Sizin çocuğunuzda bunu yapıyor mu?

Hahaha kusura bakmayın ama evet sizin gitmeniz lazım sanki ya lütfen internetten okuyup canınızı böyle sıkmayın ben asla bu tarz şeyler okumam mesela . Çünkü aklımı peynir ekmekle yemedim
Kızım söz konusu olunca benim bir aklım olmuyor sanki eşim bile kızımız olunca sen s.l.k bir insana oldun diyor düşünme yetimi kaybettim

17 aylık bebegın isine gelmemezlıgı olmaz. Ancak sureklı azarlanıyorsa cocuk ıcsellestırılmıstır
Yok artık kızımı azarlama bir kez oldu o da refleksle kendisine zarar verecekti o yüzden normalde oturup anlatırım o anki konu neyse. İşine gelmemezlik değilse ciddi bir sorun mu var sizce

Yok artık kızımı azarlama bir kez oldu o da refleksle kendisine zarar verecekti o yüzden normalde oturup anlatırım o anki konu neyse. İşine gelmemezlik değilse ciddi bir sorun mu var sizce
Goz teması kuruyor mu normalde. Cok kucuk suanda bılınclı olarak kacmak ıcın o sekılde dalmaz. Bazen bazı kadınlar cok yuksek ses tonuyla konusuyor yanı normali bu, hızlı ve yuksek ses. Oyle bısey var mı sızde

Normalde göz teması kuruyor. Zaten gözleri dalma durumda iken de algısı açık çünkü hemen dönüyor bana seslendiğimde. Sesim aksine baya düşük seviyededir sadece kızıma değil herkese karşı öyleyim kızıma dediğim gibi bir kez kızdım normal sesimin üstünde daha önce yaşanmadı sonra da hiç olmadı.

Peki arada dalması normal mi ki 2 kez oldu bu ama algısı açıktı çünkü aaa bak deyince döndü baktı mesela
Dalmıyor o dalmış numarası yapıyor sandığımızdan daha zekiler .
Benim de yeğenim var 2 yaş olacak bu ay bilerek gelip kızıma vuruyor annesi kızarken bir noktaya kitlenip oraya bakıyor fırça yemesi bitince normale dönüyor

Geçen arkadasimin kızı suçluluk psikolojisiyle cekmeceye gitti arkasi dönük hiç kipirdamadan durdu yalvardilar kizmicaz diye öyle dönüp baktı ikna oldu ay çok tatlı oluyorlar yaaa bisey olmaz suçunu bastırıyor sıpa ağırlığını koruyor kendince

Bizde de harbi o var ki uyarma yanş kızma da değil çok şükür doktor yakalarsan video çek bana normal gibi geldi dedi birqz daha iyiyim ama hep takip ederim gibi

Şimdi uyandırıp yiyesim geldi Allah sağlık versin inşallah aksini düşünmek birkaç saatte olsa yordu beni sizinkisi de az değilmiş hani

Yok ya korkmayin gece ruyasinda elini kolunu oynatmasi tamam en refleks

Şimdi uyandırıp yiyesim geldi Allah sağlık versin inşallah aksini düşünmek birkaç saatte olsa yordu beni sizinkisi de az değilmiş hani
Kötü düşünme Allah korusun gayet te sağlıklı sadece fazla kurnaz işini biliyor yöntemi çözmüş çok akıllı maşallah ❤ sevinmen lazım gözü açık olacak

Benim arkadaşımın çocuğu/bebeği 18 aylık o yaşta bir çocuk artık seni ses tonundan ve her haraketinden ne demek istediğini ezberlemis dusumda bence o sadece olay olmamış gibi hemen kapatmak istediği için öyle yapıyor telaş yapmayın daha neler neler yapacak...

Bence bu haraketlerini videoya çekin. Uykuda ki davranışlarını da çekin.
Buradan epilepsidir veya değildir diyemeyiz.
Epilepsinin yüzlerce şekli var. 1-2 saniyelik göz dalmasindan büyük nobetlere kadar geniş bir yelpazedir.
Bunları çocuğunuz da bu hastalık var veya olabilir diye yazmıyorum.
Ama eğer varsa baştan önlem almak lazım. Ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyi tedavi şansı olur.
Benim kızımda bir sabah kahvaltı yaparken esnedi ve hemen bir baygınlık geçirdi. Etrafımda epilepsi hastası çok olduğu için ben hemen bayginligini gözlemledim ve zaman tuttum. Acile gittik. Bir sürü tetkikler yapıldı EEG çekildi sonuç temiz çıktı. Ama 1- 1,5 yıl arayla bayılmalar oldu. Her defasında tam tetkikleri yapıldı. Aslında epilepsi krizlerine benziyordu ama tetkikler bizi haksız çıkarıyordu.
En sonunda geçen sene kızımın tansiyon düşüklüğüne bağlı bayilmasi olduğu teşhisi konuldu. Asortik bir adı var ama unuttum. İlaçla tedavisi kesin sonuç vermiyor ve ömür boyu yaşam tarzıni değiştirerek yaşayacak.
Bunları neden anlattınız derseniz, bence ihmal etmeyin ve içinizi rahat ettirin.
Burada değildir diyenler de epilepsidir diyenlerde doktor değil.
Evladinizi videoya çekin ve doktora gösterin. Böylece herkes için en iyisini yapmış olursunuz.

Merhaba epilepsi öyle kolay anlaşılan bir rahatsızlık değil malesef. Kızıma geçen yıl epilepsi teşhisi kondu. Hiçbir belirti yoktu bayılmalarla anlaşıldı. Konuşurken başka tarafa bakması gayet normal bence. Kendinizi kurup üzmeyin mutlu aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…