Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hotpoint ariston 5 programlı....içi komple çelik.. plastik parcası yok.
çamasır mak ve buzdolabım indesit. cogu kişi bu urunleri kullanmıyor ama ben cok memnunum servis sıkıntısı yok fiyatlar uygun. bulaşık makınam o kadar sessiz ki çalıştıgını anlamak için dibine gitmek lazımalkisalkisalkis. bence bir dusunun derim. her zaman markaya para veriyoruz.
çalıştığında çok fazla ses çıkaran düşük ayarlarda bulaşıkları kirli çıkaran bir profilom var.
her zman en yüksek ayarı kullanmak zorundayım ve makinayı tam da dolduramıyorum çünkü annemin arçeliği gibi tam dolunca tertemiz yıkamıyor.
hiç tavsiye etmem.
Bizim evin bulaşık makinası benimben hariç herkes memnun.:roflol:
Ses çıkarmadan çalışan, yarı tasarruflu su tüketimi ve hızlı programa sahibim. Elektrik ise hiç harcamam.:roflol:
hahaha ben ne diyom ya.:roflol::roflol::roflol:
Teknik servisin ve yedek parçan yaygın mı peki :smiley-cool:
Ses çıkarmadan çalışan, yarı tasarruflu su tüketimi ve hızlı programa sahibim. Elektrik ise hiç harcamam.:roflol:
benimkiside SAMSUNG ankastre serisinden çok memnunum çok geniş içi
kızlar samsung marka bulaşık makinesi almak istiyorum.Kullanan varmı acil bilgi verirseniz çok sevinirim