- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hahaha kusura bakmayın ama evet sizin gitmeniz lazım sanki ya lütfen internetten okuyup canınızı böyle sıkmayınben asla bu tarz şeyler okumam mesela . Çünkü aklımı peynir ekmekle yemedim
Yok artık kızımı azarlama bir kez oldu o da refleksle kendisine zarar verecekti o yüzden normalde oturup anlatırım o anki konu neyse. İşine gelmemezlik değilse ciddi bir sorun mu var sizce17 aylık bebegın isine gelmemezlıgı olmaz. Ancak sureklı azarlanıyorsa cocuk ıcsellestırılmıstır
Goz teması kuruyor mu normalde. Cok kucuk suanda bılınclı olarak kacmak ıcın o sekılde dalmaz. Bazen bazı kadınlar cok yuksek ses tonuyla konusuyor yanı normali bu, hızlı ve yuksek ses. Oyle bısey var mı sızdeYok artık kızımı azarlama bir kez oldu o da refleksle kendisine zarar verecekti o yüzden normalde oturup anlatırım o anki konu neyse. İşine gelmemezlik değilse ciddi bir sorun mu var sizce
Sana gülüyorum şuan ama benimde olacağım senin gibi işteKızım söz konusu olunca benim bir aklım olmuyor sanki eşim bile kızımız olunca sen s.l.k bir insana oldun diyor düşünme yetimi kaybettim☺
Normalde göz teması kuruyor. Zaten gözleri dalma durumda iken de algısı açık çünkü hemen dönüyor bana seslendiğimde. Sesim aksine baya düşük seviyededir sadece kızıma değil herkese karşı öyleyim kızıma dediğim gibi bir kez kızdım normal sesimin üstünde daha önce yaşanmadı sonra da hiç olmadı.Goz teması kuruyor mu normalde. Cok kucuk suanda bılınclı olarak kacmak ıcın o sekılde dalmaz. Bazen bazı kadınlar cok yuksek ses tonuyla konusuyor yanı normali bu, hızlı ve yuksek ses. Oyle bısey var mı sızde
Sana gülüyorum şuan ama benimde olacağım senin gibi işte
Birde sanki anlattıklarınız epilepsi değil gibi algısı açık olmaz normalde diyorSana gülüyorum şuan ama benimde olacağım senin gibi işte
Dalmıyor oPeki arada dalması normal mi ki 2 kez oldu bu ama algısı açıktı çünkü aaa bak deyince döndü baktı mesela
Bizde de harbi o var ki uyarma yanş kızma da değil çok şükür doktor yakalarsan video çek bana normal gibi geldi dedi birqz daha iyiyim ama hep takip ederim gibiDalmıyor odalmış numarası yapıyor sandığımızdan daha zekiler .
Benim de yeğenim var 2 yaş olacak bu ay bilerek gelip kızıma vuruyor annesi kızarken bir noktaya kitlenip oraya bakıyor fırça yemesi bitince normale dönüyor
Şimdi uyandırıp yiyesim geldiGeçen arkadasimin kızı suçluluk psikolojisiyle cekmeceye gitti arkasi dönük hiç kipirdamadan durduyalvardilar kizmicaz diye öyle dönüp baktı ikna oldu ay çok tatlı oluyorlar yaaa bisey olmaz suçunu bastırıyor sıpa ağırlığını koruyor kendince
Yok ya korkmayin gece ruyasinda elini kolunu oynatmasi tamam en refleksKızlar kızımda 2 gündür fark ettim ona yapmasını istemediğim bir davranışta kızarken gözlerini bir yere döndürüp bakıyor bana bakmıyor. Bu normal mi? Dinlemiyor givi davranıyor. Ben konuşmamı bitirince dönüp başka şeyle ilgileniyor. Ya da ara ara 2 3 snlik dalıyor. Adını söylediğim an bana bakıyor sorun yok ama bilmedim korktum netten baktım epilepsi vs yazıyor endişe duydum çevrem normal bir davranış diyor hatta yadırgamadılar bile. 17 aylık kızım buarada. Birde gece uyku esnasında vurma gibi atma gibi bir şeyler yaptı okuyunca netten hepten korktum
Kötü düşünme Allah korusun gayet te sağlıklı sadece fazla kurnaz işini biliyor yöntemi çözmüş çok akıllı maşallahŞimdi uyandırıp yiyesim geldiAllah sağlık versin inşallah aksini düşünmek birkaç saatte olsa yordu beni sizinkisi de az değilmiş hani
Bilemedim ne hissetsemKötü düşünme Allah korusun gayet te sağlıklı sadece fazla kurnaz işini biliyor yöntemi çözmüş çok akıllı maşallah❤ sevinmen lazım gözü açık olacak
Kardeşi olacağını hisseder mi peki ondan da mı böyle dalıyor acababu aylarda artik kizdiginizi anliyorlar üzülüyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?