün beni:roflol:
Allah iyiliğini versin:teytey:

kızlar samsung marka bulaşık makinesi almak istiyorum.Kullanan varmı acil bilgi verirseniz çok sevinirim

tavsiye etmem cnm,samsung buzdolabı dışında çamaşır makinesi hele ki özellikle bulaşık makinesinde iyi değildir,bulaşık makinelerini kendisi üretmiyor çünkü fason yaptırıp etiket basıp satıyor. tavsiyem bosch veya siemens ithal modeller olacaktır, ama bu markalardan istemiyorsanız ,electrolux ve LG iyidir, yerli üretim düşünürseniz arçelik tavsiye ederim.bütçeniz ne kadarsa ona göre tavsiyede bulunabilirim.

Back
X